Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(giedrixas @ 2007 12 08, 22:11)
Nezinau ar LT madoje, bet Ispanijoje siemet dauguma manekeniu, televizijos zvzigzdziu ir seip izymybiu devejo tiaras. Isto sprendziu kad labai madoj 4u.gif

O as kazkaip pask metu kiek foto maciau ir t.t tai nelabai pastebejau, kad kuri devetu tiaras.. unsure.gif Ir iskilo kls del to.. smile.gif Kaip supratau, nelabai kuri is jusu zada ja devet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 09, 10:51)
Pasirodyk ir mums, butu labai smalsu pamatyti.  mirksiukas.gif

na gerai, bet trumpam blush2.gif [attachmentid=123655]
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 12 09, 17:44)
na gerai, bet trumpam  blush2.gif [attachmentid=123655]

Labai grazu.. wub.gif galetum idet foto kur geriau matos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 12 09, 14:01)
O as kazkaip pask metu kiek foto maciau ir t.t tai nelabai pastebejau, kad kuri devetu tiaras..  unsure.gif  Ir iskilo kls del to..  smile.gif  Kaip supratau, nelabai kuri is jusu zada ja devet...  smile.gif

as devesiu tiara, man labai grazu ax.gif
Atsakyti
aciu, merginos rolleyes.gif bet dabar visai nebezinau, ka cia daryt, gal siutis tada g.gif bet tai kur gaut medziagos grazios nuometui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2007 10 02, 04:48)
As pries metus irgi tekejau be nuometo. Sukuosena graziai, skoningai gelytemis papuosta buvo, tai nieko ir netruko. Nera juk tokiam reikale grieztu taisykliu - svarbu, kad pacios gerai jaustumetes. Man tik kvailiausiai atrodo, kai siais laikais dar kazkas rutu vainikelius segasi  doh.gif  Po kelis metus poros iki vestuviu kartu gyvena, miega, bet vainikai prisegami  bigsmile.gif  Juokinga

Del to vainikelio, as tai irgi pavyzdziui labai nenoriu jo, bet mama sako, kad reikia ir kad butinai baznycioje jis turi buti??? Ar tai tiesa, ar galima ir be jo?
Atsakyti
kodel kazkas kazka turi aiskinti ar liepti. Taip, mano mamyte mums pataria, mes priimam jos nuomone, bet juk mes patys irgi galim pastovet uz savas, tai juk MUSU vestuves... 4u.gif
Ir dar...NU KOKIE DAR RUTU VAINIKELIAI gali buti siais laikais, kai mergina ir vaikinas kartu gyvena ir miega, arba dar ir vaikeli nestuke.gif turi? doh.gif doh.gif doh.gif JUOKINGAI, ne kitaip tai atrodo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2007 12 12, 15:08)
kodel kazkas kazka turi aiskinti ar liepti. Taip, mano mamyte  mums pataria, mes priimam jos nuomone, bet juk mes patys irgi galim pastovet uz savas, tai juk MUSU vestuves... 4u.gif
Ir dar...NU KOKIE DAR RUTU VAINIKELIAI gali buti siais laikais, kai mergina ir vaikinas kartu gyvena ir miega, arba dar ir vaikeli nestuke.gif  turi?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  JUOKINGAI, ne kitaip tai atrodo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Cia mano nuomone.

Visiskai su tavim sutinku smile.gif , tiesiog maniau, kad baznycioje tai yra privaloma smile.gif , bet jeigu ne, tai teks pasigyncyti su mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 12, 14:15)
Visiskai su tavim sutinku  smile.gif , tiesiog maniau, kad baznycioje tai yra privaloma smile.gif , bet jeigu ne, tai teks pasigyncyti su mamyte  smile.gif

Tikrai neprivaloma, bei naznycioj, nei civilinej. As nesisegiau, kunigas, kuris mus tuoke, net neuzsimine apie joki vainikeli, nors buvau pagalvojus, kad gal reikejo perspet, kad nebus to persegimo vainikelio. Taip kad gincykis su mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 12 12, 14:51)
Del to vainikelio, as tai irgi pavyzdziui labai nenoriu jo, bet mama sako, kad reikia ir kad butinai baznycioje jis turi buti??? Ar tai tiesa, ar galima ir be jo?

Tikrai galima hihihi.gif As tai segciausi tik tuo atveju, jai nekalta tekeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ilgas buvo nuometas ax.gif pirma as jo visai nenorejau, bet kai pasimatavau, tai wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 12 gruodžio 2007 - 15:51
QUOTE(tikurila @ 2007 12 12, 16:45)
Mano ilgas buvo nuometas  ax.gif  pirma as jo visai nenorejau, bet kai pasimatavau, tai  wub.gif 
user posted image

user posted image

Labai grazu ir suknele tokia nuostabi, as irgi kazka panausaus noreciau wub.gif
Atsakyti