O dabar desiuosi veliuma
labukas
o kaip jus manote ar grazu ilga svieno sluoksnio veliumas?
as visai ktokio noreciau i rgalvoju kaip veliuma pritaisyti prie palaidu plauku?
o kaip jus manote ar grazu ilga svieno sluoksnio veliumas?
as visai ktokio noreciau i rgalvoju kaip veliuma pritaisyti prie palaidu plauku?
Labas mergaites 
As pas jus naujoke. Jau senokai skaitineju jusu pasisakymus, nes pati isteku uz triju savaiciu....
Siandien buvau savo nuometo primatavime.... siuvuosi toki, apie kuri cia jau diskutuojate: ilga, dvieju sluoksniu, neriniuotais krastais... ach koks grozis...
Is pradziu maniau, kad po vestuviu ji parduosiu, bet dabar mastau, kad reikes palikti vaikams ir vaiku vaikams
nes tokie groziai visada madingi...
As pas jus naujoke. Jau senokai skaitineju jusu pasisakymus, nes pati isteku uz triju savaiciu....
Siandien buvau savo nuometo primatavime.... siuvuosi toki, apie kuri cia jau diskutuojate: ilga, dvieju sluoksniu, neriniuotais krastais... ach koks grozis...
Is pradziu maniau, kad po vestuviu ji parduosiu, bet dabar mastau, kad reikes palikti vaikams ir vaiku vaikams
nenorejau pries vestuves nuometo, pasimatavau, bet labai suzaveta visgi nelikau, pasiemiau tik "na vsiakij pozarnyj" ir isegiau tik kai iseidinejau is namu nuotraukai, o po to iskart nuemiau, nes nepatiko man, nors tu ka
man tai veliumas labai grazu ir pti ji desiuos ir jis ligi pat zems
nusipirkau siandiena nuometa
man labai grazus, toks visai be nieko labai plonas ir minkstas jis yra vadinamo apvalaus kirpimo toks viengubas,2m
QUOTE(Melynasaule @ 2008 06 08, 18:51)
nenorejau pries vestuves nuometo, pasimatavau, bet labai suzaveta visgi nelikau, pasiemiau tik "na vsiakij pozarnyj" ir isegiau tik kai iseidinejau is namu nuotraukai, o po to iskart nuemiau, nes nepatiko man, nors tu ka 
Oi koks pazistamas sitas jausmas.. visa laika jis pynesi man po kojom, kelis kartus net kiaurai su kulniuku ilipau
Labas merginos. As manau, kad desiuos nuometa, nors man visai nepatinka kai kazkas papildomai galvoj makaluojasi.. Net salone kai matavausi sukneles kiek dejo ta nuometa tai is kart prasiau nuimti. Na bet kaip bebutu, bent trumpai ji desiuos, na del nuotrauku ir siaip gal nuotaka tokia nuotakiskesne atrodo
as tai veida dengsiu tik kol iki altoriau nueisiu
na ir dar foto kai reiks kokia daryti. man asmeniskai labai nemalonu buvo su uzdengtu veidu, ir dar karsta velniskai po juo