Kas turit paaglius, skubiai atsiliepkit, išsakykit savo nuomonę. Mano 14-os metų sūnui mokykloje buvo paskutinė fizinio pamoka. Tame pačiame kambaryje persirengia ir vyresni,metais pagarsėję savo chuliganiškais išpuoliais berniukai. Sūnaus klasė jau buvo suėjusi į salę o chuliganai dar delsė. Pažįstamas berniukas pamatė kaip tie chulihanai darko sūnaus rūbus, jam pasakė. Tas grįžo iš salės į persirengimo kambarį ir matė kaip vioenas džemperį padeda į vietą , visi išėjo bet įėjęs pamatė kad jo džinsai sukišti į kozetą ir pirmas įspūdis kad jie apmyžti. Sūnus per kelias sekundes nusprendė viską susitvarkyti, susidėti rūbus į maišelį ir nuėjo į salę, toliau dalyvavo pamokoj. Namo parėjęs iš karto negalėjo papasakoti kas atsitiko. Man susidarė vaizdas kad iš jo pasityčiojo klasiokų akivaizdoje ir t.t., nes sūnus kalbėjo tik puse lūpų ir tai telefonu.Aš nulėkiau į mokyklą, pareikalavau nustatyti " didvyrius' nes pasakiau kad geriau būtų sunus ką nors susilaužęs. Parašiau pareiškimą policijos( sistema man gerai žinoma), įstatymais naudotis moku, tad turėtų "Didvyrių" mamukės apsilankyti administraciniame teisme, susimokėti baudas, o Direktorei pasakiau, kad jeigu dar nors kas, tai apie mokyklą sužinos ir vaikų teisių apsaugos tarnyba, švietimas ar ministerija, nes aiškiai jautėsi dirikės noras viską išsiaiškinti tik viduje.Kaip manot, ar aš teisi, nes tikrai nežinau ką kitą turėjau padaryti dėl savo vaik, negi pasakyti- daug kam taip pasitai, durniams duok kelią ir t.t. Aš suprantu kad pakilau į kovą, bet negi leisiu vaiką ožinti. Nu dar kai šeštadienio l ryto vedamąjį paskaičiau- tai siaubas. Man ppirmas atvejis ir aš kaip reagavau, o tie vaikai negi nesipasakoja tėvams, kas ten per tėvai ir t.t.
Andro, as zaviuosi tavimi, va butent taip ir reikia reaguoti tevams
ir sunus saunuolis, kad pasisake, kas atsitiko, kazin ar daug tokio amziaus vaiku taip pasielgtu.

ir sunus saunuolis, kad pasisake, kas atsitiko, kazin ar daug tokio amziaus vaiku taip pasielgtu.
Tik tai taip ir reikia elgtis, šaunuolė
Bet kai pagalvoji kas dedasi vaikų tarpe siaubas

as galiu tik pagirti uz toki poelgi. jei atsirastu daugiau tokiu neabejingu tevu, pasikeistu ir mokyklos valdzios poziuris i tokius dalykus. kiek supratau is ansktesniu panasiu temu, tai mokytojai ir direktoriai tokiais atvejais linke "nieko nematyti" . gal gi prareges pagaliau

Andro, manau, kad tu shanuole.
Tik... gerai pazhinodama vaikus, noreciau atkreipti Tavo demesi i sunaus savijauta. Vis pasidomek, kaip jam sekasi.Tie chuliganai ( o prie ju gali ir kiti "drasuoliai" prisideti) , manyciau, Tavo sunui gali labai apkartinti gyvenima. Ir gali padaryti taip, kad jis netures ne ka pasakyti, nes ne nezhinos, kas tai padare.
Duok Dieve, kad taip nebutu, bet jeigu... geriau paieshkoti kitos mokyklos.
Cia tik tarp kitko toks pastebejimas, linkiu viso ko geriausio

Tik... gerai pazhinodama vaikus, noreciau atkreipti Tavo demesi i sunaus savijauta. Vis pasidomek, kaip jam sekasi.Tie chuliganai ( o prie ju gali ir kiti "drasuoliai" prisideti) , manyciau, Tavo sunui gali labai apkartinti gyvenima. Ir gali padaryti taip, kad jis netures ne ka pasakyti, nes ne nezhinos, kas tai padare.

Duok Dieve, kad taip nebutu, bet jeigu... geriau paieshkoti kitos mokyklos.
Cia tik tarp kitko toks pastebejimas, linkiu viso ko geriausio

Aš tai norėčiau, kad mano vyras svarbią rolę atliktų vaiko gyvenime. Kad vaikas jaustų stiprų užnugarį. Mat vieni turi gal vyresnius broliu, kiti stiprius tėvus
Kai viena mama imasi ant pečių viską, gal vaikams neatrodo baugu, bet kai įsijungia vyrai, vat tada...
Atsimenu kai mūsų kaimynų berniuką reketavo mokyklos bernai, tai kai tėvas nuvažiavo, pasigavo (nežinau ką jiems darė)
, tai ir baigėsi visi kabinėjimaisi

Atsimenu kai mūsų kaimynų berniuką reketavo mokyklos bernai, tai kai tėvas nuvažiavo, pasigavo (nežinau ką jiems darė)