Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(Ankara @ 2007 10 04, 10:35)
Man ilgas nuometas iki zemes labai grazu tik nezinau ar tiks prie pustos tiulines sukneles g.gif

g.gif tas pats galvos skausmas ir pas mane
Ten kur perku suknele, atkalbinejo mane kad prie sitos sukneles netiks veliumas, o dar tuo labiau ilgas,sako atrodys labai apkrauta............
nezinau ka daryt verysad.gif, na dar laiko yra, kai turesiu suknele bandysiu prisideti veliuma ir pasiziuresiu tinka ten ar netinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 18 lapkričio 2007 - 11:05
Man ilgas nuometas grazu 4u.gif Dziaugiuosi kad paklausiau patarimu ir dejaus ji dar truputi abejodama... likau patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
velieskau visokiugrozybiu...esupasimetusi ieskodamas nuometo...zinau tik tai,kad as jo tikrai noriu, tiknezinau kur rasti...suknute jau turiu,bet dabar ieskau kur pasisiuti ar issinuomoti nuometa... noriu ilgo ir tokio, kuris uzdengtu veida smile.gif
Atsakyti
man tij ir super ilgas ...as tai tikrai ilgo ieskosiu ir baznyzioje bus ant veido...nes prie altoriaus atves tete tai turetu super atrodyti 4u.gif
Atsakyti
Man irgi si abejone aktuali. Suknele pirkau su svarkeliu:fantastiskai atrodo. Su nuometu ir be svarkelio irgi nuostabu. Abu kartu netaip gerai ziurisi... taigi vis suku galva.
Atsakyti
Sveikos, merginos. 4u.gif as cia naujoke:)norejau pasiteirauti, gal zinot kokios mazdaug n kainos nuometa issinuomot.noreciau ilgo ir gal pasiuvineto.kiek toks galetu kainuot?
Atsakyti
nuomos kainos tij nezinau bet cia kazkas sake kad siuvasi ir kainuoja 120 o kitai kainuoja 300 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2007 12 07, 19:33)
Sveikos, merginos. 4u.gif as cia naujoke:)norejau pasiteirauti, gal zinot kokios mazdaug n kainos nuometa issinuomot.noreciau ilgo ir gal pasiuvineto.kiek toks galetu kainuot?

as pirkau ilga keturiu daliu, kad ilgoji nusiimtu, pasiuvineta ir mokejau 180Lt, likau labai patenkinta, salonas MJ Kaune, dar ir dabar turiu, taip gera paziuret wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklaust, o pvz tiaru( karuneliu) nedevesit? Ne madoj jau gal? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 12 08, 18:55)
Mergaites, norejau paklaust, o pvz tiaru( karuneliu) nedevesit? Ne madoj jau gal?  ax.gif  smile.gif

Nezinau ar LT madoje, bet Ispanijoje siemet dauguma manekeniu, televizijos zvzigzdziu ir seip izymybiu devejo tiaras. Isto sprendziu kad labai madoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 12 08, 17:26)
as pirkau ilga keturiu daliu, kad ilgoji nusiimtu, pasiuvineta ir mokejau 180Lt, likau labai patenkinta, salonas MJ Kaune, dar ir dabar turiu, taip gera paziuret  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Pasirodyk ir mums, butu labai smalsu pamatyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 12 08, 19:55)
Mergaites, norejau paklaust, o pvz tiaru( karuneliu) nedevesit? Ne madoj jau gal?  ax.gif  smile.gif

As tai nesidesiu karuneles 4u.gif .....bet nuomoj man ja tiesiok gruste grudo......tipo dabar labai madinga bigsmile.gif
Atsakyti