Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 08 18, 14:30)
drinks_cheers.gif
bet tiesą sakant tokie nuometai ,kurie man nepatinka jau dingę, dabar dar tokiu vos vos siekiančiu pečius nemačiau  g.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va, pasimatavau savo suknyte su nuometu ir visgi priejom isvada, kad iki liemens graziau atrodo smile.gif Nors labai graziai atrodo ilgi iki zemes wub.gif Bet manau, kad ilgas truputi uzgostu mano suknyte nes ji kukliai grazi Ū(nu cia gerai parasiau doh.gif ir pati nepatikejau lotuliukas.gif ) ) Zodziu kai jau turesiu vestuiu foto tikrai idesiu, kad ir jus turetumet kur akytes paganyt ir savo kritika issakyt ax.gif
Atsakyti
Per savo vestuves as dejausi vos toki plona ciut zemiau peciu. Plaukai buvo ilgi pusiau sukelti. Man dideli netiko labai tempe plaukus zemyn. Manau skonio reikalas tie veliumai, bet tik tiek prisimenu, kad mane labai gyrė fotografė ir filmuotojas, sakė, kad "šaunuolė, kad užsidėjai veliumą juk tai toks grožis ir prisiminimas...."
Atsakyti
Sveikos,
del nuometo as abejojau turbut labiausiai; reikia-nereikia.. taigi nusprendziau kad baznycioj busiu su nuometu, po to dar pasifotografuosiu ir po to jau nusiimsiu.. taip ir padariau - ir gavosi thumbup.gif mano nuometas buvo iki liemens, baznycioj buvau ji "uzsimetus ant veido", o kai jau liepe pasibuciuoti, tai nusidengiau.. siaip nuometas nuotraukose tai tikrai atrodo be galo graziai, fotografas su filmuotoju aplinkui lakste ir dziaugesi kaip grazu lotuliukas.gif
bweje, po baznycios paciai net nereikejo nusiimineti nuometo - tai uz mane padare vejas doh.gif lotuliukas.gif bet kadangi ir taip planavau nusiimti, tai nesinervinau smile.gif
Atsakyti
oi man galva visai susisuko....is pradziu buvau tikra, kad nuometo nesidesiu, bet kai paskaiciau kaip visos dziaugiasi, kad grazu ir panasiai tai net nebezinau nieko....mane nuometas atbaide todel, kad nenoriu tu ceremoniju prie stalo kai yra persegiamas nuometas...ir galvojau kai jo nebus - tai nereiks pries tetas aiskintis kodel jis nebuvo persegiamas blush2.gif

ka patarsis? 4u.gif
Atsakyti
O mes (Aciu Dievui)tuoksimes be jokiu tetu ir pn. thumbup.gif
Nebus kam zirzt ir apkalbineti ax.gif
Isvaziuojam i Jamaika,tuoksimes papludimyje tik mudu .... wub.gif
Turesiu nuostabia suknele ir ilga lengva nuometa....josim zirgais,braidysim papludimiu....zodziu darisim viska ka sirdele geidzia.....
Nebus jokiu nervu ir pergyvenimu del sveciu nuomone ar patogumo thumbup.gif
Nezinau kaip Jums ,bet man tai JEGA thumbup.gif
Beabejo grize,padarysim kuklu vakara tevams.
Manau kad tai yra ipatinga diena mums,tai yra musu abeju svente...ir nereikia mum bereikalingu nervu,apkalbu ir pn.(nors tikiu,kad ju sulauksim ir taip) blink.gif
Aj.....
Mergynos,tai yra Jusu diena!!!
Renkites,elkites,atrodikite taip- kaip norite jus!!!
Nesistenkite kazkam itykti!!!
Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano nuometas ir šleifukas

Nu va! pasirodo neiseina ikelt nuotraukos!!!!! g.gif Darau per Brouse> Ikelti priedą ir nieks neįsikelia. PADEEEEkit, nes kitaip ir neparodysiu savo apdaru. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ista: 29 rugpjūčio 2007 - 11:52
doh.gif supratau, nuotrauka per didele.... Bandau kita mazesne ir vistiek s... SUSINERVINAAAU gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoška @ 2007 08 29, 11:29)
oi man galva visai susisuko....is pradziu buvau tikra, kad nuometo nesidesiu, bet kai paskaiciau kaip visos dziaugiasi, kad grazu ir panasiai tai net nebezinau nieko....mane nuometas atbaide todel, kad nenoriu tu ceremoniju prie stalo kai yra persegiamas nuometas...ir galvojau kai jo nebus - tai nereiks pries tetas aiskintis kodel jis nebuvo persegiamas  blush2.gif

ka patarsis?  4u.gif

O as antra diena veliuma persegiau. Pagal tradicija jis atitenka pirmai pamergei, o kadangi ja buvo mano geriausia drauge, tai tikrai laimes didziausios jai linkedama ji persegiau ir buvo labai grazi ceremonija. Juk nesunku, o vis papildoma proga su brangiu zmogum graziausiais linkejimais pasidalint. Bet kas gi liepia visas tradicijas igyvendint. Jei nori- pabuk pirma diena, o antra ateik be veliumo. Kadangi busi ir su kitais rubais, tai manau daug kas ir pamirs apie ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ista: 29 rugpjūčio 2007 - 14:34
na jo - niekas neliepia laikytis tu tradiciju blush2.gif suprantu, kad tai mano svente... 4u.gif oi kaip as jos laikiu ir kiekviena diena nerimas vis dideja blush2.gif dar truputi laiko turiu apsispresti del smulkmenu, aciu jums mergytes 4u.gif tikrai padejot wink.gif
Atsakyti
Vat cia tai variantas. Man tai schmoll.gif
http://www.lrytas.lt...5...093916&sk=5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 05 rugsėjo 2007 - 10:18
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 11:17)

14 metrų ilgio blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 10:17)

ne nu jei jai patinka tai duok dieve lotuliukas.gif
Bet jau nepatogumas doh.gif
Is didelio rasto isiena is krasto lotuliukas.gif