Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tai pabandyt tai pabandyciau,bet tai kaip jas gaut(nemokamai)..bo vis ka uzsidowlodini,tai tik praskenuoja nemokamai,o panaikint turi nusipirkt...kazkada bandziau cia jau anksciau ivardytais budais vadovautis,nu nieko,tas man viskas(ta prasme nesugebu taip,kad man nemokama butu)kad buciau lietuvoj,tai as net nestriokavociau taip,nunesciau pas ta ,kas ismano ir svilpauciau...o dabar..net nesumastau,kur cia pas ka nunesus ta kompa,kad paziuretu,kaip ten yra...isvis nedasyla,esant antivirusinei virusu prigaude ir dar nebet kokiu....depresucha,daugiau nieko....

Jei visgi nuspręste atsisiųsti kitą antivirusinę, tai patarčiau užsukti į tinklapį softex.meganet.lt Ten galėsite pasirinkti jums reikalingą antivirusinę. Jos paprastai jau būna su crakais ar serialų numeriais. Labai geras tinklapis.Šiaip aš jau taip pat esu ne Lietuvoje.
Kas liečia eMulę, tai šiuo metu siunčiuosi apie 25 filmus, bet , kai ją įjungiu filmai dar net nepradeda siųstis, o intrnetas po poros minučių užlūžta. Naudoju paskutinę eMulės versiją.
Atsakyti
tai gal reiks ir nusprest ir apsisprest..bo dar viena cia atsisiunciau spy sweeperi,tai praslave,daug ten rado(nors maniske nieko neranda isskyrus ta psguard.com,kuri pasalina,bet nepasalina),daugiausia cookie'iu,bet ,kad panaikino ,o vistiek man rodo,kad cia uzkratas baisus,visus duomenis jau vagia(nu nezinau ar vagia,ar tik gasdina ,kad vagia).....ieskau chaltursciku as cia...bet kol kas nesekmingai...nu bet dar vakaras tolokai...
Atsakyti
QUOTE(Valiera @ 2005 11 15, 10:45)
Virusai nera durni. Kai uzkrauni kompa jie irgi uzsikrauna. O paleistos programos neleidzia trinti patys windowsai. Tokiu atveju yra naudojamas "safe mode". Kas tai yra? Tai yra Windowsu uzkrovimas ant minimaliu kompo resursu. T.y. uzleidziami tik pagrindiniai dalykai. Tokiu atveju dazniausiai virusas neuzsikrauna ir ji galima ramiai islupti. Kaip tai padaryti? Restartini kompa ir kai kompas kraunasi visa laika spaudzioji knopke "F8". Tada pasirodo juodas ekranas, kuriame yra berods trys pasirinkimai, tai pasirenkat "safe mode" ir enter. Tada windowsai kraunasi toliau. Neissigaskite, kad windowsai atrodys negraziai ( nes jie yra uzkrauti naudojant minimalius resursus ), o va tada ir skanuokite su antivirusine programa.
Siaip itariu, kad tai gali buti ne virusas, o taip vadinama "kirmele", cia neblogai tiktu antivirusas nod32. Galite parsisiusti adresu www.nod32.lt ( menesiui nemokama ). Arba jeigu tiksliai zinote kas pas jus sedi tada tame paciame puslapyje galite parsisiusti specialius "kirmeliu" luptuvus.
Ad-aware gal ir gali padet. Is tos pacios serijos galima rekomenduoti spyware doctor.

.


nu s bogom kaip sakoma,bandau...dekui uz gan issamu paaiskinima,bo as tai ''blondine'' technologiju pasauly.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kitas svarbus dalykas - isorinis IP adresas. Jei tu turi isorini IP adresa tai kompa reikia priziureti itin akylai. Jei vidinis, t.y. internetas ateina netiesiogiai tada galima sedeti siek tiek ramiau.

Gal geltumet paaiskinti detaliau kas yra isorinis ir vidinis IP adresas?

As ne Lietuvoj, interneto mokestis ieina i buto nuoma. Kiek zinau tai tiekejas yra telefono rysio firma. Seniau gyvenau kitoje vietoje, tai interneto tiekejas buvo universitetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese: 16 lapkričio 2005 - 14:12
net nezinau kaip cia patikrint ar IP adresas isorinis ar ne.... geriausia klausti interneto tiekejo, jis tikrai turi tai pranesti.
Siaip naudojant eMule galima nustatyt ar Ip isorinis ar ne. Jei ant eMules id yra "High" tada isorinis, jei ne tai vidinis. Bet cia tik dazniausiai taip buna. Cia toks nepatikimas budas.
Na geriausia laikytis mano anksciau isvardintu punktu ir tada viskas turetu buti ok su kompu.
Atsakyti
Gal kas galit padeti,vyras netycia istryne programa Ad-aware,kaip as ja galeciau susiinstaliuoti is naujo. g.gif padekit aciu.
Atsakyti
Gal kas galit padeti,vyras netycia istryne programa Ad-aware,kaip as ja galeciau susiinstaliuoti is naujo. g.gif padekit aciu.
[COLOR=purple]

Ieškokite softex.meganet.lt
Atsakyti



RIKIS 99

Aciu tau labai,GAL KOKIA KITOKIA AR GERESNA PROGRAMELE GALI PATARTI,NES PATI TAI NELABAI NUMANAU KOKIA INSTALIAVO TOKIA IR TURIU.
Atsakyti
Šiuo metu viena geriausių yra laikoma Webroot Spy Sweeper programa, bet ir Ad-aware yra pakankamai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(rikis99 @ 2005 11 21, 13:28)
Šiuo metu viena geriausių yra laikoma Webroot Spy Sweeper programa


Programa gera, bet reikalauja daug resursų. Nesuderinama arba sunkiai suderinama su ankstesnių versijų antivirusais.

Senai nežiūrėjau, bet ankščiau buvo problemų vagonas su updeitais, webroot viena iš nedaugelio firmų, kurios netingi blokuoti nelegalių registracijos raktų, t.y. programa galėdavo kurį laiką veikti normaliai, o po to - nebeatsinaujinti.

Nebloga XsoftSpy - nedaug išmanantiems rekomenduočiau. Veikia greitai, instaliuojasi lengvai, kartais net kokį spy'jų randa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo execom: 21 lapkričio 2005 - 16:52
GAL PARASYTUM KAIP TA PROGRAMELE XsoftSpy SUSIRASTI .ACIU
Atsakyti
Execom yra teisus. Spy sweeper tikrai gera programa(pats dabar naudoju), bet problemos su updeitais yra išlikusios. Tau, oksanan rinktis, bet aš patarčiau geriau susiinstaliuoti Ad-aware SE Pro 1.06, o XoftSpy naudoti nebent kaip pagalbinę. Taip, ji lengvai instaliuojama, paprasta naudotis, bet prastokai gaudo visokį š.... . Kiek žiūrėjau įvairius vertinimus, tai ši programa nepatenka net i dešimtuką. Tiesa, jei susiinstaliuosi Ad-aware, reikia nepamiršti vieną kart į savaitę pačiam atnaujinti duomenis, bet čia ne problema, svarbu, kad juos apskritai galima atnaujinti. Šios abi programos(ir daug kitų) yra tinklapyje www.softex.meganet.lt.
Atsakyti