Neįsivaizduoju nieko nepatrauklesnio už moteriškę su bigudukais. Namų šeimininkės, nesidominčios daugiau niekuo, be savo išvaizdos įvaizdis. Ar mylimi vyrai sutinka į Jus tokias žiūrėti, kas po to pamatytų gražius plaukus?
QUOTE(svaraine @ 2011 05 18, 15:12)
Aš jau nebegaunu tos žele niekur
Norėtųsi išbandyti kažką kito, nebrangaus. Gal kas turit atsiliepimų apie NIVEA Volume sensation root lifter? Arba NIVEA Volume sensation express styler? Ar pakelia plaukus, ar neriebina?

va ir aš niekur nebematau tos SYSTEME priemonės

Geriausias budas yra kai dziovini plaukus su fenu palenkt galva ir taip dziovint. Bus tokie pakelti kaip pas pudeli
, tada galiukus ir apacia siek tiek patiesint kad nebutu visi tokie pasipute ir super
! Aisku butinai naudot ka nors kas apsaugotu plaukus nuo karscio, nes fenas ir tiesintuvai labai issausina plaukus
.

Dažniausiai netampu reklamų, rodomų per TV auka
Bet vakar užkabino 
Gal yra atsiliepimų?

Gal yra atsiliepimų?

QUOTE(Venice @ 2012 02 17, 11:49)
Bet vakar užkabino 
Gal yra atsiliepimų?

Gal yra atsiliepimų?

turiu nuo vasaros pora buteliukų, tik ne Taft, kitu - BIGSEXYHAIR ir DEFINE, na ka galiu pasakyti - pakelia kažkiek, bet ir plaukus kažkaip padaro nebešvarius, na tokie palieka neblizgus, pripudruoti vienu žodžiu

QUOTE(rutuliukė @ 2012 02 18, 20:23)
turiu nuo vasaros pora buteliukų, tik ne Taft, kitu - BIGSEXYHAIR ir DEFINE, na ka galiu pasakyti - pakelia kažkiek, bet ir plaukus kažkaip padaro nebešvarius, na tokie palieka neblizgus, pripudruoti vienu žodžiu
tai kiekvienai dienai nenaudoju 

As naudojau Keune pudra - pakelia labai smagiai, nors plaukai lieka kazkiek matiniai. Savo Keune padovanojau uosvienei, noriu naujos pudros, bet moketi vel 50-60lt....todel idomu del Taft pudros, kiek ji kainuoja gal kuri matet ir kokia kokybe, jei bandet.

QUOTE(Venice @ 2012 02 17, 11:49)
Bet vakar užkabino 
Gal yra atsiliepimų?

Gal yra atsiliepimų?

Pirkau su nuolaida uz 10 Lt

QUOTE(Stichija @ 2012 03 06, 11:16)
Pirkau su nuolaida uz 10 Lt
, tikrai paakelia, papurina, bet man is kart galva norisi plauti
, na tiesiog jei pries tai plaukai buvo svelnus, blizgantys, tai po to pasidaro tokie matiniai, kaip apvelti ir man nakti viska nieztet pradeda , tai nors iprastai galva plaunu kas 3-4 dienos, su ta pudra tik gryzus kisu galva po kranu, negaliu pakest to pudros sluoksnio ant saknu, nors i koki vakareli, tai labai gerai 

fuiii

QUOTE(kaktusytek @ 2012 03 06, 14:35)
fuiii
tuomet tada geriau mokesiu 60 lt ir pirksiu Keune
))) kazkaip nejauciau su ja tokiu nemaloniu jausmu 

O aš turėjau ir Keune, ir Schwarzkopf Got2b pudras, ir skirtumo tarp jų nejaučiau, išskyrus kainą

QUOTE(Marakesh @ 2012 03 10, 10:21)
gal kuri naudojosi ilgalaikiu cheminiu sugarbanojimu? pagrindinis klausimas, ar nepakenke plaukams
Kažkada buvau chemiškai garbanojusi plaukus,iš pradžių buvau patenkinta,ir plaukučiai gražiai atrodė ir sutvarkyti juos buvo lengva,bet kai nuaugo cheminis pastebėjau kad plaukučiai suprastėjo,plonesni patapo