Įkraunama...
Įkraunama...

aš viską darau paskutinę minutę

Sveikutes smile.gif as irgi taip pat pasilieku daryti paskutinei minutei blush2.gif kai lieka kokia savaite tada darau per visas naktis ir nervuojuosi kokia as kvaila negalejau padaryti anksciau, bet iki siol dar spedavau viska padaryti thumbup.gif iki sesijos,o kaip baigesi sesija tada vel sau sakau jai kitai sesijai tai pasiruosiu is anksciau bet kur tau blush2.gif
Atsakyti

as saves nekenciu del to kad viska vilkinu iki paskutinio momento.. doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 05:48)
as saves nekenciu del to kad viska vilkinu iki paskutinio momento..  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

Aš taip pat bash.gif labai pykstu dabar ant savęs, kad nedariau magistrinio visą rudenį. O dabar sėdžiu, sesija ant nosies, dar kiti visokie darbai...o aš vis tiek Supermamoj naršau doh.gif megalol.gif . Nu gėda....
Atsakyti
lotuliukas.gif As ir tokia pati doh.gif
bet tikriausiai man truksta susiplanavimo
kalbant apie egzus jei zinai kad arteja sesija reikia susiplanuoti viska kuo smulkiau tada tikriausiai bus lengviau viska atlikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 08, 13:55)
lotuliukas.gif As ir tokia pati  doh.gif
kalbant apie egzus jei zinai kad arteja sesija reikia susiplanuoti viska kuo smulkiau tada tikriausiai bus lengviau viska atlikti  g.gif

Na kaip as besistengciau susiplanuoti, man niekaip nesigauna doh.gif visad atsiranda svarbesniu dalyku g.gif tai miegas apima, tai gera kina rodo, tai dar kas nors atsitinka lotuliukas.gif taip ir pasilieku visad 12h nakties su neismoktais lapais, o ryt jau egzas!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 08, 13:55)
lotuliukas.gif As ir tokia pati  doh.gif
kalbant apie egzus jei zinai kad arteja sesija reikia susiplanuoti viska kuo smulkiau tada tikriausiai bus lengviau viska atlikti  g.gif

Matau merginos, kad turite laiko valdymo problemu. Gal vertetu apsilankyti laiko valdymo seminare? ax.gif Aisku, jie velniskai brangus. Bet as esu dalyvavusi bent dvejuose, radikaliai pakeite mano gyvenimo buda biggrin.gif smile.gif. Ismokau ir savo darbo vieta sutvarkyti, ir su klientais susitikimus suplanuoti irdar darbo metu pas kosmetologe speju nueiti. Nekalbant jau apie prioritetu nustatyma ir ikyruoliu nuvaryma salin grazioje formoje rolleyes.gif
Aisku, Lietuvoje ko gero daugiau darbuotojams skirti tie mokymai, bet yra firmu, kurios organizuoja mokymus susirinkus grupei, galima butu susikooperuoti su bendraminciais ir varyti visa kompanija:komanda . Pav. www.trainings.lt, jauciu mums, kaip studentams dar ir nuolaida kokia duotu..
Atsakyti
Sveikutes,

na as taip pat prisidedu prie tu, kurios viska daro vos ne paskutine minute...
taigi siuo metu rasau bakalaura ir vel laikas spaudzia... labai noriu paprasyti uzpildyti anketa... skubiai turiu surinkti 500 atsakytu anketu.. sia minute turiu jau 144 ! ir tai per viena para!!!

Prasau labai: http://mokslas.apkla...ojektas-255216/

Atsakyti
QUOTE(Kadanors @ 2007 04 08, 11:33)
Sveikutes,

na as taip pat prisidedu prie tu, kurios viska daro vos ne paskutine minute...
taigi siuo metu rasau bakalaura ir vel laikas spaudzia... labai noriu paprasyti uzpildyti anketa... skubiai turiu surinkti 500 atsakytu anketu.. sia minute turiu jau 144 ! ir tai per viena para!!!

Prasau labai: http://mokslas.apkla...ojektas-255216/

Oi, kaip paskutinę minutę vargstančiai, norėčiau padėt, niu bet NIEKO nežinau apie tai.. ax.gif sugadinčiau visą anketą.
O kokia tavo bakalaurinio tema? Sėkmės užbaigti 4u.gif
Atsakyti
as darau viska paskutine minute ir nematau tame problemos. Jei zinau kad darba galiu parasyt per vakara ar du tai ir nepradedu anksciau daryt, nes tada kankinuos ilga laika ir vistiek tik paskutine diena viska padarau, tai dabar paskutine diena ir darau lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tai stengiuosi nepalikti nieko paskutinei minutei, nors kartais ir gaunasi ax.gif Visad susirašau į powerpointą ką ir kada turiu padaryti (čia konkrečiai studijoms). Tada būna baisiai malonu vis po ką nors išbraukti iš to sąrašo lotuliukas.gif Prieš egzaminus irgi susirenku visą medžiagą ir dalinu visą medžiagos kiekį lapais iš dienų skaičiaus, kurios likusios iki egzamino. Taip ir gaunasi kiek tą dieną reikia išmokti.
Man tai labai padeda toks susirašymas, tik va kursinis stringa ir kažkaip sunkiai rašosi, o jau greit ateis laikas priduot g.gif
Atsakyti
Man tokia pati problema, viską pasilieku paskutinei minutėlei doh.gif ir nebesuspėju schmoll.gif galvoju, na kitą kartą tikrai taip nedarysiu, tačiau tai taip ir lieka tik pamastymas verysad.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, jungiuosi aš prie jūsu 4u.gif
as taip pat viska darau paskutinę minutę blush2.gif jau, net taip vadinamos ir sąžinės (susirašai darbu sarasa ir stengies juos atlikti) nepadeda. prisipažinsiu nemoku planuoti savo laiko....

tačiau kad ir dara viska paskutinia minute taciau tfu tfu tfu gaunasi thumbup.gif
Atsakyti