Įkraunama...
Įkraunama...

aš viską darau paskutinę minutę

Man irgi prie širdies išankstinis darbų ir veiklos "planavimas". Kitaip gyvenimas būtų kur kas chaotiškesnis ir daug pilnesnis streso, skubėjimo. Negalėčiau taip. schmoll.gif
Atsakyti
Geriau viska pasiplanuoti, bet elgiuosi pagal situacija. Visko buna cool.gif
Atsakyti
as irgi viska darau paskutine minute. nors kiekviena karta kai viskas pasibaigia laimingai pazadu sau, kad tai daugiau nepasikartos. bet deja deja.... doh.gif
Atsakyti
as irgi prie tu, viska daranciu paskutine minute biggrin.gif kazkur skaiciau, kad paskutine minute viska padarai greiciau, nes smegenys gauna didele doze adrenalino ir organizmas susitelkia, pasirengia 'puolimo' busenai. Tik per daznai adrenalino dozes nesveika biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie tų, kurios viską atlieka paskutinę minutę..žinau, kad tai labai blogai, nes poto vertiesi per galvą..stresai, nervai, pykčiai, na bet neišeina kitaip nors tu ką 4u.gif
Atsakyti
O aš visada visada visada viską darau paskutinę minutę ir labai labai savęs dėl to nemėgstu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
aš irgi jungiuosi į "paskutinės minutės" burelį. biggrin.gif
bet bandau taisytis, nes nervai ir įtampa dėl laiko stokos tikrai ne į gera išeina.
todėl pradėjau sau kalendoriuje darbo planus sudarinėti. truputį gelbsti, bet vis dar atidėlioju nepatinkančius ir nuobodžius darbus. nu matyt valios stoka pas mane.
dar padeda ir grupiniai darbai. nes prieš kolegas ir grupiokus būna gėda ir šiokia tokia atsakomybė, kai jie jau savo dalį bebaigiantys, o aš vis dar kažko laukiu biggrin.gif tada kartais taip "susiimu", kad ir kitus tenka paraginti neatsilikti biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat viska darau paskutine minute. Labai to nemegstu, vis sau prisizadu pasikeisti, bet... Emiausi ir budo viska susiplanuoti ir budavau tam nusiteikus, kad viskas vyks pagal plana, bet nezinau man tada kaip uzkereta..., jau pradedi, viska darai pagal plana ir... staiga kas nors atsitinka arba isikisa, kas labai svarbu, o nebuvo numatyta mano plane ir taip visas planas suniui ant uodegos.
Atsakyti
ir as prie paskutiniosios minutes darbu prisidedu. Sakes, cia pati blogiausia mano yda. laisvo laiko yra, darbu yra o as skraidau sau padebesiai. paskui kai jau prededa spausti terminai, lekiu stacia galva, zinoma, jau ir kokybe kencia. Stai kad ir dabar, seimyna issiunciau i kaima, kad namie butu ramybe ir galeciau universiteto darbus ramiai darytis, o ka as, sedziu cia doh.gif unsure.gif
Atsakyti
ir aš, ir aš...
Sunkus egzaminas už 3 dienų, o aš slampinėju iš kampo į kampą. Nėra nuotaikos, įkvėpimo, sąlygų, mėnulio fazė ne ta. Ėdu save, kad reikia susigriebti, o bet tačiau kurgi...
Visos dovanos perkamos paskutinę dieną, vaikų karnavaliniai kostiumai siuvami iki paryčių, dokumentai tvarkomi pavėluotai... ai žodžiu. Spirkite man į užpakalį, ar ką smile.gif
Atsakyti
Sveikutės...
Priimkit ir mane. Esu viena iš tų, kurios visus mokslo darbus daro paskutinėm parom... Ir taip jau..........šešti metai... Nieko negaliu su savim padaryti. Nežinau, ar dar yra šansų pasikeisti, ar galiausiai, iš vis verta keistis??? Nekenčiu savęs už tai, pykstu "juodai".... Bet taip pabaigiau kolegiją, dabar tęsiu magistro studijas universitete. Negaliu skūstis, neblogi rezultatai.... Va, kad ir dabar, už trijų dienų sesija, o darbai tik įžangų rašymo stadijoje. O reikia parašyti ne vieną... Bemiegės naktys.....
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į šį būrelį, man atrodo, kad aš nesugebu visiškai nieko daryt kaip normalus žmogus, viską darau paskutinę dieną, kai jau reikia darbą būti seniausiai pridavus, tada pradeda veikti galva... Tada ir rezultatai būna geriausi. Nes tie, kuriuos pradedu anksčiau daryt, įvertinami nekaip.. Nesuprantu kas čia man... smile.gif
Atsakyti