Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(Sylvergirl @ 2009 03 20, 12:45)
riebo oda tai beveik tas pats kas greit plaukai riebaluojas biggrin.gif tik skirtumas tas, kad plaukai ilgi ir galqai lieka sausi.. ypac kai daznai reikia plaut.. o saknys visad prigludusios ir greit besiriebaluojancios..del tu biguduku idomu pasidare.. kazkada turejau bet man prisilipindavo plaukai prie ju.. gera ideja,kad tik pakist ji po sruoga ir nevyniot.. bet speju man bergzdzias darbas butu.. nes vis tiek nesilaikytu smile.gif be to, dziovinu rytais dziovintuvu.. todel nebutu laiko sad.gif

mano ilgiems plaukams tokia metodika netiko schmoll.gif - man nusverdavo ilga sruoga viska, isirezdavo dar ir nuo bet kokio segtuko ar ko panasaus,jei bandydavau prisegti,kad bigudziai laikytusi.
manau,tokia metodika labai tiktu trumpiem/pusilgiam plaukam, kadangi permetus sruoga per biguda, ji nenusvertu, prisegineti nieko nereiketu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 03 20, 12:31)
O riebi galvos oda čia tas pats kad riebaluojas greit plaukai?  biggrin.gif Šiaip aš išmokau kelt plaukus be jokios chemijos, jiems nekenkdama. Kadangi jau n metų plaukų džiovintuvu nebedžiovinu, bet jie ilgi ir linkę prisiplot, tai išsiplovus išsišukuoju ir norima kryptimi prie šaknų prikibdau tuos kimbančius bigudukus.Tiesiog imu sruogą, po apačia dedu suktuką, o pats plaukas lieka laisvas. Ir kol plaukai džiūna (mano apie valandą) tai ir pasikelia. Aišku, visą dieną neišbūna, bet kokias 4 valandas - drąsiai.

nieeeekaip man nesilaikydavo, nusverdavo sruoga,net jei nelabai storomis isskisrtydavau.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 20, 12:00)
nieeeekaip man nesilaikydavo, nusverdavo sruoga,net jei nelabai storomis isskisrtydavau.. g.gif

Na, mano plaukas plonas ir lengvas, tai nenusveria, išsilaiko puikiai.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 20, 13:31)
Na, mano plaukas plonas ir lengvas, tai nenusveria, išsilaiko puikiai.

taip ir pagalvojau.. nes as ir plonesnem sruogom skirstydavau,bet niekaip schmoll.gif
o kad veikia (tiksliau, veiktu) tai supratau - nes net pridejus, palaikius prispaudus suspaudus pirstu paremus ir taip pasijuokus is saves kad nesilaiko doh.gif , ir tai isemus bigudi matydavau,kad efektas galetu buti geras. gaila,as kazkaip neivaldziau tos technologijos lotuliukas.gif

Atsakyti
zinau kad nesveika kiekviena diena plaut galva ir dziovint.. o tai ks belieka.. anksciau nereikedavo, dazydvau plaukus, kazkiek sausina dazai.. bet dabar noriu naturalisu atsiaugint.. tai kai pradejo atauginet, pradejo labaiu riebaluotis.. nera ka daryt.. nebent eiti su makaroniskais plaukais.. ech..
Atsakyti
as radau labai gera priemone kuri pakelia plaukus nuo saknu smile.gif esu labai patenkinta, o kaina tik 7 lt blush2.gif pati kirpeja rekomendavo, negalejau patiket kad uz tokia kaina buna geru dalykiuku. Tai toks purskiklis kurio buna norfose,baltas buteliukas su roziniu ir juodu uzrasu smile.gif parasyta systeme Pro-vitamin 2in 1 volumising gel spray extra hold smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o ta priemone tai cia lakas ar kitokio pavidalo purskiklis? smile.gif ir kaip ji plaukams? neapsunkina, nesulipdo, neriebina? smile.gif aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2009 03 31, 15:00)
as radau labai gera priemone kuri pakelia plaukus nuo saknu smile.gif esu labai patenkinta, o kaina tik 7 lt  blush2.gif pati kirpeja rekomendavo, negalejau patiket kad uz tokia kaina buna geru dalykiuku. Tai toks purskiklis kurio buna norfose,baltas buteliukas su roziniu ir juodu uzrasu smile.gif parasyta systeme Pro-vitamin 2in 1 volumising gel spray extra hold smile.gif  thumbup.gif

man atrodo ir ikėse jo būna g.gif
o kaip tu jį naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2009 03 31, 15:00)
as radau labai gera priemone kuri pakelia plaukus nuo saknu smile.gif esu labai patenkinta, o kaina tik 7 lt  blush2.gif pati kirpeja rekomendavo, negalejau patiket kad uz tokia kaina buna geru dalykiuku. Tai toks purskiklis kurio buna norfose,baltas buteliukas su roziniu ir juodu uzrasu smile.gif parasyta systeme Pro-vitamin 2in 1 volumising gel spray extra hold smile.gif  thumbup.gif

Mane taip pat sudomino šita priemonė, prašom Solveigutee atsiliepti ir papasakoti daugiau... rolleyes.gif 4u.gif O gal dar kas nors išbandė šį purškiklį?
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 05 18, 11:56)
Mane taip pat sudomino šita priemonė, prašom Solveigutee atsiliepti ir papasakoti daugiau... rolleyes.gif 4u.gif O gal dar kas nors išbandė šį purškiklį?

Na, aš išbandžiau. Išsilaiko ir kitą dieną, bet aš juos ir kitaip dar keliu, todėl nežinau ar ši viena priemonė pagelbėtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2009 05 18, 13:22)
Na, aš išbandžiau. Išsilaiko ir kitą dieną, bet aš juos ir kitaip dar keliu, todėl nežinau ar ši viena priemonė pagelbėtų. g.gif

Gal galėtum papasakoti kaip kitaip juos dar keli? smile.gif Kokias priemones ar 'metodus' naudoji, ar lipnius bigudukus dedi?
Ir, beje, kaip tas minėtas purškiklis - ar neapsunkina plaukų, ar neriebaluoja jų?...
Atsakyti
dabar nusipirkau šitą priemonę
user posted image
bet man nepatinka kad su reikia būtinai naudoti džiovintuvą, kitaip nepastatysi plaukų nuo šaknų ir šiaip ji labiau tinka trumpiems ar iki pečių plaukams, maniškiai gal jau per ilgi, bet šiaip kai užsiimu su juo tai visai nieko, tik kad labai plauką manau kankinu unsure.gif nemėgstu plaukų džiovintuvo ir kt. elektroninių karštų prietaisų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 05 19, 10:26)
dabar nusipirkau šitą priemonę
user posted image
bet man nepatinka kad su reikia būtinai naudoti džiovintuvą, kitaip nepastatysi plaukų nuo šaknų ir šiaip ji labiau tinka trumpiems ar iki pečių plaukams, maniškiai gal jau per ilgi, bet šiaip kai užsiimu su juo tai visai nieko, tik kad labai plauką manau kankinu  unsure.gif  nemėgstu plaukų džiovintuvo ir kt. elektroninių karštų prietaisų  doh.gif

Siaip tai norint plaukus pakelti nuo saknu su visom priemonem reikia naudoti dziovintuva, kitaip nebus jokio efekto mirksiukas.gif
Atsakyti