Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

QUOTE(Eglužėlė @ 2007 04 19, 11:37)
mirksiukas.gif

Zivilka, kotletukus aš kepu labai paprastai: sumaišau kalakutienos faršą su tarkuotom morkom ir kopūstais, dedu prieskonius kokius tik noriu ir kepu migrobangėj (4 min). Jokių riebalų, kiaušinių ir kito gėrio nededu, man labai skanu.
O jogurtinis padažas tai parduotuvinis, 100g-246kcal.  mirksiukas.gif

Ir dar... Zivilka, niu be tu tikrai per mažai valgai... Jei ne tas sugriešijimas, tai dienos meniu absoliučiai anoreksinis 4u.gif

aisku, as tai juos kepu su basmati ryziais.
nu nezinau, stengiuosi lygtai valgyti, alkana nevaikstau, gal organizmui taip reikia?
kazin kiek kaloriju turi balandelis, sian pietums valgiau valgykloj, bet toks plonyyytis plonyyytis, nu su tuo balandeliniu padazu, farsas aisku kiaulienos.
Atsakyti
Šiandieninis nuodėmingasis meniu blush2.gif

Pusryčiai: Activia, kava su pienu, obuolys;

Priešpiečiai: 2 fin kripsai su lydytu sūreliu;

Pietūs: šaltibarščiai, 2 mažos bulvės; apelsinų sulčių stiklinė.

Pavakariai+vakarienė: mažas kebabas cool.gif

Apie balandėlių kalorijas supratimo neturiu unsure.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis

pusryciai: grikiu kose (50gsausu) su o,5a.s. sviesto (210kcal)
priespieciai: 100g jogurto su selenomis ir obuolys (120 kcal)
pietus: kopustu sriuba ir 400g guliasinio plovo, 100g raugintu agurku (565kcal)
pavakariai: kopustu sriuba ir uogu serbetas (150 kcal)
vakariene: 100g keptos vistienos, grikiu kose (30g sausu), 100g salotu (pekino kopustas, raugintas agurkas, 1a.s. majonezo), bandeles gabaliukas (400kcal)
naktipieciai: 30g sausainiu (100kcal)

viso: 1535kcal.
Atsakyti
Mano ketvirtadienis

Pusryciai: grikiu kose su alyvu aliejaus sauksteliu, trys bertoteliju riesutai
Prispieciai: maziukas keksiukas negriukas
Pietus: kiausiniene is dvieju kiausiniu, krablazdziu ir surio, raugintas agurkas
Pavakariai: bliudas saltibarsciu su sultiniu, ir keletas bulvikiu
Vakariene: naturalus jogurtas kokis 150g su ipjaustyta kriause, uztarkuotas saldainis 12.5 g, keletas javinuku
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 04 19, 19:24)
Mano ketvirtadienis

Prispieciai: maziukas keksiukas negriukas

chocollate, a chocollate- o bandei kada pažiūrėti kiek ten saldžiųjų kalorijų? mirksiukas.gif Man jis bezbožnai skanus, bet jau boooombaaaa... tongue.gif

Mano šiandieninis

Pusryčiai: keli VŠ rusiškų dribsnių užpiltų mango sultimis, 100 g liesos varškės su nepilnu AŠ aviečių uogienės.

Priešpiečiai: kriaušė, dž.persikas

Pietūs: niam niam- pita įdaryta liesos varškės, sūdytos lašišos ir virtų brokolių įdaru, mažas pomidoras. (toks likučių miksas, bet vykęs. ax.gif ), balintos saldintos kavos puodelis.

Pavakariai: agurkinės sriubos su perlinėmis kruopomis samtis (stabdartinė valgyklinė porcija), maža baton riekutė, pusė riekutės j.duonos.

Vakarienė: 2 nedideli virtų bulvių kotletai su sūrio griežinėliais, morkų-sūrio-trupučio razinų salotos su majonezu, apie 140 g vynuogių.
Truputį vėliau (gal už 30 min.) 2 dž.figos.
Atsakyti
Nu ten ne visas 125 g keksas, o tik kokis 40 g keksiukas-skanuciukas 4u.gif
Atsakyti
KETVIRTADIENIS
Pusryčiai: [v+c] 50g skrudintų javainių su 0.5 įpjaustyto obuolio ir natūraliu jogurtu
Priešpiečiai: 2 Finn Krispai/20g sūrio/salota/pomidoras
Pietūs: rūgštynių sriuba, karbonadas su daržovių padažu, troškintos daržovės
Pavakariai: obuolys, 2 graik.riešutų puselės
Vakarienė (pagerinta doh.gif): 100g l.varškės/sėlenos/bananas/nat.jogurtas/2 a.š. obuolienės, vėliau 5 riešutai (bertolijų+migdolai), greipfrutas
Atsakyti
Labas rytas su sniegu,

vakar dienos meniu:

PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, Alma light varškytė. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: rugelis ir galeta su rama česnakiniu sūreliu. Vėliau - 0,5 obuolio.

PIETŪS: trinta grybų sriuba, ruginė bandelė, 2 naminiai kotletukai su 0,5 raug. agurko.

PAVAKARIAI: b. kava, 200 ml jogurto su grūdais ir a.š. av. dribsnių.

VAKARIENĖ: 2 samtukai sriubos su makaroniukais, saltos su vištienos krūtinėle ir camember sūriu.

NAKTIPIEČIAI: 400 ml sidro.
Papildyta:
QUOTE(chocollate @ 2007 04 19, 20:24)
Mano ketvirtadienis

...
Pavakariai: bliudas saltibarsciu su sultiniu ...

Kas čia??
Atsakyti
sveikutes, mano vakarykstis

pusryciai 2 fincrispai uzkepti su mocarella ir pomidoru (200)

pietus gabaliukas (apie 50 g) keptos menkes su saukstu majonezinio bet lengvesnio padazo, vienas plonyytis balandelis, beveik be mesos, raugintas agurkelis, puse pomidoro (nu ant šaros 350 primečiau)

pavakariai 3 saukstai salotu silke pataluose (kokie 200)

vakariene tokia is uzkandziu: vienas mazasis fincrispas, permatoma riekele rukytos kalakutienos, pomidoras, puse pakelio tepamo Mūsų sūrelio, paskui nuo sunaus nuvogtas picos trikampelis (nu kokie 400 manau)
viso 1150, nu gal kur pamazinau, tai kaip ir nesakysit gal, kad nevalgiau?
Atsakyti
Ketvirtadienis

[U]Pusryčiai
: v+c+m; sėlenų dribsniai su pienu (220)
Priešpiečiai: 50 gr. figų, becukrė ž. arbata (150)
Pietūs: sumuštinis- ruginė riekelė, plonai patepta rama, 2 riekelės deros, pekino salotos ir šv agurkas; mažas obuolys ( apie 350)
Pavakariai: 5 datulės ir becukre arbata(100)
Vakarienė: daržovių košė iš 1 bulvės, 100 gr. šaldytų žirnelių ir morkų, 1/4 nedidelio kopūsto ir pusės pakepto svogūno, 50 gr. silkės; puodelis kefyro (420)
Natipiečiai 20 val: nedidukas apelsinas ir 1 Aguona (130)
1370
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 04 20, 05:36)
Papildyta:
Kas čia??

Kefyras praskiestas stiklineje vandens istirpdytu sultiniu. Lb gera prieskoni priduoda (cia is supermamos kazkuris) mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mano penktadienis

Pusryciai: grikiu kose su sauksteliu alyvu aliejaus
Priespieciai: surelis, kriausike, 8 m&m
Pietus: nedidelis bliudas saltibarsciu, bulvike, kiausiniene su krablazdem ir suriu, salota su ridikeliais agurkais ir grietine
Vakariene: vaisiu (obuoliu, bananu, vynuogiu, mandarinu, greipfruto) misraine su jogurtu ir riesutais (lazdyno, migdolais ir bertoteliju), uztarkuotas saldainis 12.5 g, saujele javinuku
Naktipieciai: saldainis 12.5 g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 20 balandžio 2007 - 19:31