Įkraunama...
Įkraunama...

Kepsniai

QUOTE(rutamano @ 2007 12 31, 01:26)
o siuo metu man parinka paprikos idarytos farsu su suriu ir kepti orkaitej, mmm kaip skanu

Labai sudomino sis jusu patiekalas: arba parasykit man tyliai (gal merginos nepyks, kad ne i tema) arba nurodykit kita tema, kurioje ji skelbiate mirksiukas.gif blush2.gif
[/quote]

labas
jau seniai nesilankiau sioi temelej ir aplamai supermamoi doh.gif doh.gif
nelabai supratau ka cia norejai pasakyt tuom blush2.gif doh.gif
Atsakyti
toks klausimas iskilo, kad nenukristu "blynas" nuo keptos mesytes , kaip reikia volioti mesa ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal ne į temą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kepant suktinukus, kad nenišsiskleistų, reikia pamirkyti į kiaušinio p0lakinį poto apvolioti džiuvėsėliuose ir vėl viską pakartojus, dėti į įkaitintus riebalus, apkepti iš visų pusių.Tuomet nereikia jokių siūlelių ar smeigtukų.
Atsakyti
QUOTE(sharka111 @ 2003 12 04, 16:16)
As jau kazkur rasiau,bet pasikartosiu.LIUKS kepsnys.Reikia 1kg kiaulienos ar jautienos,gali buti ir kumpis,ir  nugarine.Sumaisyti 1 sauksta garstyciu,1 sauksta pomidoru padazo,siek tiek sojos padazo,megiamu prieskoniu mesai.Ta mase aptepti mesos gabala,suvynioti i folija ir palaikyti.Galima ir iskart kepti,bet skaniau,kai per nakti saldytuve pabuna.Tada kepti 200'orkaiteje 1val.,paskui praplesti folija ir kepti dar 20-30min.Viduje ji lieka sultinga,o virsus apskrudes.Galima valgyti ir karsta,ir salta.Nenusivilsit.



As dariau panasei vistu skaluneles , tiesiog nuostabu! slauneles itriniau kario ir maltos mesos prieskoniais bei majonesu, suviniojau i folija ir palaikau pernakti saldytuve, kita diena kepiau. Kaip zinoma vistiena yra minkstesne mesa uz kiauliena ar jautiena, tad sitaip folijoje iskeptos skaluneles labai minkstos, sultingos. Pries baigiant kepti, apslaksciau slauneles raudonuoju vynu wub.gif Norint daugiau sultingumo - reikia negaileti majonezo per marinavima. smile.gif
Atsakyti
Permečiau akimis visus 7 puslapius ir nemačiau labai skanaus receptuko, nors draugė sakė, kad rado SM'e: vakar kepiau kiaulienos kumpio kepsnius su ananasais thumbup.gif reikia 500 g kiaulienos mėsos
skardinės anansų žiedeliais
2 pomidorų
100-150 g sūrio
2 svogūnų
juodųjų alyvuogių arba džiovintų slyvų
200 g majonezo

mėsą nuplaukite, nusausinkite, pjaustykite, išmuškite ir prieskoniuokite patinkančiais prieskoniais (aš palaikiau per naktį su prieskoniais, nors gal ir nebūtina buvo). Į skardą išteptą aliejumi klokite mėsą, ant jos žiedais pjaustytus svogūnus, pomidorus, ananasus, į ananaso skylutę dėkite po alyvuogę arba slyvą, viską aptepkite majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Iš pradžių pasirodys, kad per daug sultinio gaunasi, bet palikit iškepus truputį orkaitėje pastovėti ir mėsytė sugeria visą skanumą. Mes vakar apsilaižėm pirštelius, kepiau pirmą kartą, bet tiktai ne paskutinį. Mėsa sultinga, skani, minšta, o jau ananasas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juluma @ 2008 10 29, 11:38)
gal ne į temą biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kepant suktinukus, kad nenišsiskleistų, reikia pamirkyti į kiaušinio p0lakinį poto apvolioti džiuvėsėliuose ir vėl viską pakartojus, dėti į įkaitintus riebalus, apkepti iš visų pusių.Tuomet nereikia jokių siūlelių ar smeigtukų.

bet ar iškeps tas visas vidus mėsos g.gif aš volioju tik vieną kartą, tai man "nepraplyšta" kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 01, 10:44)
Permečiau akimis visus 7 puslapius ir nemačiau labai skanaus receptuko, nors draugė sakė, kad rado SM'e: vakar kepiau kiaulienos kumpio kepsnius su ananasais thumbup.gif reikia 500 g kiaulienos mėsos
skardinės anansų žiedeliais
2 pomidorų
100-150 g sūrio
2 svogūnų
juodųjų alyvuogių arba džiovintų slyvų
200 g majonezo

mėsą nuplaukite, nusausinkite, pjaustykite, išmuškite ir prieskoniuokite patinkančiais prieskoniais (aš palaikiau per naktį su prieskoniais, nors gal ir nebūtina buvo). Į skardą išteptą aliejumi klokite mėsą, ant jos žiedais pjaustytus svogūnus, pomidorus, ananasus, į ananaso skylutę dėkite po alyvuogę arba slyvą, viską aptepkite majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Iš pradžių pasirodys, kad per daug sultinio gaunasi, bet palikit iškepus truputį orkaitėje pastovėti ir mėsytė sugeria visą skanumą. Mes vakar apsilaižėm pirštelius, kepiau pirmą kartą, bet tiktai ne paskutinį. Mėsa sultinga, skani, minšta, o jau ananasas rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

KEPSIU SITA SKANESTA DAR SI VAKARA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif BUS SKANU JAU ISIVAIZDUOJU gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 01 14, 16:53)
KEPSIU SITA SKANESTA DAR SI VAKARA wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif BUS SKANU JAU ISIVAIZDUOJU gathering.gif  gathering.gif

TIKRAI SKANU 4u.gif VYRAS LAPNOJA KAD AUSYS RAITOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 01 14, 19:05)
TIKRAI SKANU 4u.gif VYRAS LAPNOJA KAD AUSYS RAITOS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniškiui irgi patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 01 14, 16:53)
KEPSIU SITA SKANESTA DAR SI VAKARA wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif BUS SKANU JAU ISIVAIZDUOJU gathering.gif  gathering.gif



QUOTE(fatima74 @ 2009 01 14, 20:05)
TIKRAI SKANU 4u.gif VYRAS LAPNOJA KAD AUSYS RAITOS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif



QUOTE(Olesta @ 2009 01 14, 21:35)
maniškiui irgi patiko ax.gif


Sveikos, gal padesite pradedanciajai kulinarei 4u.gif
kokia mesyte perkete tokiems kepsniams ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkiukei @ 2009 07 08, 16:01)
Sveikos, gal padesite pradedanciajai kulinarei 4u.gif 
kokia mesyte perkete tokiems kepsniams ?  blush2.gif

karbonadinę iš mamytės tvarto lotuliukas.gif wub.gif blush2.gif o jei reikėtų taip jau pirkti, tai pirkčiau nugarinės su kaulu ax.gif arba palendricą be kaulo, gali ir kumpinę mėsytę pamušti jei turi, tik jau minkštinančios druskytės užsiberk tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 08, 16:28)
karbonadinę iš mamytės tvarto lotuliukas.gif  wub.gif  blush2.gif o jei reikėtų taip jau pirkti, tai pirkčiau nugarinės su kaulu ax.gif arba palendricą be kaulo, gali ir kumpinę mėsytę pamušti jei turi, tik jau minkštinančios druskytės užsiberk tokiu atveju 4u.gif


Aciu uz informacija, zinosiu ir bandysiu kepti 4u.gif
Atsakyti