Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

man nepatinka nuometai, o ypac trumpi blush2.gif
labai retas nuometas kuris patinka! man labai patiko
Liepos Kiauleikytes nuometas thumbup.gif cia

o as uzsimaniau sitokio
Atsakyti
As gal ne i tema, bet kokios mazdaug kainos nuometu ir kur juos galima nusipirkti ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 12 birželio 2008 - 07:36
as galvojau buti be nuometo, bet kai uzsidejau ta ceremonini 6 metru, tai supratau, kad be jo atrodyciau kaip ne nuotaka biggrin.gif Tikrai veliumas daug puosmenos prideda.
Papildyta:
QUOTE(astjada @ 2008 06 12, 08:35)
As gal ne i tema, bet kokios mazdaug kainos nuometu ir kur juos galima nusipirkti ? blush2.gif

Priklauso kokio nuometo nori. Nueik i salona ir paklausk kokia kaina. Siaip mane domino neriniuoti, tai ju kaina virs 1000 lt, tai as nuomuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 06 12, 12:47)
as galvojau buti be nuometo, bet kai uzsidejau ta ceremonini 6 metru, tai supratau, kad be jo atrodyciau kaip ne nuotaka  biggrin.gif  Tikrai veliumas daug puosmenos prideda.
Papildyta:
Priklauso kokio nuometo nori. Nueik i salona ir paklausk kokia kaina. Siaip mane domino neriniuoti, tai ju kaina virs 1000 lt, tai as nuomuosiu.

taip brangu doh.gif
o gariunuose buna
nes salonuose tai 160
Atsakyti
nu geras kaip brangu doh.gif reiks savo salone pakalust,nors nenoriu as jo,bet gal kai pasimatuosiu uzsinoresiu 4u.gif o koks tiktu prie trumpos sukneles?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 12, 17:23)
nu geras kaip brangu doh.gif reiks savo salone pakalust,nors nenoriu as jo,bet gal kai pasimatuosiu uzsinoresiu 4u.gif o koks tiktu prie trumpos sukneles?

cia as rasiau pardavimo kaina, man ji irgi pasirode didoka...O nuomos tai sake ceremoninio neriniuoto nuometo nuomos kaina apie 400 lt, o trumpesniu neriniuotu iki 200 lt. Priklauso kas kokio nuometo nori, nes skiriasi jus medziagos.
Atsakyti
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 16 birželio 2008 - 18:12
QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 16, 19:14)
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Man tokie schmoll.gif
Man patinka neriniuotais krastais
Atsakyti
Oi, mergaites, kokia grazia nuotaka radau!!! O koks veliumas nerealus!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ir suknele wub.gif wub.gif wub.gif Tik gaila kad dar negaliu imesti foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juruze: 18 birželio 2008 - 11:01
QUOTE(juruze @ 2008 06 18, 12:00)
Oi, mergaites, kokia grazia nuotaka radau!!! O koks veliumas nerealus!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir suknele  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tik gaila kad dar negaliu imesti foto  verysad.gif

kaip smalsu paziuret butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 18, 10:00)
Oi, mergaites, kokia grazia nuotaka radau!!! O koks veliumas nerealus!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir suknele  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tik gaila kad dar negaliu imesti foto  verysad.gif

tai imesk nuoroda kur radai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad kompe radau verysad.gif Ten toks ilgas ilgas veliumas... wub.gif wub.gif wub.gif o suknele tokia man panasiai pasirode kaip 1880 kokiu metu, ten kai budavo ne lankas, kad visa pusta suknele, o jau tik kur uzpakalis ten ispusta, bent jau man taip pasirode... Bet labao labai grazi thumbup.gif Eikit sau kaip gaila kad negaliu parodyt. wub.gif wub.gif wub.gif Ta nuotaka ispane yra ir vestuves Ispanijoj vyko...
Atsakyti