Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(svete @ 2007 06 17, 12:40)
As turejau ilga nuometa, kuris vilkosi zeme kartu su sukneles uodega. Nesigailejau nei akimirkos. Po ceremonijos ir nuotrauku nusiemiau ir pasilikau tik tiara. Manau kad prie visu sukneliu, kurios yra su uodega (sleifu) tinka tokio pat ilgio nuometas. Labai romantiskai ir isimintinai atrodo...

pas mane irgi taip pat buvo,suknutės šleifas ir ilgas nuometas wub.gif wub.gif kaip man patiko blush2.gif o gal nuotraukytę galima būtų pamatyti??? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 17, 12:49)
pas mane irgi taip pat buvo,suknutės šleifas ir ilgas nuometas  wub.gif  wub.gif kaip man patiko  blush2.gif o gal nuotraukytę galima būtų pamatyti???  drinks_cheers.gif

Vat, ir as labai uzsinorejau ilgo nuometo, kuris vilktusi zeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 06 17, 13:25)
Vat, ir as labai uzsinorejau ilgo nuometo, kuris vilktusi zeme  smile.gif

man irgi lb grazu.. blush2.gif
Atsakyti
o as noriu tokio...ieskosiu kur pirkt dabar nuo ryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 06 17, 12:40)
As turejau ilga nuometa, kuris vilkosi zeme kartu su sukneles uodega. Nesigailejau nei akimirkos. Po ceremonijos ir nuotrauku nusiemiau ir pasilikau tik tiara. Manau kad prie visu sukneliu, kurios yra su uodega (sleifu) tinka tokio pat ilgio nuometas. Labai romantiskai ir isimintinai atrodo...

gal gali ideti foto? labai jau noretusi paziuret, nes del nuometo nesu apsisprendus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 04:57)

kažkas baisaus man tokie nuometai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 03:57)

o ko cia ieskoti? pilni salonai tokiu - kiek supratau, cia triju sluoksniu, a ne ?
Atsakyti
tiulio kiekis tai man grazu, bet as jo ant virsugalvio nesegciau, bet va ji kitur imontavus tai graziai ziuretusi, gal dar rinkciausi toki, kurio galai nera taip apsiuti ir "susibangave" O ilgis tai liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 03:57)

Negaliu susilaikyti nepakomentavusi...labai persiprasau, bet man asmeniskai tai tokie nuometai primena sovietinius laikus hihihi.gif gal kazkam ir labai grazu ir tinka, ir apskritai visakokio grozio ir stiliaus virsune, bet man tai jau tokio neuzdetu niekas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 18 birželio 2007 - 22:30
tfu koks skirtumas, svarbu man grazu tongue.gif as segciau toki viduriniajame lygyje...tiulio kiekis man ir ilgis thumbup.gif beje tokio pat lietuvoje abejoju ar rastumete,todel salonai ju tikrai nepilni,tiktai kopijos ax.gif kam sovietiniai laikai,kam siaubacijos "vaizduojasi" o man su grazumu..As tiesiog nepernesu tu besivelkanciu 40uju metu salmu ant galvo,su neriniai mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 19 birželio 2007 - 01:38
user posted image
cia maniskis, is" Symphony" veils sumokejau $109.00,galima uzsisakyti internetu jei kam idomu biggrin.gif siaip esu visai patenkinta savuoju,tik uzstrigo tas nes toks jis man neiprastas
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 19, 02:35)
tfu koks skirtumas, svarbu man grazu tongue.gif  as segciau toki viduriniajame lygyje...tiulio kiekis man ir ilgis thumbup.gif  beje tokio pat lietuvoje abejoju ar rastumete,todel salonai ju tikrai nepilni,tiktai kopijos ax.gif kam sovietiniai laikai,kam siaubacijos "vaizduojasi" o man su grazumu..As tiesiog nepernesu tu besivelkanciu 40uju metu salmu ant galvo,su neriniai mirksiukas.gif

O man tokie negrazus, nes naftalinu ir kaimu dvelkia unsure.gif
Skonio reikalas bigsmile.gif skoniui draugu nera biggrin.gif
Gal tu su tokiu nuomenu jausies pati graziausia jaunoji per savo diena, tai sekmes tau mirksiukas.gif
Atsakyti