Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

Pagaliau radau, kur Neveronių mamos renkasi thumbup.gif

Aš tik būsima Jūsų kaimynė, nežinau, kaip seksi per krizę užbaigt namuko statybas, bet jaupradedu žiūrinėti kas ir kaip.

Skaičiau daug diskutuojat apie Neveronių mokyklą, o kaip ten konkrečiai pradinės klasės?

Ir kokia nuomonė apie darželį?

Pasidalink atsiliepimais, man tai labai svarbu
Atsakyti
Sveika,
persiskaitykit visu atsiliepimus ir susidarykit savo nuomone smile.gif Cia daug apie tai parasyta ir diskutuota 4u.gif
Atsakyti
Kažin kiek dabar eilė darželį g.gif Mesdar neužsirašę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2009 02 21, 23:13)
Kažin kiek dabar eilė darželį g.gif Mesdar neužsirašę doh.gif

Aš užrašiau kai vaikams buvo 4 mėn. tai dabar dar 4-5 eilėje, be rugsėjo sakė nei kaip nepriims, taip kad nedelsk varyk užrašyti ir kuo greičiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Calendula @ 2009 02 21, 15:58)
Pagaliau radau, kur Neveronių mamos renkasi thumbup.gif

Aš tik būsima Jūsų kaimynė, nežinau, kaip seksi per krizę užbaigt namuko statybas, bet jaupradedu žiūrinėti kas ir kaip.

Skaičiau daug diskutuojat apie Neveronių mokyklą, o kaip ten konkrečiai pradinės klasės?

Ir kokia nuomonė apie darželį?

Pasidalink atsiliepimais, man tai labai svarbu

Sveika prisijungusi, o kurioje vietoje žadate įsikurti?
Atsakyti
Sveiki sveiki sveiki!!!

Turiu beprotiskai gera NAUJIENA!!!

Jau ketvirti metai iš eilės, Socialinių mokslų fakulteto studentų atsovybė SOMSA organizuoja muzikinį vakarą - „Šiltas vakaras šiltiems žmonėms" su Č. Gabaliu.

Kiekvienais metais kviečiami vis kiti atlikėjai turintys savo ištikimus gerbėjus, ir kurių širdis yra užkariavę ne vienadienėmis dainomis, o prasmingais ir lyriniais tekstais, bei gyvai atliekama, harmoninga muzika. Būtent viso to ir reikia ramiam ir šiltam vakarui...

Trumpam ištrūkti nuo kasdienybės, skubėjimo, krūvos popierių, knygų, kompiuterių ir mobiliųjų telefonų, bei pabūti kartu su visais, kurie pasiilgsta bei džiaugiasi paprastu ir „gyvu" bendravimu. Pabūti su draugais ir artimaisiais kamerinėje aplinkoje, užpildytoje nuostabios muzikos ir, žinoma, pakilios nuotaikos, FSA SOMSA maloniai kviečia visus vasario 26d. 19:00 val. į KTU Statybos ir architektūros fakulteto salę (studentų g.48) kurioje vyks grupės „PELENAI" akustinis koncertas. Sukurkime šilumą kartu!

Bilietų kainos:
Socialinių mokslų fakulteto studentams 20lt,
Visiems studentams su LSP ir KTUSA VIP 25lt,
Visiems kitiems be LSP 30lt.

Bilietai pardavinėjami KTU SA patalpose (Donelaičio g. 73-01) 11-18val.
Kontaktinis asmuo dėl bilietų: Akvilė 862816143

„..lekia sapnai su balta pūga..."

Pasižiūrėkite: www.youtube.com/watch?v=AVTwMW0OFcA
Atsakyti
Calendula, o kurioje vietoje jusu namukas?Mes ir dar tik statomes, kaip issiaiskinau tarp 1 ir 2 Neveroniu ir pats kraustymasis priklausys nuo pinigeliu.... g.gif
Atsakyti
Labas.
Žiūriu čia mūsų visai nemažai jau, gal padarom kokį sarašą pirmam psl, iš kurių Nvr kiekviena esam ar panašiai rolleyes.gif Ką manot? g.gif
Atsakyti
Sveikute, NaiLi smile.gif
O koks skirtumas is kuriu neveroniu esam ax.gif ? Juk jei nori bendrauti, tai skirtumo nesudaro rolleyes.gif beje, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 24, 18:30)
Sveikute, NaiLi smile.gif
O koks skirtumas is kuriu neveroniu esam ax.gif ? Juk jei nori bendrauti, tai skirtumo nesudaro rolleyes.gif  beje, cia tik mano nuomone 4u.gif

Tai taip, jokio skirtumo nėra, tik šiaip pagalvojau, kad gal idomu būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2009 02 24, 23:44)
Tai taip, jokio skirtumo nėra, tik šiaip pagalvojau, kad gal idomu būtų blush2.gif

Aš manau vardų sąrašiuką galim pasidaryti, o gyvenamos vietos deklaracija gal nebūtina mirksiukas.gif tik dar iki kitos temos uiiii kaip toli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 02 24, 22:48)
Aš manau vardų sąrašiuką galim pasidaryti, o gyvenamos vietos deklaracija gal nebūtina  mirksiukas.gif tik dar iki kitos temos uiiii kaip toli  blush2.gif

Tai nebūtina laukti kitos temos rolleyes.gif
Atsakyti
Na, kaip kitos mamytes nuspres rolleyes.gif . Juk mazai pasisakymu sia tema blush2.gif
Atsakyti