Sveikutes
as irgi taip pat pasilieku daryti paskutinei minutei
kai lieka kokia savaite tada darau per visas naktis ir nervuojuosi kokia as kvaila negalejau padaryti anksciau, bet iki siol dar spedavau viska padaryti
iki sesijos,o kaip baigesi sesija tada vel sau sakau jai kitai sesijai tai pasiruosiu is anksciau bet kur tau
as saves nekenciu del to kad viska vilkinu iki paskutinio momento..
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 05:48)
Aš taip pat
bet tikriausiai man truksta susiplanavimo
kalbant apie egzus jei zinai kad arteja sesija reikia susiplanuoti viska kuo smulkiau tada tikriausiai bus lengviau viska atlikti
QUOTE(jufka @ 2007 02 08, 13:55)
kalbant apie egzus jei zinai kad arteja sesija reikia susiplanuoti viska kuo smulkiau tada tikriausiai bus lengviau viska atlikti
Na kaip as besistengciau susiplanuoti, man niekaip nesigauna
QUOTE(jufka @ 2007 02 08, 13:55)
Matau merginos, kad turite laiko valdymo problemu. Gal vertetu apsilankyti laiko valdymo seminare?
Aisku, Lietuvoje ko gero daugiau darbuotojams skirti tie mokymai, bet yra firmu, kurios organizuoja mokymus susirinkus grupei, galima butu susikooperuoti su bendraminciais ir varyti visa kompanija:komanda . Pav. www.trainings.lt, jauciu mums, kaip studentams dar ir nuolaida kokia duotu..
Sveikutes,
na as taip pat prisidedu prie tu, kurios viska daro vos ne paskutine minute...
taigi siuo metu rasau bakalaura ir vel laikas spaudzia... labai noriu paprasyti uzpildyti anketa... skubiai turiu surinkti 500 atsakytu anketu.. sia minute turiu jau 144 ! ir tai per viena para!!!
Prasau labai: http://mokslas.apkla...ojektas-255216/
taigi siuo metu rasau bakalaura ir vel laikas spaudzia... labai noriu paprasyti uzpildyti anketa... skubiai turiu surinkti 500 atsakytu anketu.. sia minute turiu jau 144 ! ir tai per viena para!!!
QUOTE(Kadanors @ 2007 04 08, 11:33)
Sveikutes,
Oi, kaip paskutinę minutę vargstančiai, norėčiau padėt, niu bet NIEKO nežinau apie tai..
O kokia tavo bakalaurinio tema? Sėkmės užbaigti
O aš tai stengiuosi nepalikti nieko paskutinei minutei, nors kartais ir gaunasi
Visad susirašau į powerpointą ką ir kada turiu padaryti (čia konkrečiai studijoms). Tada būna baisiai malonu vis po ką nors išbraukti iš to sąrašo
Prieš egzaminus irgi susirenku visą medžiagą ir dalinu visą medžiagos kiekį lapais iš dienų skaičiaus, kurios likusios iki egzamino. Taip ir gaunasi kiek tą dieną reikia išmokti.
Man tai labai padeda toks susirašymas, tik va kursinis stringa ir kažkaip sunkiai rašosi, o jau greit ateis laikas priduot
Man tai labai padeda toks susirašymas, tik va kursinis stringa ir kažkaip sunkiai rašosi, o jau greit ateis laikas priduot
Man tokia pati problema, viską pasilieku paskutinei minutėlei
ir nebesuspėju
galvoju, na kitą kartą tikrai taip nedarysiu, tačiau tai taip ir lieka tik pamastymas
sveikos mielosios, jungiuosi aš prie jūsu
as taip pat viska darau paskutinę minutę
jau, net taip vadinamos ir sąžinės (susirašai darbu sarasa ir stengies juos atlikti) nepadeda. prisipažinsiu nemoku planuoti savo laiko....
tačiau kad ir dara viska paskutinia minute taciau tfu tfu tfu gaunasi
as taip pat viska darau paskutinę minutę
tačiau kad ir dara viska paskutinia minute taciau tfu tfu tfu gaunasi