QUOTE(Senmergiukas @ 2011 08 23, 20:25)
Neįsivaizduoju nieko nepatrauklesnio už moteriškę su bigudukais. Namų šeimininkės, nesidominčios daugiau niekuo, be savo išvaizdos įvaizdis. Ar mylimi vyrai sutinka į Jus tokias žiūrėti, kas po to pamatytų gražius plaukus?
O man tinka ir bigudukai
Del plauku pakelimo galiu tiksliai pasakyt: tie powder VEIKIA!!! Dar bandziau ant nesvarios galvos, ir tai pakele...bet aisku tada trumpam. Nezinau del situ Taft, nebandziau, pas mane tokia:
http://www.youtube.c...feature=related
Neisivaizduoju KAIP , bet tikrai veikia
Papildyta:
Va pas mane kokie:
Man tai sitas labai geras
tik jis aktyvuojasi karsciu, todel papurskus reikia dziovinti ta vieta karstu fenu. Efektas tikrai geras
tik reikia jau pazaist, zinoma.
tik jis aktyvuojasi karsciu, todel papurskus reikia dziovinti ta vieta karstu fenu. Efektas tikrai geras
Jo, man irgi sios firmos kosmetika labai patinka, tokia ne sudas, tikrai veikia
Stai toki daikta nusipirkau

Na ka, sunaudosiu ir daugiau nebenoresiu
.
Nera tokio efekto, kokio tekejausi. Siek tiek palukus pakelia, bet tas nesvariu sunkiu paluku pojutis- nieko gero, taip ir norisi arba pasikasyti, arba pakisti galva po vandeniu ir nuplauti visa grozi
O gal cia man paprasciausiai netinka, nes plaukai stori, sunkus ir tiesus

Nera tokio efekto, kokio tekejausi. Siek tiek palukus pakelia, bet tas nesvariu sunkiu paluku pojutis- nieko gero, taip ir norisi arba pasikasyti, arba pakisti galva po vandeniu ir nuplauti visa grozi
Dar turi reiksmes, kaip galva dziovinate
reikia nuleidus galva zemyn
bet ir tai, laikinas dalykas,
kita diena jau ziurek ir vel prie saknu
turiu si , visai patinka. anksciau naudodavau tik purinancius sampunus ir balzamus , nes panasios purskiamos priemones apsunkindavo plauka ir i vakara dazniausiai plaukai atrodydavo dar labaiu sukrite. sis produktas jauciasi ant plauku bet neapsunkina ir neriebina visai ir plaukai lieka puus net ir kita diena.jausmas ir veikimas panasus kaip putu tik kad nelipina plauku. duodu 8 is 10.
[quote=micra,2012 03 16, 18:03]
.
Pritariu-nieko ji man nepakelia
Papildyta:
dariau chemini turbut kokius 15ka metu:)Zinoma akd pakenke plaukams-ir slinko,ir sakojosi,bet as neisivaizduoju saves negarbanotos
.Siaip nesiulyciau chemiskai garbanotis-yra daug visokiu znypliu,kurios sugarbanos kaip tik nori,bet cheminis taip aptog...issiplauni galva,uzsidedi "slapios" zele ir buni grazi grazi
Pritariu-nieko ji man nepakelia
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 10, 11:21)
gal kuri naudojosi ilgalaikiu cheminiu sugarbanojimu? pagrindinis klausimas, ar nepakenke plaukams
dariau chemini turbut kokius 15ka metu:)Zinoma akd pakenke plaukams-ir slinko,ir sakojosi,bet as neisivaizduoju saves negarbanotos
QUOTE(micra @ 2012 03 16, 17:03)
labai norejau nuomones apie si produkta, aciu labai