Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

Labas rytas. Manau reiktu gal daugiau bendrauti tada ax.gif
Atsakyti
Va kaip mes su tavim pabendravom pilnos emociju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iskart puslapiu kiek uzpildem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 25, 12:09)
Va kaip mes su tavim pabendravom pilnos emociju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Iskart puslapiu kiek uzpildem biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne gal taip nereikia, geriau jau gražiai paplepėti, nei bartis čia doh.gif geriau papasakok ką gero dar pasisodinai blush2.gif
Atsakyti
As esu linksmas zmogus, megstu daznai ir pajuokauti biggrin.gif Aij, pasisodinau dar salavija (geras augalas vaikuciams, kai gerklytes skauda, inhaliacijas darau su juo) ir pipirmete smile.gif Ir viskas, nes i soliariuma variau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O ka pati laisvalaikiu megsti veikti mirksiukas.gif ? mano oda labai balta, tai nutariau siek tiek pasideginti vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 25, 12:43)
As esu linksmas zmogus, megstu daznai ir pajuokauti biggrin.gif Aij, pasisodinau dar salavija (geras augalas vaikuciams, kai gerklytes skauda, inhaliacijas darau su juo) ir pipirmete smile.gif Ir viskas, nes i soliariuma variau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
O ka pati laisvalaikiu megsti veikti mirksiukas.gif ? mano oda labai balta, tai nutariau siek tiek pasideginti vacation4.gif

Tai ateis pavasaris ir paskrusi darže lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad nesinori laukt pavasario lotuliukas.gif
Reikia but graziom ir prisiziuret save cia ir dabar nail.gif
Va, dabar bulvytes su lupenom vynioju i folija smile.gif Kepsiu orkaiteje kartu su briediena smile.gif
Daug privargau, kol as ja tinkamai uzmarinavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 25, 13:13)
Tai kad nesinori laukt pavasario lotuliukas.gif
Reikia but graziom ir prisiziuret save cia ir dabar nail.gif
Va, dabar bulvytes su lupenom vynioju i folija smile.gif Kepsiu orkaiteje kartu su briediena smile.gif
Daug privargau, kol as ja tinkamai uzmarinavau doh.gif

Kiba MB medžiotojas???? Manęs tai kažkaip niekada netraukia ant laukinių gyvūnų, uošviai turi triušiukus ir pjauna juos valgo, o aš negaliu nei kaip paimti kasnelio į burną, man gaila blink.gif
Atsakyti
Nea, senelis jo medziotojas smile.gif Valgom mes laukiniu gyvunu mesa ir mums nieko ax.gif
Papildyta:
Mano seser vyras medziotojas. is pradziu sesei buvo gaila valgyt stirniena, bet paskui priprato, kai saldytuve nerasdavo kitos mesos, o visus pinigelius "suvalgydavo" namo statybos lotuliukas.gif Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 25, 13:30)
Nea, senelis jo medziotojas smile.gif Valgom mes laukiniu gyvunu mesa ir mums nieko ax.gif
Papildyta:
Mano seser vyras medziotojas. is pradziu sesei buvo gaila valgyt stirniena, bet paskui priprato, kai saldytuve nerasdavo kitos mesos, o visus pinigelius "suvalgydavo" namo statybos lotuliukas.gif  Tai va smile.gif

O skaičiau apie vakuminį masažą ir gi žiūrau tu irgi tuo užsiiminėji mirksiukas.gif kaip sekasi? Papasakok kaip tu čia taip po 1 kg kas savaite g.gif
Atsakyti
A vat nesinori but riebaliuku kalnu, tai ir uzsiimineju wub.gif Jau po 3 savaiciu netekau 4kg smile.gif Vakuminis masazas man visada padedavo po vaikiuku gimimo rolleyes.gif Reikia dar 7kg numest ir bus labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 25, 13:48)
A vat nesinori but riebaliuku kalnu, tai ir uzsiimineju wub.gif  Jau po 3 savaiciu netekau 4kg smile.gif Vakuminis masazas man visada padedavo po vaikiuku gimimo rolleyes.gif Reikia dar 7kg numest ir bus labai faina thumbup.gif

O kaip vakuminis pasiteisina ar ne?
Atsakyti
Dar negirdejau atsiliepimu, kad nepasitesina...Pasiskaityk placiau skyrelyje "Vakuminis masazas" + "Svajoniu dieta" (t.y. nevalgymas po 6val. vakaro) ir isitikinsi pati.
P.S. Zinoma, jei masazuosies, o kitoj rankoj valgysi didziule plytele sokolado, niekad ir niekur rezultato nesulauksi lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir beje, aciu NaiLi uz pastangas palaikyti temele ir kazkokiu budu suvienyti Neveroniu mamytes 4u.gif
Atsakyti