Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(svaraine @ 2009 05 18, 12:29)
Gal galėtum papasakoti kaip kitaip juos dar keli? smile.gif Kokias priemones ar 'metodus' naudoji, ar lipnius bigudukus dedi?
Ir, beje, kaip tas minėtas purškiklis - ar neapsunkina plaukų, ar neriebaluoja jų?...

Sunku pasakyti apsunkina ar ne, juk kiekvieno plaukas kitoks: plonesnis- storesnis, paslankesnis ar ne, sausesnis ar greičiau riebaluojasi.
Taigi apie mano plaukus: ploni, nepaslankūs, elektrinasi, todėl be jokių priemonių be šansų susitvarkyti (ne viena kirpėja patyrė).
1. plaunu su Joico šampūnu ir kondicionieriumi;
2. papurškiu nenuplaunam kauke;
3. minėtas standiklis;
4. pradžiovinu su fenu;
5. lipnūs bigudukai (neužsuku, o tik pakeliu ir užkišu);
6. išsiimu po 1 val., "pasipurtau", lakas.
Ir taip kas antrą rytą. Bet rezultatas to vertas. Nė vienam negaliu įrodyti, kokie prasti mano plaukai.
Atsakyti
Labutis ar cia situos turit omeni lipni bigudukai? Noreciau juos nupirkti, bet ar jie tiks ilgiems plaukaums pakelti parasyta ,kad 61mm g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 19, 14:40)
Labutis ar cia situos turit omeni lipni bigudukai? Noreciau juos nupirkti, bet ar jie tiks ilgiems plaukaums pakelti parasyta ,kad 61mm g.gif user posted image

Taip, naudoju tokius. Mano plaukai šiek tiek žemiau ausų (tipo "bobas"), tai laikosi puikiai. Su ilgais komentuoti negaliu, gal ir sudėtingiau, bet vėlgi, manau priklauso nuo plauko.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2009 05 19, 16:55)
Taip, naudoju tokius. Mano plaukai šiek tiek žemiau ausų (tipo "bobas"), tai laikosi puikiai. Su ilgais komentuoti negaliu, gal ir sudėtingiau, bet vėlgi, manau priklauso nuo plauko.

Nu ka bandysiu ax.gif ,reiks nupirkti,bet gal zinote kokios firmos geriau ... g.gif Kad ne butu vienkartiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 19, 18:41)
Nu ka bandysiu ax.gif ,reiks nupirkti,bet gal zinote kokios firmos geriau ... g.gif Kad ne butu vienkartiniai smile.gif

pasičiupau pirmus pasitaikiusius iš Drogo, ir jau 2 metus sėkmingai naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 19, 10:48)
Siaip tai norint plaukus pakelti nuo saknu su visom priemonem reikia naudoti dziovintuva, kitaip nebus jokio efekto  mirksiukas.gif

nu šiaip aš tai su dideliais lipniais bigudais tą padarau be džiovintuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2009 05 19, 15:40)
Labutis ar cia situos turit omeni lipni bigudukai? Noreciau juos nupirkti, bet ar jie tiks ilgiems plaukaums pakelti parasyta ,

laba, mano plaukai maždaug iki liemenėlės nugaroj, tai man puikiai viskas laikosi, ir kai visą sruogą susuku ir kai tik pakeliu, beje kai tik pakeliu kartais įsigudrinau smulkesnius bigudus pasukti likusią dalį ir tada būnu garbanota ir su nuo šaknų pakeltais plaukais biggrin.gif
aš irgi kažkada droge pirkau, atlaiko tikrai thumbup.gif tikrai ne vienkartiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 20 gegužės 2009 - 09:09
nu ka reiks pirkti ir buti graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 05 20, 09:08)
laba, mano plaukai maždaug iki liemenėlės nugaroj, tai man puikiai viskas laikosi, ir kai visą sruogą susuku ir kai tik pakeliu, beje kai tik pakeliu kartais įsigudrinau smulkesnius bigudus pasukti likusią dalį ir tada būnu garbanota ir su nuo šaknų pakeltais plaukais  biggrin.gif
aš irgi kažkada droge pirkau, atlaiko tikrai  thumbup.gif tikrai ne vienkartiniai

O ilgi plaukai tau neisivelia i suktuka?? As kazkada vos ispainiojau, jau galvojau kirpti reiks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 05 20, 10:55)
O ilgi plaukai tau neisivelia i suktuka?? As kazkada vos ispainiojau, jau galvojau kirpti reiks blink.gif

nu truputį įsivelia jei per skubėjimai bet kaip užsuku, bet šiaip tai ne, aš truputį kitaip susuku, nžn ar mokėsiu paaiškinti,
paimu sruogą bigudą dedu beveik prie pat šaknų/gavos o tos sruogos galiuką apvynioju, na ne taip kad kai paimi sruogą ir vynioji ją ant suktuko nuo galiukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 05 20, 10:20)
nu truputį įsivelia jei per skubėjimai bet kaip užsuku, bet šiaip tai ne, aš truputį kitaip susuku, nžn ar mokėsiu paaiškinti,
paimu sruogą bigudą dedu beveik prie pat šaknų/gavos o tos sruogos galiuką apvynioju, na ne taip kad kai paimi sruogą ir vynioji ją ant suktuko nuo galiukų  biggrin.gif

Supratau, ir as panasiai darau, nes jei pradedi vynioti nuo galiuku tai iskarpyti plaukai pabega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2009 05 19, 15:55)

O ar rezultatas priklauso nuo to, kokio skersmens bigudukai (būtent prie šaknų naudoti)? g.gif Jūs čia tokius didžiulius, 6 cm skersmens naudojat, o aš turiu gal kokių 2-3 cm. Ar pirkti didesnius, ar nėra skirtumo?...
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 05 21, 08:49)
O ar rezultatas priklauso nuo to, kokio skersmens bigudukai (būtent prie šaknų naudoti)? g.gif Jūs čia tokius didžiulius, 6 cm skersmens naudojat, o aš turiu gal kokių 2-3 cm. Ar pirkti didesnius, ar nėra skirtumo?...

Aš naudoju 2-3 cm, nes kitų neturiu. Mano kirpėja naudojo 6 cm.- didelio skirtumo nemačiau. Gal su didesniais labiau pakeltų.. g.gif
Atsakyti