kaunietes gal galit pasakyt ka nors gero ar blogo apie geliu dizainere Nijole, dabar ji yra Laisves al buvusiam Kankliu kino teatre, kur anksciau dirbo nezinau

Dzijanka, o tavo ta pažįstama ar, berods, anyta daro netradicines puokštes, pvz., ant rankos arba tokį kaip kabantį bumbulą?
Sveikos mergytės,
Turiu mažai vilties, bet vis tiek noriu pklausti
: gal yra ką nors girdėjusių apie floristę Birutę iš Telšių. Ją mums rekomendavo kaip labai gerą interjero dekoratorę ir išmanančia puokščių meną.

Kaune patiko" Raibuolė"(prie Savo),,kainos nedidelės ir moteriškė derino visų gėles bei salės puokštes,,,

QUOTE(katyte mamyte @ 2007 04 16, 12:03)
Kaune patiko" Raibuolė"(prie Savo),,kainos nedidelės ir moteriškė derino visų gėles bei salės puokštes,,, 

QUOTE(jolanita @ 2007 04 07, 16:15)
kaunietes gal galit pasakyt ka nors gero ar blogo apie geliu dizainere Nijole, dabar ji yra Laisves al buvusiam Kankliu kino teatre, kur anksciau dirbo nezinau 

As pas ja esu nusiziurejus dekoratyvini laiva

QUOTE("Saulytė" @ 2007 04 14, 13:17)
Sveikos mergytės,
: gal yra ką nors girdėjusių apie floristę Birutę iš Telšių. Ją mums rekomendavo kaip labai gerą interjero dekoratorę ir išmanančia puokščių meną.

o ta Birute kokiam Telsiu geliu salone dirba?
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 04 16, 15:45)
As pas ja esu nusiziurejus dekoratyvini laiva
MERGINOS NIEKAS NEIMAT SITO LAIVO NES AS JI NORIU NUOMOTIS SAVO SVENTEI 

kas dar per laivas

as dar su niekuom nesusitarus kad darytu man puokste..seip galvoju gal i Ryto rasa uzeit del puokstes..bijau belekam patiketi toki atsakinga darba
Sveikos. Gal Alytaus nuotakos galėtu pasiūlyti kokią floristę, kuri turetu ideju ir galėtu sukurti papuošimus pobūvių salei. Ir gal galėtumėte pasidalinti kiek Alytuje kainuoja tokie papuošimai. Ačiū
QUOTE(Carisma @ 2007 04 17, 15:07)
Sveikos. Gal Alytaus nuotakos galėtu pasiūlyti kokią floristę, kuri turetu ideju ir galėtu sukurti papuošimus pobūvių salei. Ir gal galėtumėte pasidalinti kiek Alytuje kainuoja tokie papuošimai. Ačiū
labas na as tik zinau tokia floriste Rita ji dirba prienuose, siaip labai graziai daro vaziuoja i aplinkinius rajonus ir i alytu tikrai bet kainos tai tokios ne is maziausiu

siaip ji paklausiai uz kiek nori pasipuosti, pabandyk susiieskot kontaktus ji turi savo salona vadinasi ritos geles

linze, ištikro aš jai taip dar ir nepaskambinau, tad iš kokio ji salono tai nežinau
Tik man pasakė kad ji turi tarptautinį pripažinimą, dalyvauja seminaruose Europoj ir t.t. Bet kai sužinosiu, iškart pranešiu. O gal esi kažką girdėjusi?