Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

oj sunki sita tema ir man 4u.gif kai jau labai pasistengiu tai visus bvudu panaudojus, kazkokiu purskikliu turiu, dar specialu sampuna saknims kelt, su fenu darbuojuos ir siaip. aisku niekada tobulai nemoku pasidaryt, bet bent jau geriau atrodo, na bet beda ta kad kasdien tai cia neprisidarbuosi sitaip, tai nzn. sunkus man reikalas su tais plaukais !!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 04 29, 19:59)
is beje sitos temos suzinojau apie toki stebuklinga purskaliuka systeme,uz 6lt biggrin.gif  panaudojau viena,nu ir taip nerealiai patiko,kad vos likus keliems purksimams variau naujo ieskot,ir jus isivaizduokit niekur neberandu!!! gal kas mate Kaune? o gal ji aplamai iseme is prekybos? blink.gif

O gal galit paveiksliuka jo ikelt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 04 30, 15:43)

aha, butu labai saunu 4u.gif
as ir susidomejau ,nes ir man tokia pati beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 04 29, 19:59)
is beje sitos temos suzinojau apie toki stebuklinga purskaliuka systeme,uz 6lt biggrin.gif  panaudojau viena,nu ir taip nerealiai patiko,kad vos likus keliems purksimams variau naujo ieskot,ir jus isivaizduokit niekur neberandu!!! gal kas mate Kaune? o gal ji aplamai iseme is prekybos? blink.gif

Man jis didelio stebuklo nepadaro g.gif Mazo irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2010 03 14, 15:35)
Sveikos, gal kas žinote, kur galima pigiau įsigyti šį dalykėli? smile.gif http://www.cdwow.com.../dp/pc/10242557
user posted image

good.gif super dalykelis, kadangi dirbu su sia kosmetika,tai drasiai galiu rekomenduot, mano plaukai ilgi, virsugalvis ir pakausis iskarpytas, buteliuko sito mazulycio uztenka metams praktiskai,o vasara nepamainomas isvis, kita diena tik papureni pirstais ir vel plaukai stovi nuo saknu,net mano neklusnus, tiesus ir sunki plaukai stovi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2010 05 01, 22:11)
good.gif super dalykelis, kadangi dirbu su sia kosmetika,tai drasiai galiu rekomenduot, mano plaukai ilgi, virsugalvis ir pakausis iskarpytas, buteliuko sito mazulycio uztenka metams praktiskai,o vasara nepamainomas isvis, kita diena tik papureni pirstais ir vel plaukai stovi nuo saknu,net mano neklusnus, tiesus ir sunki plaukai stovi  thumbup.gif

O čia pudros pavidalo priemonė...? Blizgesys plaukų nedingsta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 04 30, 15:43)

QUOTE(aurejeae @ 2010 04 30, 17:32)
aha, butu labai saunu  4u.gif
as ir susidomejau ,nes ir man tokia pati beda  doh.gif

kad visa beveik tema apie snekama biggrin.gif pamirsau tikslu pavadinima,bet SYSTEME firma,balta bonkute,su tokia tamsia ruzava etikete g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(FoxLady @ 2010 05 01, 16:06)
Man jis didelio stebuklo nepadaro g.gif Mazo irgi biggrin.gif

man didelio irgi nepadare,bet plaukams jis labai patiko,gal nepakele vis ten labai tu plauku,bet seip faini plaukai...kasdien ieskau ir nerandu,...gal ji uzdraude? lotuliukas.gif
Atsakyti
ot tai tau doh.gif tik pabandytu uzdrausti lotuliukas.gif norim ir mes isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Kelis kartus fenu džiovinau plaukus, šaknis kėliau, tai taip susigadino plaukai, pasidarė sausi, pradėjo elektrintis.Tai dabar kaukė gelbėja mano plaukučius ir jokių fenų, džiūna naturaliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 03, 13:50)
Kelis kartus fenu džiovinau plaukus, šaknis kėliau, tai taip susigadino plaukai, pasidarė sausi, pradėjo elektrintis.Tai dabar kaukė gelbėja mano plaukučius ir jokių fenų, džiūna naturaliai.  4u.gif

Matyt, plaukas nemėgstantis feno pasitaikė wink.gif
Man nuo feno nieko panašaus nebūna. Kaip tik gražiau plaukai krenta ir puresni būna smile.gif Tik niekad karšto nenaudoju, visad tik šiltą smile.gif
Atsakyti
Man ta SYSTEME purškiama želė irgi superinis dalykas, tik kad jo jau senokai niekur pirkti nerandu. Anksčiau buvo IKI parduotuvėse, bet dabar nesimato. Paskutinis mano buteliukas jau į pabaigą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 07 04, 10:52)
Man ta SYSTEME purškiama želė irgi superinis dalykas, tik kad jo jau senokai niekur pirkti nerandu. Anksčiau buvo IKI parduotuvėse, bet dabar nesimato. Paskutinis mano buteliukas jau į pabaigą...  verysad.gif

Maciau Norfoj vel atsirado ta SYSTEME zele, taip,kad neiseme jos is prekybos smile.gif
Atsakyti