siaip visi galvoja, kad esu pavyzdinga darbuotoja ir studente, nes visada visus darbus atiduodu laiku (tiesa, beveik niekada neatiduodu anksciau nei reiketu). Dirbu gaisru gesinimo principu, bet negaliu skustis ar sakyt, kad kazkuri darba blogai atlieku. Tiesiog mano natura tokia, kad kai jau zinau, kad truks plys reikia priduot projekta ar koki darba, tai susikoncentruoju taip, kad manes niekas is veziu neismus. Bet jei zinau, kad iki projekto pridavimo dar laiko tiek, kad spesiu dar koki projekteli nuveikt, niekada neatsisakysiu
As tai planuoju savo laika taip, kad viska padaryti speciau laiku, bet darau paskutine minute
zodziu, gaunasi taip. jei zinau, kad visa informacija magistriniui surasyti uztruks dvi dienas, tai per tas dvi dienas viska ir darau, net jei tai reiskia, kad reikes pasedet ik ryto. bet uz tat per dvi dienas, o ne per menesi
juk visa menesi tada galima bimbineti.
siaip visi galvoja, kad esu pavyzdinga darbuotoja ir studente, nes visada visus darbus atiduodu laiku (tiesa, beveik niekada neatiduodu anksciau nei reiketu). Dirbu gaisru gesinimo principu, bet negaliu skustis ar sakyt, kad kazkuri darba blogai atlieku. Tiesiog mano natura tokia, kad kai jau zinau, kad truks plys reikia priduot projekta ar koki darba, tai susikoncentruoju taip, kad manes niekas is veziu neismus. Bet jei zinau, kad iki projekto pridavimo dar laiko tiek, kad spesiu dar koki projekteli nuveikt, niekada neatsisakysiu
zodziu, darboholizmas valdo, nes dirbu ir savaitgaliais, ir nedarbo dienom. gerai, kas vyras supratingas ir irgi namuose visokiu darbu turi
taip ir sedim kiekvienas prie atskiru kompu - darbuojames vis
ir abiems nuolat kazkoks projektas "dega"
Na, aš ir iš tų, kurios visą laiką viską atidėlioją paskutinei minutei, o po to labai graužiasi, kad anksčiau nepradėjo ir panašiai. Vieną vienintelį kartą esu mokiusis koliui tada, kada sužinojau, kad po savaitės reikės atsiskaitinėti. Tai visą savaitę mokiausi sąžiningai išmokau visą knygą atmintinai, nes labai siaubingai bijojau dėstytojos
Na ji tiesiog mėgdavo visus sukirsti, va jos paskaitoms ruošdavausi iš anksto, darbus darydavau anksčiausiai, patikrindavau kelis kartus, net gramatines klaidas peržiūrėdavau įdėmiai
O šiaip esu tokia tinginė ir kai pagalvoju, kad reikės grįžti į mokslus, o vaikui dėmesio skirti norėsis, tai jaučiu iš vis nieko nebespėsiu ir nieko nebepadarysiu
Aš net dabar atidėlioju iki paskutinės akimirkos...egzaminai laukia 10 dieną o aš niekaipnenoriu prisėst kaip visados pasilieku paskutinei akimirkai...
Aš irgi paskutinės minutės mėgėja. Bet ta "paskutinė minutė" man tiek negerų dalykų padarė. Nesuprantu, kaip iki šiol nepasimokiau
Ir svarbiausia, kad suprantu, jog reikia iš anksto pradėti mokintis... O realybei prisedu tik tada, kai jau viskas, laiko liko min... Va ir šį savaitgalį turiu 2 rašto darbus parašyt
Labai pykstu ant savęs...
Ir svarbiausia, kad suprantu, jog reikia iš anksto pradėti mokintis... O realybei prisedu tik tada, kai jau viskas, laiko liko min... Va ir šį savaitgalį turiu 2 rašto darbus parašyt
Labai pykstu ant savęs...
Na iš savo patirties galiu pasakyti, kad atidedu tik tai, kas man nepatinka. Jei kažko noriu, tai padarau iš karto, o vat kai mokslai nelabai patinka, tai tempiu irgi iki paskutinio, o po to sedžiu naktimis ir keikiu save, kad ankščiau nepadariau
tad visi mes tokie >)
stengiames nedaryti visko paskutine minute, bet turiu tiek darbu, kad kitaip ir neiseina.
o plius nepasakyciau, kad man tai yra labai blogai, kol galiu vezu
viską darau paskutin paskutinę minutę
nu bet jau aš tokia, nežinau, man paskutinę minutę kažkaip minčių būna, ir šiaip kažkaip pagreitintas rtmas, tikrai egzui savaitės negaliu mokytis..
nu bet jau aš tokia, nežinau, man paskutinę minutę kažkaip minčių būna, ir šiaip kažkaip pagreitintas rtmas, tikrai egzui savaitės negaliu mokytis..
Kaip kartais džiugu, kai pamatai, kadesi ne vienintelė "paskutinės minutės " mėgėja.
Viliuosi,kad šį kartą toks neprotingas elgiasys manęs nepaves.
Sėkmės visoms...
Einu bandyt rašyt diplominį...
Viliuosi,kad šį kartą toks neprotingas elgiasys manęs nepaves.
Sėkmės visoms...
Einu bandyt rašyt diplominį...
puiki tema- padėda suvokt kiek daug bendraminčių ( jei galima būtų taip įvardint) yra šiam pasauly
o šiaip, Dieve, kaip nekenčiu savęs už tuos atidėliojimus.. ir kaip auksinė taisyklė- visad pritrūksta vienos valandos.. ar dienos
o šiaip, Dieve, kaip nekenčiu savęs už tuos atidėliojimus.. ir kaip auksinė taisyklė- visad pritrūksta vienos valandos.. ar dienos
QUOTE(soera @ 2007 12 11, 07:39)
stengiames nedaryti visko paskutine minute, bet turiu tiek darbu, kad kitaip ir neiseina.
o plius nepasakyciau, kad man tai yra labai blogai, kol galiu vezu 
man taip pat - darbų ir reikalų tiek, kad nori nenori pirmiausia darai "degančius" darbus... ir dažniausiai paskutinę minutę... Paskutinis toks pasišokinėjimas buvo, kai sujungiau visą techniką prezentacijai likus 10 minučių iki renginio pradžios... bet man taip patinka - tada daugiau improvizuoji
Nesuprantu tokių pasisakymų "viską darau paskutinę minutę"
man tiesiog galvoj netelpa, ar čia įmanoma taip baisiai tingėti, ar čia kokia nors ypatinga gyvenimo filosofija??
Visą gyvenimą (pradedant vaikyste) viską dariau laiku, suplanuotai ir pagal griežtą grafiką (beje, niekas manęs to nemokė. O mano brolis, nors augom vienoj šeimoj ir vienodai buvom aklėjami- viską daro paskutinę minutę
). ir man gyvenimas pagal planą nėra jokia kančia- tiesiog man patinka taip gyvent ir labai nemėgstu to streso, kai kažką reikia daryti paskutinę minutę.. aišku, "paskutinės mnutės" arba "vakar dienos darbų" (ty darbų, kurie jau turėjo būti padaryti vakar) taip pat pasitaiko, bet tai jau yra nenumatyti atvejai
dėl to ir mėgstu viską darytis iš anksto ir laiku, kad atsiradus nenumatytiems atvejams nereiktų pulti į paniką ir stresuoti
Visą gyvenimą (pradedant vaikyste) viską dariau laiku, suplanuotai ir pagal griežtą grafiką (beje, niekas manęs to nemokė. O mano brolis, nors augom vienoj šeimoj ir vienodai buvom aklėjami- viską daro paskutinę minutę