Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

pas mane ir taip ploni, tik tiek, kad ju daug, tai jeigu dar plonesni bus, tuomet nenoriu schmoll.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 10 kovo 2012 - 12:16
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 08 23, 20:25)
Neįsivaizduoju nieko nepatrauklesnio už moteriškę su bigudukais. Namų šeimininkės, nesidominčios daugiau niekuo, be savo išvaizdos įvaizdis. Ar mylimi vyrai sutinka į Jus tokias žiūrėti, kas po to pamatytų gražius plaukus?

O man tinka ir bigudukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na aisku nemiegu su jais, o tik trumpam ant beveik sausu plauku susuku tokias gumines labai grazias Pink spalvytes papilotes...tai gal ne tokias turit omeny, tada jo...visa nakti ismiegot ant senoviniu geleziniu net neisivaizduoju kaip galeciau

Del plauku pakelimo galiu tiksliai pasakyt: tie powder VEIKIA!!! Dar bandziau ant nesvarios galvos, ir tai pakele...bet aisku tada trumpam. Nezinau del situ Taft, nebandziau, pas mane tokia:
http://www.youtube.c...feature=related
Neisivaizduoju KAIP , bet tikrai veikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Va pas mane kokie:

user posted image
Atsakyti
Man tai sitas labai geras
tik jis aktyvuojasi karsciu, todel papurskus reikia dziovinti ta vieta karstu fenu. Efektas tikrai geras thumbup.gif tik reikia jau pazaist, zinoma.

user posted image
Atsakyti
Jo, man irgi sios firmos kosmetika labai patinka, tokia ne sudas, tikrai veikia thumbup.gif
Atsakyti
pritariu, verta dėmesio
Atsakyti
Stai toki daikta nusipirkau

user posted image

Na ka, sunaudosiu ir daugiau nebenoresiu schmoll.gif .
Nera tokio efekto, kokio tekejausi. Siek tiek palukus pakelia, bet tas nesvariu sunkiu paluku pojutis- nieko gero, taip ir norisi arba pasikasyti, arba pakisti galva po vandeniu ir nuplauti visa grozi doh.gif
O gal cia man paprasciausiai netinka, nes plaukai stori, sunkus ir tiesus g.gif
Atsakyti
Dar turi reiksmes, kaip galva dziovinate ax.gif reikia nuleidus galva zemyn mirksiukas.gif 4u.gif bet ir tai, laikinas dalykas, smile.gif kita diena jau ziurek ir vel prie saknu unsure.gif
Atsakyti
imkit KEUNE pudryte - nu as tai patenkinta, nesinori kasytis galvos, bet as gal mazai dedu, hm g.gif
Atsakyti
Stai cia neblogas video 4u.gif
http://www.youtube.c...vtcjIwHsyDsOivM
Atsakyti
turiu si , visai patinka. anksciau naudodavau tik purinancius sampunus ir balzamus , nes panasios purskiamos priemones apsunkindavo plauka ir i vakara dazniausiai plaukai atrodydavo dar labaiu sukrite. sis produktas jauciasi ant plauku bet neapsunkina ir neriebina visai ir plaukai lieka puus net ir kita diena.jausmas ir veikimas panasus kaip putu tik kad nelipina plauku. duodu 8 is 10. user posted image
Atsakyti
[quote=micra,2012 03 16, 18:03]
Stai toki daikta nusipirkau

Na ka, sunaudosiu ir daugiau nebenoresiu schmoll.gif .
Nera tokio efekto, kokio tekejausi. Siek tiek palukus pakelia, bet tas nesvariu sunkiu paluku pojutis- nieko gero, taip ir norisi arba pasikasyti, arba pakisti galva po vandeniu ir nuplauti visa grozi doh.gif
O gal cia man paprasciausiai netinka, nes plaukai stori, sunkus ir tiesus g.gif

Pritariu-nieko ji man nepakelia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 10, 11:21)
gal kuri naudojosi ilgalaikiu cheminiu sugarbanojimu? pagrindinis klausimas, ar nepakenke plaukams

dariau chemini turbut kokius 15ka metu:)Zinoma akd pakenke plaukams-ir slinko,ir sakojosi,bet as neisivaizduoju saves negarbanotos biggrin.gif .Siaip nesiulyciau chemiskai garbanotis-yra daug visokiu znypliu,kurios sugarbanos kaip tik nori,bet cheminis taip aptog...issiplauni galva,uzsidedi "slapios" zele ir buni grazi grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 03 16, 17:03)

labai norejau nuomones apie si produkta, aciu labai 4u.gif
Atsakyti