Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

gal kuri bandet pakelti nuo saknu su apvaliom elektrinem sukom, va panasiom

user posted image

planuoju nusipirkti, tik idomi jusu nuomone..
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 07 30, 15:40)
gal kuri bandet pakelti nuo saknu su apvaliom elektrinem sukom, va panasiom

user posted image

planuoju nusipirkti, tik idomi jusu nuomone..

Tas pats kas džiovintuvas. Tik labiau degina plaukucius.
Jei plaukai garbanojas o norisi tiesiu - gal ir verta dziovinant tiesint wink.gif
O jei tiesūs - geriau jau paprastu džiovintuvu palenkus galvą džiovint.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 07 27, 14:54)
nu jeigu tavo paluaki ilgi tai pakelt juos nuo saknu beviltiska

drinks_cheers.gif pritariu šitai nuomonei. Mano plaukai nėra labai ilgi, šiuo metu išvis vos tik siekia pečius, bet man nepadeda niekas schmoll.gif Nebent labai trumpam, iki pirmo vejelio verysad.gif Pasidariau cheminį ir džiaugiuosi dabar puriais plaukais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 07 30, 23:27)
drinks_cheers.gif  pritariu šitai nuomonei. Mano plaukai nėra labai ilgi, šiuo metu išvis vos tik siekia pečius, bet man nepadeda niekas  schmoll.gif  Nebent labai trumpam, iki pirmo vejelio  verysad.gif  Pasidariau cheminį ir džiaugiuosi dabar puriais plaukais  tongue.gif  biggrin.gif

Ir aš apie tai galvoju, nes mano plaukai ilgi ir jei papurėja - tai geriausiu atveju po poros valandų vėl susiploja doh.gif
Atsakyti
O mano plaukai ilgi taip pat, bet man nesusiploja, nors darau panasiai kaip kitos, tiesiog isplovus patepu putom ir isdzivinu palenkus galva smile.gif, gal cia dar priklauso ir nuo plauko strukturos ax.gif .
Atsakyti
mano plaukai banguoti, puciasi, todel ir galvoju sutvarkyti graziai garbanas situ suku pagalba mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 31, 11:28)
O mano plaukai ilgi taip pat, bet man nesusiploja, nors darau panasiai kaip kitos, tiesiog isplovus patepu putom ir isdzivinu palenkus galva smile.gif, gal cia dar priklauso ir nuo plauko strukturos  ax.gif .

mano plaukai irgi ilgi iki juosmens , bet nu is saves turi toki truputi puruma ,labai nezymus , bet neatrodo kaip priploti is head & shoulders reklamu ;D siaip jei plaukai is saves banguotesnis ir ilgas tai tada lengviau buna su purumu susitvarkyt , bet mano tiesus , tai nieko nedaraukap yra tap gerai ;D
Atsakyti
Turiu gan netrumpus plaukucius garbiniuotus lengvai, bet siaip jie gan priglude, jei paprastai dziovinu ir nelabai ka tepu g.gif Bet kai palenkus zemyn galva dziovinu garbanas su difuzeriu ir tada lako uzpurskiu neblogai visai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif . Aš tai kiekviena diena plaunu plaukucius blush2.gif ir kasdien bandau juos nuo šaknu pakelt. Žinau, kad dziovintuvas nono.gif , bet nieko kito nesugalvoju. Išplautus plaukus patepu dove priemone dazytiems plaukams, itrinu galiukus glis kur priemone plauku galiukam, apipurškiu glis kur purškalu sausiem, luzinejantiem plaukam ir dziovinu palenkus galva. biggrin.gif tada retom šukom iššukuoju, dar papurškiu glis kur purškalu, ir "nusodinu" nepaklusnius plaukus. viskas thumbup.gif
nera tai labai veiksmingas budas, nes kita ryta plaukai isvis susiploje atrodo, bet diena priekis, tai visai nieko galiu pasakyt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Pagaliau,pagaliau atradau tikrai veiksminga buda pakelti plauku nuo saknu (na bent jau man ir daugeliui mano tiesaplaukiu draugiu,tai tikrai padeda).
Be plauku alinimo!
Tiesiog isplaunu plaukus su sapmunu ,,Head&Shoulders,, nededu jokiu kaukiu,ar kondicionieriu,net ir tu,kur raso,kad purina,man asmeniskai dazniausiai ne purina,o mazina plauku apimti,ir priploja prie galvos.Dziovinu naturalei,be jokiu fenu,ar kitu priciudu,tiesiog ranksluotis,galvos purtimas hihihi.gif vis praeinu rata pro namus,ir vel papurtau,palenkiu galva,pakedenu plaukus..kai plaukai buna beveik sausi 20cm atstumus juos ispurskiu ,,Schwarckopf,,firmos Taft laku..tokioj melynoj bonkuteje,pries sviesa bonkute persimato..zodziu ne flakone,tiesiog kaip vanduo..gaila nerandu foto.
Po ispurskimo,pakedenu plaukus,ir vuolia,neitiketina efektas!Plaukai,pasakele! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 24, 14:29)
... i pabaiga isdziuvimo prie saknu mazdaug 20cm. atstumu papurskiu vidutinio stiprumo geresnio lako plauku ir baigiu dziovinti kedendama plaukus- man padeda thumbup.gif

Man sitas budas irgi veikia thumbup.gif Tik pastebejau, kad ne su kiekvienu plauku laku g.gif Matyt reikia atitaikyt toki, kad plaukam tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Ojej.. Kaip kažkas pasakė: "Problema žinoma iki skausmo". Man labai netinka tiesūs prigludę plaukai, o jie būtent tokie ir yra.. Ir dar ilgio iki užpakalio.. Sprendimas lyg ir būtų juos nusitrumpinti ir išsikarpyti, bet kai prieš kelis metus tai padariau, vistiek tik vos vos pakilo nuo šaknų ir dar atrodžiau kaip 12 metų su trumpučiais plaukais.. Aš dievinu kai plaukai būna išsipūtę kaip liūtės. Kai jie stipriai pakilę nuo šaknų, pasibangavę, ir dar būdami labai ilgi - atrodo įspūdingai. Bet kad to pasiekti!
Susigalvojau viena būdą: išsidžiovinusi plaukus pakeliu sruogą, iš apačios ja suveliu šukomis, supurškiu laku. Taip aplink visą galvą. Tada viršutinį sluoknį užšukuoju (t.y. paslepiu koltūnus). Kaip vakarinei šukuosenai tai visai nieko, bet kad ne visada gražiai išeina, kartais nesivelia, kartais ne ten atsistoja, o dar plaukams kaip kenkia tas brūžinimas..
Tai dabar galvoju eiti pas kokį brangų kirpėją, kad patartų ką nors.. Nes tiesiog iškarpymas mano plaukams nepadeda, matosi kad iškarpyti, bet liūtė neišeina.. Šiaip jau esu net cheminį pasiruošusi darytis, jei nepasiūlys kokio veiksmingo sprendimo sad.gif
Atsakyti