Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

Šiandiena:

Pusryčiai: stiklinė vandens su šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: 25 gr juodo šokolado, puspuodelis balintos kavos.
Pietūs: iešmelis šašlyko (4 gabaliukai liesos kiaulienos), šaukštas kečupo, žiupsnis svogūnų, kopūstai. Kažkaip nesoti likau... g.gif
Pavakariai: prancūziškas raguolis su kažkokio įdaro pėdsakais, puodas žolių arbatos.
Vakarienė: gera porcija keptų bulvių su 1 kiaušiniu, puodas kefyro. Nu mirtinai reikėjo pavalgyt, kadangi dar laukė 5 valandos darbo.
Naktipiečiai: 2 skiltelės obuolio.
Atsakyti
Antradienis
Pusryčiai: v+c+m;150 gr. miško uogų jogurto su 20 gr. sėlenų dribsnių (250)
Priešpiečiai: obuolys (80)
Pietūs: mišrainė ( krabų mėsa, žirneliai, 1 aš lieso majonezo)(205); 1 saldainis (50)
Pavakariai:4 ryžių paplotėliai, becukrė vaisinė arbata (140),; kriaušė(60)
Vakarienė: 3 žuvų piršteliai ir 100 gr. bulvyčių kepta orkaitėje, pomidoras, šviežias agurkas, 1 VŠ pomidorų padažo (300); 60 gr. turtingos duonos pateptos delma (200); avižinis sausainis (50)
Naktipiečiai (20 val.): 50 gr. vanilinių ledų su 10 gr šokoladinio sirupo (95); kivis (60)
1490
Atsakyti
Mano vakarykštis: blush2.gif

PUSRYČIAI: 2 gabaliukai keptos marinuotos silkės, 2 šaukštai marinuotų burokėlių, puodas žalios arbatos, darbe puodelis kavos (300)

PIETŲS: 210g žiedinių kopūstų mišrainės su kumpiu, pyragėlis su grybais, puodas žaliosios (410)

VAKARIENĖ: keptos daržovės su pievagrybiais ir šoninės spirgiukais, 50g "3x9" (620)

Viso: 1330...nu gal ir nieko g.gif po pirmadieninio apsirijimo mirksiukas.gif
Atsakyti
as biski dietinuosi, siaip esu dietu priesininke, bet nusprendziau, kad kelios dietos dienos per menesi nepakenks - toks lengvas sokas organizmui, kad neuzsnustu. tai vakar dariau pusine iskrova, o nuo sian delcios dieta iki sestadienio.
vakarykstis
2 l pasuku per visa diena
vakarienei darzoviu troskinys

siandienai pusryciai 2 kiausiniai

pietus 150 g vistos krutines su ridikeliais

vakarienei kokios nors darzoves

naktipieciams taure sauso vyno
Atsakyti
Pusryčiai: kava
Priešpiečiai: 150 gr krabu lazdeliu +200g bulviu koses
Pietūs: 3 žuvų piršteliai + 1 aš aštraus kečiupo +50 g brendžio
Pavakariai: 0,5l alaus
Vakarienė: 4gabaliukai lieso šašlyko + 2 vš troškintu ryžių + 1vš marinuotų svogunų + 0,5 l alaus
Naktipiečiai: g.gif
remontas taip sakant doh.gif
Atsakyti
Kadangi žinau ka valgysiu tai

Priešpiečiai: puodelis sriubos ( 40 )
Pietūs: 200g bulviu koses ( 180 ) + 1sausinis (50)
Pavakariai: žalia arbata + 1 sausainis (50)
Vakarienė: nedidelis gabalelis steiko su šviežiomis bulvytemis ir pomidorais + kava + gabalelis vaisinio pyrago + 375 g šampano
Naktipiečiai: wub.gif
MB GIMTADIENIS wub.gif
Atsakyti
Šiandieninis:

Pusryčiai: vandens stiklinė su šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: tamsi bandelė, puodas kavos pusiau su pienu, 25 gr šokolado.
Pietūs: kiaulienos kepsniukas, bulvių košės šaukštas, šv. daržovių salotikės be užpilų.
Pavakariai: 0,5 litro multi sulčių.
Treniruotė.
Vakarienė: porcija ledų.
Naktipiečiai: 45 gr juodos duonos riekutė su sviestu.
Atsakyti
Trečiadienis
Pusryčiai (7 val): v+c+m; avižinė košė su sviesto ir cukr. pėdsakais; obuolys (290)
Priešpiečiai (10val): 30 gr. krekerių ir 25 gr. camember sūrio; becukrė vaisinė arbata (210)
Pietūs(12 val): sumuštinis (45 gr. turtingos duonos, delma, 50 gr. šlapiankos, šv. agurkas), becukrė arbata (300)
Pavakariai(15val): 3 sausainiai (150); obuoliukas ir maža kriaušikė (100)
Vakarienė(18 val): riekė batono su tuno aptepo (80); 200 gr pomidorų su 1 VŠ liesos grietinės, 50 gr. močiutės duonos, 40 gr. vytintos dešros (380);
Naktipiečiai (20 val): b. kava ir 1 sausainis (90)
1600
Atsakyti
Mano trečiadienis:

PUSRYČIAI: 3 žuvies piršteliai, 1 pomidoras, puodas žalios arbatos, darbe puodelis kavos (120)

PIETŪS: 230g ryžių mišrainės su vištiena ir daržovėm, pyragėlis su grybais, puodelis kavos (420)

VAKARIENĖ: apie 200 g šaltibarščių, 150g keptos liesos vištienos, keptų daržovių su pievagrybiais, 1 kepta bulvė, 50g brendžio. (950)

VISO: 1490... g.gif daugoka... unsure.gif
Atsakyti
antradienis
iškrova: 2 indeliai grūdėtos varškės,0.5l 2.5proc kefyro

trečiadienis
pusryčiai I ---1v.š linų sėmenų + st.vandens---50kcal
pusryčiai II ---4 grūdų dribsniai + jogurtas ---265kcal
pietūs---šaltibarščiai , bulvių-moliūgo košė ---520
pavakariai---obuolys---70kcal
vakarienė ---mišrainė ( krabų lazdelės, ryžiai, agurkas, pomidoras, svogūno laiškai) + 1v.š majonezo, pusė grūdėtos bandelės ---295kcal
viso: 1200kcal
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 05 09, 15:43)
Kadangi žinau ka valgysiu tai

Priešpiečiai: puodelis sriubos ( 40 )
Pietūs: 200g bulviu koses ( 180 ) + 1sausinis (50)
Pavakariai: žalia arbata + 1 sausainis (50)
Vakarienė: nedidelis gabalelis steiko su šviežiomis bulvytemis  ir pomidorais  + kava + gabalelis vaisinio pyrago + 375 g šampano
Naktipiečiai:  wub.gif
MB GIMTADIENIS  wub.gif

SUGRIEŠYJAU : +375 G ŠAMPANO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 05 08, 12:34)
Aš tuno salotas darau taip

QUOTE(Zivilka @ 2007 05 08, 13:28)
kiniskas kopustas, melyni svogunai, pomidoras, kons. kukuruzai, alyvu aliejus, tunas savo sultyse

Ačiū 4u.gif

Man šiandien iškrova su litru kefyro ir litru pom. sulčių cool.gif
Atsakyti