Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

Sveikos mamytes.Na mano plaukai tai nera labai jau ploni,bet kadangi jie ilgi tai tas svoris juos ir nutesia ir jie prie saknu pasidaro tokie susiploje,kadangi man patinka isviso tokie pusti plaukai ir purus tai as aprasysiu budus kuriuos naudoju,gal ir jums pravers.

Nusipirkau KADUS sampuna ploniems plaukams purinanti,mickeviciau gatvej 20 lt 40 cnt kainuoja,bet uztenkajo labai ilgam.Balzama naudoju kaip kada i galvasauna,neperku specialaus kazkokio purinamo,eilini naudoju.Paskui istepu plauku galiukusserumu vellos,o plauku purinimui tai perku NIVEA yra toks skystis specialiai blondinems tiposviesinantis ir purumo suteikiantis,dabar jau maciau yra ir tamsiaplaukems specialiai kaip naujiena,bet as bkondine tai tik ta esu isbandzius.kaina jo 9-10 lT,yra visuose prekybos centruse prie nivea priemoniu.
Pries ji tepant palenkus galva gerai iskedenu plaukus.Mano plaukai zemiau peciu ir iskarpyti tai as taip gerokai i sauja jo isipilu ir taip stengiuos itrinti ta priemone ir ikedenti i tas vietas na prie saknu 4u.gif bet cia paskui dozes pagal save ir savo plaukus matysit,nes as irgi ne iskarto atsirinkau,jei per mazai nivea priemones,ne taip ispucia,jei per daug riebaluoja g.gif cia jau reikia pasipraktikuot,ir svarbiausia palenkus galva gerai ikedenti ta priemone i plaukus.As tai dziovinu dziovintuvu taip palenkus galva ir taip dziovindama dar su pirstais juos nuo saknu maigauna taip purinu su pirstais kol isdziusta.Drauge sake naudoja naturaliai dziustant tai irgi sake purina,bet del to negarantuoju rolleyes.gif pati nesu isbandzius.
Na kai isdziovinu atverciu galva ir jie nebuna prisiploje.Tai taip kasdienai i darba darausi,o jei noriu savaitgaliui jau kur pasipuost i trasa tai tada tai imiu sruoga plauku is sono pakeliu ja,papurskiu laku,paskui kita,paskui taip pat is kito sono,is kito ir is galo,uzverciu galva ir taip dar su pirstais pasildau tas srugas pakelus nuo saknu,tada atverciu galva ir isviso superine plauku sukuosena buna,bet mano plaukuciau truputi pakarpyti rolleyes.gif
Na nezinau ar jus cia suprasit,bet manau minti isdesciau,o paskui jau cia nuo jusu noru priklausys mirksiukas.gif ir bandymu.
Atsakyti
Ar apie sita Niveos priemone kalbi? user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif aga,apie sita thumbup.gif man ji.Na ,o gal ir pati esi ja isbandzius?
Atsakyti
O man plaukų pakėlimui neužtenka vien tik natūralių būdų, todėl naudoju priemones jiems pakelti. Putos man sausina plaukus, todėl labiau patinka purškikliai. Dabartiniu metu naudoju "Tigi bed head Quen for a day thickenning spray". Suteikia apimties, pakelia. Bet nepasakyčiau kad labai kažkuo ypatingas. Prieš tai turėjau Wellaflex purškiklį. Irgi visai nieko, patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 25, 08:27)
bigsmile.gif  aga,apie sita  thumbup.gif man ji.Na ,o gal ir pati esi ja isbandzius?

Ne nesu bandzius, bet sudominai mane bigsmile.gif O si priemone kanors spalvai daro?
Atsakyti
Na nezinau.Kai juo tepuosi,tai rankos paskui lieka tokios blizgios,bet kad kazka butent ant plauku jausciau tai nezinau,negaliu pasakyti,siaip tai raso,kad sviesinantis atseit g.gif

O man plaukų pakėlimui neužtenka vien tik natūralių būdų, todėl naudoju priemones jiems pakelti.

o va kaip sako RainStorm tai as irgi parasiau ,ne,kad be priemoniu,o butent priemone paminejau kuri man asmeniskai padeda juos pakelt nuo saknu.

Siaip tai as naudoju kirpyklines priemones visas kitas,na bet spacialiai pakelimui tai is pigiuju tik atradau ir ji man thumbup.gif aisku ne iskart as rezultatu pasiekiau kokiu norejau,bet dabar jau pramokau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos.pati plaukucius 'pakeliu'tik dziovindama nuleidus galva..bet tai gana trumpalaikis dalykas.
pradzioje temos raset apie limpancius plauku suktukus.lyg ir turiu tokius..bet kaip jais naudotis? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandet, priemone skirta pakelti plaukus nuo saknu is Loreal profesional serijos, ar verta pirkti? 4u.gif
Atsakyti
nu jeigu tavo paluaki ilgi tai pakelt juos nuo saknu beviltiska
Atsakyti
mano plaukai ilgi ir visi gerai pasikelia smile.gif as irgi ispuciu tik su fenu, dziovinimo pabaigoje salta srove prapuciu, iskelusiu sruogas su rankomis ir prapuciu su fenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 07 27, 14:54)
nu jeigu tavo paluaki ilgi tai pakelt juos nuo saknu beviltiska

Totaliai nusisneketa doh.gif
Atsakyti
ziurint kas jums skaitos ilgi ;>
maciau viena moteriske atejo i kirpykla plaukai amzdaug uz peciu kazkiek sako koki kirpima patartumet ilgiems plaukams kaip mano kirpeja sako nu dar tavo plaukai ilgi nesiskaito daugiau prie trumpu ;}} tai va isivaizduokit iki talijos plaukus ir dar ilgesnius mazai iskarpytus ir vidutiniskai storus - pakelt nuo saknu neimanoma , nebent vos vos ir nezymiai.
Papildyta:
nebent turi turet ant tu ilgu gera iskarpyma ir tas iskarpymas siektu maziausiai kakla ta prasme nukirptos sruogos tada gali jas pakelt , bet tai cia nesiskaito ilgu plauku kelimas ;>
Atsakyti