Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

QUOTE(Dove@ @ 2008 02 12, 11:22)
Pati esu floriste ir is patirties galiu pasakyti, kad kelios is stipriausiu ir ilgiausiai issilaikanciu geliu vestuvinese puokkstese tai rozes, gerberos, lelijos ir orchidejos kiek teko dirbti su situ rusiu gelem tai puikiausiai laikydavosi net ir ilgesnėse kelionese ar tarp judresniu zmoniu  mirksiukas.gif , jei kas domina klauskit

o kalijos ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dove@ @ 2008 02 12, 09:22)
Pati esu floriste ir is patirties galiu pasakyti, kad kelios is stipriausiu ir ilgiausiai issilaikanciu geliu vestuvinese puokkstese tai rozes, gerberos, lelijos ir orchidejos kiek teko dirbti su situ rusiu gelem tai puikiausiai laikydavosi net ir ilgesnėse kelionese ar tarp judresniu zmoniu  mirksiukas.gif , jei kas domina klauskit

Visos pacios graziausios geles thumbup.gif
As manau, kad savo puostele truputi miksuosiu, noriu keliu rusiu geliu blush2.gif
Atsakyti
Mano vestuves bus Taurageje, pati gyvenu Vilniuje, tai net neisivaizduoju kur darytis puokste, gal kas patartumet ka nors Taurageje? Vilniuje negaliu darytis, nes i Taurage isvaziuosiu kelias dienas pries vestuves, taigi nebus kaip pasiimti puokste. g.gif
Atsakyti
gal galit parekomenduot gera geliu salona Vilniuje? buvau Florisimoj net 2,bet nesusisnekejau,man visiskai nepatiko ju aptarnavimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 25, 13:49)
Mano vestuves bus Taurageje, pati gyvenu Vilniuje, tai net neisivaizduoju kur darytis puokste, gal kas patartumet ka nors Taurageje?  Vilniuje negaliu darytis, nes i Taurage isvaziuosiu kelias dienas pries vestuves, taigi nebus kaip pasiimti puokste.  g.gif

Sveika,

Mano postas truputėlį off topic, bet gal mergaitės nesupyks ax.gif
Gal gali kad ir į až mestelėti, kur ketinate leisti laiką gamtoje aplink Tauragę? Taip apt jei ja uviską planuoji Tauragėje, kur sakysitės tortuką? Aš keletą vietų aplankaiu bet pasiūla ....doh.gif Mes irgi šventę planuojam tose apylinkėse, o kadangi aš ne vietinė, tai truputėlį sunkoka tokius dalykus nuspręst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dove@ @ 2008 02 12, 11:22)

o kokios orchidejos geriausiai laikosi? ax.gif
Atsakyti
Aš savo puokštėje norėčiau matyti tulpes frezijasir austomas, kaip manot ar gerai laikysis? Vestuves švęsim Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 25, 13:49)
Mano vestuves bus Taurageje, pati gyvenu Vilniuje, tai net neisivaizduoju kur darytis puokste, gal kas patartumet ka nors Taurageje?  Vilniuje negaliu darytis, nes i Taurage isvaziuosiu kelias dienas pries vestuves, taigi nebus kaip pasiimti puokste.  g.gif

Tau pasiseke- Tauragej dirba profesionali floriste, ivairiu konkursu laureate. Pati esu Tauragiske, bet jau beveik 10 metu gyvenu Vilniuje, mano vestuves pries 12 metu ( doh.gif kaip bega laikas...) buvo Taurageje ir puokste mano buvo jos daryta. jei neklystu, jos salonas vis dar yra Vytauto gatveje, einant link ligonines (ne per aikste, bet gatve) pro senaji Taurages viesbuti. Vietiniai turetu zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri nors darėsi nuotakos puokštę Šeškinės turgelyje Vilniuje? Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.
Atsakyti
As dariausi, senai, pries 8 metus, padare visai ne tokia, kokios norejau, bet nieko jau negalejau pakeisti.
Dar du kartus dariausi svocios puokstes, abu kartus gavau tai, ko prasiau, parodziau konkretu paveiksliuka ir padare puikiai. Priekaistu neturejau. Svarbiausia, gerai isaiskinti, ko nori. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 03 14, 00:49)
As dariausi, senai, pries 8 metus, padare visai ne tokia, kokios norejau, bet nieko jau negalejau pakeisti.
Dar du kartus dariausi svocios puokstes, abu kartus gavau tai, ko prasiau, parodziau konkretu paveiksliuka ir padare puikiai. Priekaistu neturejau. Svarbiausia, gerai isaiskinti, ko nori.  smile.gif

Ačiu. Esu pirkusi ten puokštes kitoms progoms ir man patiko. Be to manau bus pigiau nei kokiame gėlių salone. O dar pliusas, kad jie dieba nuo ankstaus ryto.
Atsakyti
Sveikutes...

Norejau pasiteirauti gal kuri nors rekomenduotu koki nors salona kaune, kur gerai ir nebrangiai padaro puokstes, papuosimus masinoms, taurems... ?? smile.gif unsure.gif kazkaip dar neissirinkau, tik gavau viena pasiulyma, kad kazkoks neblogas salonas yra Kestucio g. rolleyes.gif gal kas ka apie ji zinote, is anksto dekui.. smile.gif
Atsakyti