Sveikutes, teoriskai mums dabar 22 savaites, o pagal echoskopa 20-21 savaite. jauciuosi visai neblogai, visi blogumai jau praeity, o ju tikrai buvo

Tik del svorio truputi pergyvenu, nes pries nestuma sveriau apie 63 -64, o dabar jau 70 kg, o jau dabar negaliu atsispirti ledams, o kas bus vasara

Pilvukas mano didukas pupso jau kaip reikiant atsikises, visus savo megstinius tempiu ir tempiu zemyn, tai kita met bus visu priekis ilgesnis
Kartais ir man surakina nugara, kai atsigulu i lova, tai taip pasimuistau, pasimuistau ir atsirakina

Man keistesnis skausmas buna uzpakaly dupces ir koju skausmai, kartais nakty pabundu ir taip maudzia, atrodo dubces ir slaunu kaulus juos kas plestu i salis...
Judesiukus pradejau jaust jau labai anksti (15-16 sav.), tai dabar juos jauciu labai gerai. jau atskiriu, kada mazius miega, kada duksta, kada ramiai mane is vidaus tyrineja, kada buna patenkintas, kada ne. Labai nemegsta mano darbo... O gal greiciau, kad taip ilgai prasedziu prie kompo, tada ziauriai spardosi.
Vienintelis, kas labai nervuoja, tai nuolatinis vaiksciojimas i WC, nors darbe bent kiek taip pajudu

Ir dar vargelis, kad ziauriai uzkieteja viduriai.
Sian girdejau, kad si vasara bus itin karsta, tai bijau, kad reiks kraustytis i rusi gyvent

Labai bijau karsciu, o kai bus didziulis

, speju bus laaabai sunku, o dar sia vasara dvieju draugiu vestuves