Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

merginos neverta cia gincytis kas kam grazu, o kas ne poster_offtopic.gif

juk visu skoniai skiriasi. kas vienam grazu, tas kitam slykstu.

nueikit 2007.07.07 prie santuoku rumu ir pamatysite simtus nuotaku. simtus SKIRTINGU nuotaku. vienos jums atrodys kaip "kaimietes", kitos grazuoles. ir cia normalu. ir galiu lazintis, kad visos jausis pacios graziausios!

va cia ir yra svarbiausias dalykas: svarbu jaustis paciai, kad esi graziausia wub.gif o nuomoniu visokiu yra ir visokiu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 19, 02:35)
tfu koks skirtumas, svarbu man grazu tongue.gif  as segciau toki viduriniajame lygyje...tiulio kiekis man ir ilgis thumbup.gif  beje tokio pat lietuvoje abejoju ar rastumete,todel salonai ju tikrai nepilni,tiktai kopijos ax.gif kam sovietiniai laikai,kam siaubacijos "vaizduojasi" o man su grazumu..As tiesiog nepernesu tu besivelkanciu 40uju metu salmu ant galvo,su neriniai mirksiukas.gif

zinok, tikrai Kaune matavausi.
Gal biski neismanau tu veliumu subtilybiu, bet...
tikrai panasei atrode - ir del sluoksniu, ir del pustubo, ir del tu garbanu (man dar buvo idomu, kaip jis taip susigarbanuoja, tai darbuotoja salone aiskino).
Sekmes tau paieskose!
Atsakyti
Oi merginos, puoskites nuometais, koki jie bebutu. Pati is pradziu abejojau ar turesiu nuometa, bet kai pasimatavau suknute pamaciau kad kazko truksta iki tikros nuotakos ax.gif Maniskis buvo paprastutis, triju sluoksniu,dekoruotas kristaliukais, bet vaizdas jau visai kitas. Juk toks papuosalas naudojamas viena karta gyvenime wub.gif wub.gif

Tik vienas patarimas, atidziai labai atidziai apziurekite salone pasiimdamos nuometus, kalbu is skaudzios patirties, maniskis buvo nelygiai pritvirtintas prie sukuciu, kuriomis segamas prie plauku, todel kirpeja turejo labai daug vargo ji graziai prisegti ir sugaiso daug man brangaus ta diena laiko... O salonas uz toki nepatoguma atiduodant suknute net neatsiprase.... Nors tai buvo ju kalte. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 19, 12:00)
merginos neverta cia gincytis kas kam grazu, o kas ne  poster_offtopic.gif

nueikit 2007.07.07 prie santuoku rumu ir pamatysite simtus nuotaku. simtus SKIRTINGU nuotaku. vienos jums atrodys kaip "kaimietes", kitos grazuoles. ir cia normalu. ir galiu lazintis, kad visos jausis pacios graziausios!

va cia ir yra svarbiausias dalykas: svarbu jaustis paciai, kad esi graziausia  wub.gif  o nuomoniu visokiu yra ir visokiu reikia  smile.gif

Visiska teisybe drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 19, 12:09)
Oi merginos, puoskites nuometais, koki jie bebutu. Pati is pradziu abejojau ar turesiu nuometa, bet kai pasimatavau suknute pamaciau kad kazko truksta iki tikros nuotakos  ax.gif  Maniskis buvo paprastutis, triju sluoksniu,dekoruotas kristaliukais, bet vaizdas jau visai kitas. Juk toks papuosalas naudojamas viena karta gyvenime  wub.gif  wub.gif

Tik vienas patarimas, atidziai labai atidziai apziurekite salone pasiimdamos nuometus, kalbu is skaudzios patirties, maniskis buvo nelygiai pritvirtintas prie sukuciu, kuriomis segamas prie plauku, todel kirpeja turejo labai daug vargo ji graziai prisegti ir sugaiso daug man brangaus ta diena laiko... O salonas uz toki nepatoguma atiduodant suknute net neatsiprase.... Nors tai buvo ju kalte.  doh.gif

Parodyk ,Ruta_zalia, nuotraukeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 19, 14:22)

Parodyk ,Ruta_zalia, nuotraukeles ax.gif

neturiu, reiktu viska skanuoti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 19, 13:40)
neturiu, reiktu viska skanuoti....  verysad.gif

Tai kada prie progos ir nuskanuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 03:57)
o as noriu tokio...ieskosiu kur pirkt dabar nuo ryt doh.gif

labai grazus 4u.gif
QUOTE(remisita @ 2007 06 19, 02:56)
user posted image
cia maniskis, is" Symphony" veils sumokejau $109.00,galima uzsisakyti internetu jei kam idomu biggrin.gif  siaip esu visai patenkinta savuoju,tik uzstrigo tas nes toks jis man neiprastas

o kur galima paziuret inete, kitu modeliuku?

QUOTE(gala @ 2007 06 19, 12:00)
merginos neverta cia gincytis kas kam grazu, o kas ne  poster_offtopic.gif

va cia ir yra svarbiausias dalykas: svarbu jaustis paciai, kad esi graziausia  wub.gif  o nuomoniu visokiu yra ir visokiu reikia  smile.gif

drinks_cheers.gif shaunuole cool.gif

beje galvoju ar siutis ar nuomot, nuoma apie 400lt...o kur priklauso suknelei man nepatinka tokie yprasti..
Atsakyti

! 
Mielos būsimos ir buvusios nuotakos, primenu šios temos paskirtį: čia diskutuojama apie nuometus, kam kokie patinka, kas segės juos, kas ne. Nepamirškite, kad visų skoniai skirtingi, tad negali būti taip, kad visoms viskas vienodai patinka. Kilusio konflikto žinutes teko pašalinti, nes jos jau neatitiko temos turinio. Prašau laikytis tvarkos, kad nereikėtų skirti asmeninių nuobaudų kiekvienai iš konflikto šalių.

Pagarbiai,
AsIrTu.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 20, 15:06)

va, as noriu segeti nuometa kaip antoje nuotraukoj wub.gif O paskutinis fantastiskai grazus wub.gif
Atsakyti
antras vo thumbup.gif o tai tokiu Lt nera kaip tas paskutinis? g.gif
Atsakyti
tiesa pasakiuas as tokio lietuvoj net neieskojau, nes mano suknyte bus su daug gifiuro , tai manau truputi per daug butu g.gif Bet mano akys visada i juo snuslysta kai tik pamatau wub.gif
Atsakyti