Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

QUOTE(Lau_rike @ 2009 02 20, 17:10)
Rasote kad tema reikia kurti nauja apie mokyklas, veliau sakydama kad nuomone galima reiksti laisvai, taigi pati sau priestaraujate. Manau mes esame Neveroniu mamytes, kurios cia galime pasisakyti laisvai ivairiomis temomis ir niekur mums kitur nereikia eiti bendrauti, nes tuomet jau bus ne Neveroniu mamyciu pokalbis.  smile.gif

Tai ir valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 02 20, 17:08)
Gerai jai jau taip tinka jums tegul ir pykstu  4u.gif bet ar ne ji pirma pradėjo pasiskaitykite  doh.gif

Galbut ir pirma pradejo, bet juk cia forumas ir kiekviena reiskiame savo nuomone. Jus issakete savo ir tai gerai, nereikia taip giliai imti kiekvieno pasisakymo, tiesiog kiekviena zinome kaip ir kur bus musu vaikui geriausia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2009 02 20, 17:12)
Galbut ir pirma pradejo, bet juk cia forumas ir kiekviena reiskiame savo nuomone. Jus issakete savo ir tai gerai, nereikia taip giliai imti kiekvieno pasisakymo, tiesiog kiekviena zinome kaip ir kur bus musu vaikui geriausia.  smile.gif

Stop perslaityk dar atgal, kur ji pradėjo ižeidinėti mano raštingumą doh.gif ir tikrai neesu mėma, kad leiščiausi įžeidinėjama, o forumo taisyklės leidžia diskutuoti o ne tyčiotis 4u.gif
Viskas daugiau nerašysiu čia nei žodžio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 20 vasario 2009 - 16:16
Jau pats laikas butu paprika ant palangiu pasisodinti (vasario menesi tai daroma), kad uzaugtu vasarele skanus derliukas. Einu ta darbeli ir pasidaryti wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. o del rastingumo...juk matyti, kiek klaideliu darai smile.gif Ir ner cia ko pykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 20, 17:24)
Jau pats laikas butu paprika ant palangiu pasisodinti (vasario menesi tai daroma), kad uzaugtu vasarele skanus derliukas. Einu ta darbeli ir pasidaryti wub.gif  wub.gif  wub.gif
P.S. o del rastingumo...juk matyti, kiek klaideliu darai smile.gif Ir ner cia ko pykti smile.gif

Nu gal ir darau, bet ir esu ne lietuvė tongue.gif na lietuvė tik tautybė kita tamsta mokytoja wub.gif
O šiandien netinkama diena sodinti augalus jai ką g.gif
Atsakyti
Na va...tada ryt pasodinsiu smile.gif Vis tiek reikia ta darba padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 20, 17:42)
Na va...tada ryt pasodinsiu smile.gif Vis tiek reikia ta darba padaryti 4u.gif

O aš jau 17 pasodinau 4u.gif pipiriukus thumbup.gif nu va pasirodo mokam ir žmogiškai bendrauti, o ne nagais kabintis doh.gif
Atsakyti
Galbut. Ligituk, tau pasirode, kad as nagais cia i tave kabinuosi smile.gif As tikrai ne toks zmogus esu....tik del savo vaikuciu geroves viska o viska padaryciau wub.gif wub.gif wub.gif Tik tiek....
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 20, 17:50)
Galbut. Ligituk, tau pasirode, kad as nagais cia i tave kabinuosi smile.gif As tikrai ne toks zmogus esu....tik del savo vaikuciu geroves viska o viska padaryciau wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tik tiek....

Manau mes mamos tokios jau esam už vaikus nagais ragais.............. Taika?
Atsakyti
Na taip, motiniski jausmai stiprus uzpludo wub.gif wub.gif wub.gif
Taika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 20, 17:55)
Na taip, motiniski jausmai stiprus uzpludo wub.gif  wub.gif  wub.gif
Taika drinks_cheers.gif

Nu šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės mamytės, abiems po 4u.gif 4u.gif Taip ir toliau bedraukime, kaip smagu kai nėra piktumų thumbup.gif
Atsakyti