Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

sveikutes ax.gif
esu cia pas jus zalia zalutele ax.gif
nezinau, ar priimsit, ir ar as cia su savo pasiulymu nebusiu "ne i tema" ax.gif

manau, kad butu visai smagu, jei pasidalintumem pusryciu, uzkandziu ir t.t. pavyzdziais su kiekiais, kalorijom ir t.t., kad butu ivairesnis musu meniu.

na pavyzdziui: ka skanaus ir naudingo galima suvalgyti naktipieciams iki 100kcal. ir pan.

jei sudominau siuo pasiulymu, as galiu pateikti jau siai dienai apie 15 ivairiu pusryciu (200-250kcal) ideju (aisku, jos paprastos, kaip trys kapeikos, bet gal vis kas nors vienai ar kitai patiks ir tiks). ax.gif tikiuosi, kad ir kitos siuo tuo pasidalins ax.gif

jei cia netinka tokie plepaliukai - sakykit, susirinksiu savo zaislus ir dingsiu nuo jusu smelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 04 17, 19:02)
jei cia netinka tokie plepaliukai - sakykit, susirinksiu savo zaislus ir dingsiu nuo jusu smelio biggrin.gif

SilRa, na, kaip taip iškart? mirksiukas.gif O gal tau, kaip naujai, žaliai kcal skaičiuoklei, vertėtų tiesiog skelbt savo valgiaraštį? Su gramais, su kcal (kaip aš, pvz, darau, arba Arinva, ar Gvidaa). Galbūt tu su savo meniu įneši naujų vėjų į Valgiaraščio temą? mirksiukas.gif O, jei ką, kcal padėsim susiskaičiuot Kalorijų temoj.
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 17, 20:49)
SilRa, na, kaip taip iškart? mirksiukas.gif O gal tau, kaip naujai, žaliai kcal skaičiuoklei, vertėtų tiesiog skelbt savo valgiaraštį? Su gramais, su kcal (kaip aš, pvz, darau, arba Arinva, ar Gvidaa). Galbūt tu su savo meniu įneši naujų vėjų į Valgiaraščio temą? mirksiukas.gif O, jei ką, kcal padėsim susiskaičiuot Kalorijų temoj.

smile.gif nu kaloriju skaiciuokle as ne visai zalia - kazkada taip buvau numetusi 15kg ax.gif per vasara. bet buvau uzsiciklinusi ant 700-1000kcal kiekio, tai susivariau truputuka medziagu apykaita ir kai tik pradejau maitintis "truputuka" gausiau - visi kg "tut kak tut" - sugrizo doh.gif
dabar po gimdymo (dar tebemaitinu) tikiuosi, kad nestumo metu hormonai si ta pakoregavo mano organizme ir vel prades kristi mano mielieji kilogramiukai ax.gif

tai va... siandienos valgiarastis:
pusryciai: javainiai su jogurtu -230kcal
priespieciai: didelis obuolys (100kcal) 100g jogurto su selenomis (60kcal) viso: 160kcal
pietus: 0,5desreles (105kcal), darzoviu ir ryziu troskinys (200kcal), salotos is svieziu ir raugintu kopustu, svoguno ir 1a.s. aliejaus (130kcal).viso - 430kcal
pavakariai: troskintos darzoves (140kcal) ir duona (60kcal). viso: 200kcal.
vakariene: kopustu sriuba (120kcal), ryziu ir darzoviu troskinys su puse desreles (255 kcal). viso - 375kcal.
vakarine arbata - 0,5 avizinio sausainio (sunelio palikimas ax.gif ) - 25kcal.

VISO: 1420kcal ax.gif jei nenusidesiu dar iki miegelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 17 balandžio 2007 - 20:37
ANTRADIENIS
Pusryčiai: [v+c] 50g skrudintų javainių su a.š. sėlenų ir liesu pienu, j.arbata su citrina, 'Holland Toast' džiūvėsis (10g)
Priešpiečiai: t.p. džiūvėsis+20g kumpio+šv.agurkas, pusė banano
Pietūs (darbe): balandėlis+ryžiai su daržovėm
Pavakariai: pusė banano, 'Activia Naturale'(200g)
Vakarienė: 3.5 nedideli silkės suktinukai, 50g j.duonos su "Rama", pusė r.paprikos, šv.agurkas
(Kažin, kiek čia kcal? g.gif)
Atsakyti
Antradienis
Pusryčiai: v+c+m; puodelis kefyro ir pusė bandelės su cinamonu (20+130+150)
Priešpiečiai: 2 maži obuoliukai ir ž. arbat be cukr (100)
Pietūs: 50 gr. silkės, pomidoras, 50 gr mociutės ruginės, 50 gr. džiovintų vaisių mišinio (120+20+120+150)
Pavakariai: 2 finn crispai (60)
Vakarienė: a la balandėliai- du kukuliukai po 50 gr, virti su kopūstais ir morkom, 1 bulvė ir VŠ tomato padažo ( manau 450 trauks drąsiai)
Naktipiečiai:vyšnių arbata, apelsinas (100)
Viso:1420
Atsakyti
VAKARYKŠTIS

PUSRYČIAI: bandelė 3 kapeikos su trupučiu sviesto, sūdytos lašišos gabaliukas, pusė pomidoro.
PRIEŠPIEČIAI: 2 obuoliai, balinta inka.
PIETŪS: delno dydžio makaronų apkepas su kumpiu, grybais, daržovėmis ir sūriu, pusė buroko su jogurto padažu.
PAVAKARIAI: kriaušė, 3 Bertoletijų riešutai.
VAKARIENĖ: 4 morkų maltinukai, lėkštelė pomidorų-paprikų salotų, saujelė vynuogių.
NAKTIPEČIAI: mažas peršviečiamas kasnelis sūrio, 0,5 AŠ medaus prie arbatos.
Atsakyti
Sveikutės,

vakarykštis:

PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, 200 ml jogurto su sėlenomis, darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: k.v. kiaušinis, 0,5 r. rugelio, 0,5 a.š. krienų kremo.

PIETŪS: darbe pasidarėm Cezario salotų (salotos, agurkėlis, vištienos krūtinėlė, padažas, džiugo sūris, saujelė džiovinto batono kvadratukų). Vėliau - obuolys.

PAVAKARIAI: 2in1, riekelė rugelio ir galetas su tep. v. sūriu.

VAKARIENĖ: samtukas trintos moliūgų sriubos, gabalaitis vištinos krūtinėlės, salotos (salota, sv, laiškai, pomidoriukas, agurko šmotelis, padažas iš garstyčių, acto, aliejaus).
Atsakyti
Labutis visoms

mano vakardiena
pusr: kava+1kiausinis +1/2 pomidoro +1aš majonezo
priesp: balta kava + 0,4ml brendzio +1pupos saldainis
piet: tirsta vištienos sriuba +3 krispai
pavar: bliudas šaltibarsciu su bulbem
vakar : bliudas saltibarsciu + 1 karstas sumustinis
naktip: 0,5l alaus
Atsakyti
QUOTE(Eglužėlė @ 2007 04 17, 18:52)
Šiandiena ax.gif

Pusryčiai: Activia (jau pabodo, o rezultatų kažkokių tai nematau g.gif )

Priešpiečiai: obuolys, du bananai;

Pietūs: kalakutienos-morkų-kopūstų mikrobanginiai kotletukai, salotos, pomidoras, jogurtinis padažas (niam niam, vieną valgyčiau cool.gif )

Pavakariai: riekė Ajerų duonos ir riekė fermentinio sūrio;

Vakarienė: jogurtas (350g) ir didelis šaukštas avižų sėlenų.

Apie 1300kcal

Noriu čebureko cool.gif

papasakok kaip tuos kotletukus darai ir koks tas jorutinis padazas - paparastas jogurtas ar su kazkuo?

QUOTE(SilRa @ 2007 04 17, 21:02)
sveikutes ax.gif
esu cia pas jus zalia zalutele ax.gif
nezinau, ar priimsit, ir ar as cia su savo pasiulymu nebusiu "ne i tema" ax.gif

manau, kad butu visai smagu, jei pasidalintumem pusryciu, uzkandziu ir t.t. pavyzdziais su kiekiais, kalorijom ir t.t., kad butu ivairesnis musu meniu.

na pavyzdziui: ka skanaus ir naudingo galima suvalgyti naktipieciams iki 100kcal. ir pan.

jei sudominau siuo pasiulymu, as galiu pateikti jau siai dienai apie 15 ivairiu pusryciu (200-250kcal) ideju (aisku, jos paprastos, kaip trys kapeikos, bet gal vis kas nors vienai ar kitai patiks ir tiks).  ax.gif  tikiuosi, kad ir kitos siuo tuo pasidalins  ax.gif

sveika, papasakok receptuku tik lengvo maisto receptu skyrelyje, lauksim.

as vakar vos selenu ir pasuku diena istveriau, tiksliau privalgiau visokiu darzoviu vakare, nes jau skrandi trauke. bet sian rezultatai dziugina, tikiuosi iki savaitgalio ji stabilizuoti
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 04 17, 20:36)
tai va... siandienos valgiarastis:

Puiki pradžia bigsmile.gif Vakare nenugrybavai?

mano šiandiena:
Pusryčiai: 50g rusiškų dribsnių, 100g jogurto, kava su pienu (280 kcal)
Priešpiečiai: 7 vnt. (50g) dž.abrikosų (150)
Pietūs: 1 dešrelė, 150g bulvių košės, 200g salotų (kin.kopūstas, agurkas, svogūno laiškai, nat.jogurtas) (490)
Pavakariai: obuolys, kava su pienu (100)
Vakarienė: 350g morkų salotų su razinom ir jogurtu (330)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 18 balandžio 2007 - 11:33
siandieninis:

pusryciai:2kiausiniai ax.gif (160)+1a s majonezo(25)+50gr duonos"rugelis"(105)+pamidoras(15),viso 310

pietryciai:2soko gab,viso(60)

pietai:2virtos vistienos kulseles(246)+140gr bulves(112)+keciupas(10),viso 368

pavakariai: raugintu kopustu rugstyniu sriuba(160)+puse bulves(40),viso 200

vakariene: 5grudu dripsniai 60gr(204)+1sauks grietines(60(15proc nezinau kiek cia tu kaloriju reiks pasiklaust merginu))+puse banano(50),viso 314

naktipieciai:surelis,viso200

is viso:1452

Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 18, 12:10)
Puiki pradžia bigsmile.gif  Vakare nenugrybavai?

mano šiandiena:
Pusryčiai: 50g rusiškų dribsnių, 100g jogurto, kava su pienu (280 kcal)
Priešpiečiai: 7 vnt. (50g) dž.abrikosų (150)
Pietūs: 1 dešrelė, 150g bulvių košės, 200g salotų (kin.kopūstas, agurkas, svogūno laiškai, nat.jogurtas) (490)
Pavakariai: obuolys, kava su pienu (100)
Vakarienė: 350g morkų salotų su razinom ir jogurtu (330)

ne schmoll.gif nenugrybavau tongue.gif nei tik tako su 2kalorijom nesukrimtau biggrin.gif

norejau paklaust - o kaip jus parasot ryte siandienos valgiarasti? cia planas tik, ar ne? g.gif susidarot ji, o paskui stengiates laikytis? ane? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 18 balandžio 2007 - 12:04