Sudėtinės dalys:
Kiauliena, 700 gramų
Majonezas, 350 mililitrų
Kiaušiniai, 2 vienetai
Česnakai, 4 skiltelės
Paprika, raudonoji, 1 vienetas
Paprika, žalioji, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Fermentinis sūris, tarkuotas
Druska
Juodieji pipirai
Prieskoniai, Vegeta
Gaminimas:
Česnakus smulkiai supjaustome, įmušame kiaušinius, sudedame majonezą druską, juoduosius pipirus ir Vegetos prieskonius pagal skonį.
Viską išmaišome ir į marinatą dedame išmuštus kepsnius.
Marinate laikome apie 2val.
Kepsnius sudedame į šiek tiek aliejumi pateptą skardą, ant viršaus dedame pjaustytus svogūnus ir papriką.
Užberiame viską tarkuotu sūriu ir ant viršaus pilame truputį majonezo.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje kol sūris gražiai paruduoja.
Valgome su virtomis bulvėmis ar bulvių koše bei salotomis.
Skanaus.
Labai skaniai gaunasi.