Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

as dar bjauriau - sakiau jau veliumas tai tik skonio neturincios sarkoms. aisku, ne prei visu sukneliu tinka veliumai. kai tekejau pirma karta segiausi geles, nes man jos tada labiau tiko prie sukneles ir ant ranku turejau sali. nu stilius ale toks buvo.
O dabar desiuosi veliuma smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif o as nepasisprendziu koki nuometa detis iki zemes ar iki keliu, mano suknele gan pustoka, bet trumpo nuometo nenoriu isvis sad.gif
Atsakyti
labukas

o kaip jus manote ar grazu ilga svieno sluoksnio veliumas?
as visai ktokio noreciau i rgalvoju kaip veliuma pritaisyti prie palaidu plauku?
Atsakyti
prie ilgu plauku veliuma tvirtina tokiom lenktom sukytem. pakausi pavelia, o tada tas sukas su veliumu "istato".
Atsakyti
na as visuomet galvojau kad jau veliumo tikrai nesidėsiu... schmoll.gif bet kadangi ir veliumas, ir skrybelaite, ir pirstines ieina i komplekta, nusprendziau pasimatuot ir tikrai patiko 4u.gif tad baznycioje veliuma uzsidesiu, pas mane toks trumpokas blush2.gifo skrybelaite ir pirstines nuotraukoms paivairinti panaudosiu... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megany: 05 birželio 2008 - 07:36
Labas mergaites smile.gif
As pas jus naujoke. Jau senokai skaitineju jusu pasisakymus, nes pati isteku uz triju savaiciu....
Siandien buvau savo nuometo primatavime.... siuvuosi toki, apie kuri cia jau diskutuojate: ilga, dvieju sluoksniu, neriniuotais krastais... ach koks grozis... wub.gif
Is pradziu maniau, kad po vestuviu ji parduosiu, bet dabar mastau, kad reikes palikti vaikams ir vaiku vaikams smile.gif nes tokie groziai visada madingi...
Atsakyti
nenorejau pries vestuves nuometo, pasimatavau, bet labai suzaveta visgi nelikau, pasiemiau tik "na vsiakij pozarnyj" ir isegiau tik kai iseidinejau is namu nuotraukai, o po to iskart nuemiau, nes nepatiko man, nors tu ka smile.gif
Atsakyti
man tai veliumas labai grazu ir pti ji desiuos ir jis ligi pat zems thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau siandiena nuometa biggrin.gif man labai grazus, toks visai be nieko labai plonas ir minkstas jis yra vadinamo apvalaus kirpimo toks viengubas,2m wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 06 08, 18:51)
nenorejau pries vestuves nuometo, pasimatavau, bet labai suzaveta visgi  nelikau, pasiemiau tik "na vsiakij pozarnyj" ir isegiau tik kai iseidinejau is namu nuotraukai, o po to iskart nuemiau, nes nepatiko man, nors tu ka smile.gif

Oi koks pazistamas sitas jausmas.. visa laika jis pynesi man po kojom, kelis kartus net kiaurai su kulniuku ilipau lotuliukas.gif po baznycios - iskarto jo atsikraciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas merginos. As manau, kad desiuos nuometa, nors man visai nepatinka kai kazkas papildomai galvoj makaluojasi.. Net salone kai matavausi sukneles kiek dejo ta nuometa tai is kart prasiau nuimti. Na bet kaip bebutu, bent trumpai ji desiuos, na del nuotrauku ir siaip gal nuotaka tokia nuotakiskesne atrodo
Atsakyti
as tai veida dengsiu tik kol iki altoriau nueisiu smile.gif na ir dar foto kai reiks kokia daryti. man asmeniskai labai nemalonu buvo su uzdengtu veidu, ir dar karsta velniskai po juo blink.gif
Atsakyti