Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

QUOTE(Selena7 @ 2009 02 21, 14:13)
Pasiskambinau uzsiregistruoti i semninara pirmos pakopos, nes seniai norejau.Pasake, kad irasys i papildoma sarasa, o po to paziures ar priims ar ne ... uzsirase varda pvarde ir gimimo data... biggrin.gif kaip suprantu datareikalinga , taip vadinamajam atrakos procesui doh.gif  ir pagal tai pasakys tinku ar ne:D kazkaip keistai man cia... nepatiko astsitenes(JOLANTA) pasakymas, kad pasiskambinkyte patys ir viska teiraukites, as neskambinesiu... pasijuto toks nemalonumas... unsure.gif  Na tikiuosi patekt i ta seminara , tada parasysiu savo nuomone... nemanau , kad mane kas isvbarys jei pateiksiu klausima.NES TAM IR EISIU I seminara, nes nesu visazines.. nezadu tyleti o tuo labiau buti izedinejamai, kaip kazkas minejo , ar lankstytis kazkam.... rolleyes.gif
Papildyta:
g.gif  g.gif Bet visdelti idmonu kam data reikalimnga buvo registracijos metu ?? g.gif gal kas is buvusiuju pasakytu, ar kai jus registravo irgi klause datos gimimo ?

Jei nepatinka Jolanta, galit registruotis internetu. wink.gif
Taip, gimimo datos visada klausia.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 02 21, 18:46)
Jei nepatinka Jolanta, galit registruotis internetu. wink.gif
Taip, gimimo datos visada klausia.

Teko man su ta Jolanta bendrauti, kai vaikščiojau į rebefingus, visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 02 21, 13:13)
na ir as pasireiksiu  4u.gif klausausi jos laidas... patinka, kai viena eteryje buna... bet kai pradeda su zmonem bendrauti... visko buna smile.gif jei yra koks keblus klausimas i kuri ji neturi atsakymo kazkaip pastebejau visada dingsta rysis ir zmogus nutruksta kitame gale lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir tikrai manau cia ne atsitiktinumas... na bent whatever... istikruju yra kur ji nemaloniai zmoniu iskllauso ir su pakeltu tonu pasako ir tikrai nereikia sakyti , kad visada bendrauja maloniai !!! pati tai zn nrs klausausi, mano nuomones nepakeis... bet... manau jinai yra ismintinga, daug savo srityje pasiekusi... nebuvau seminare, nepateiksiu subjetyvios nuomes.
Pasiskambinau uzsiregistruoti i semninara pirmos pakopos, nes seniai norejau.Pasake, kad irasys i papildoma sarasa, o po to paziures ar priims ar ne ... uzsirase varda pvarde ir gimimo data... biggrin.gif kaip suprantu datareikalinga , taip vadinamajam atrakos procesui doh.gif  ir pagal tai pasakys tinku ar ne:D kazkaip keistai man cia... nepatiko astsitenes(JOLANTA) pasakymas, kad pasiskambinkyte patys ir viska teiraukites, as neskambinesiu... pasijuto toks nemalonumas... unsure.gif  Na tikiuosi patekt i ta seminara , tada parasysiu savo nuomone... nemanau , kad mane kas isvbarys jei pateiksiu klausima.NES TAM IR EISIU I seminara, nes nesu visazines.. nezadu tyleti o tuo labiau buti izedinejamai, kaip kazkas minejo , ar lankstytis kazkam.... rolleyes.gif
Papildyta:
g.gif  g.gif Bet visdelti idmonu kam data reikalimnga buvo registracijos metu ?? g.gif gal kas is buvusiuju pasakytu, ar kai jus registravo irgi klause datos gimimo ?

Kiek seminaro kaina ?
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2009 02 21, 21:34)
Kiek seminaro kaina ?

300 Lt, jei nepasikeitė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 21, 13:06)
O kodėl jai turėtų rūpėti? Iki šiol ji savo seminarams žmonių nestokojo...

nestokojo? gerai, kad nestokojo, vadinasi biznis gerai uzsuktas, klientai pastoviai eina. kalba juk ne apie tai eina - apie pasekmes. jei ji tiek daug pazengusi, tai turetu matyti, kas pas ja ateina su kokiom problemom ir tuos atsijoti. kaip suprantu, kazkokia atranka vyksta, tik neaisku kokiu principu. bet kuriuo atveju, linkiu besilankancioms pas ja, kad stogas nenuvaziuotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 10:46)
nestokojo? gerai, kad nestokojo, vadinasi biznis gerai uzsuktas, klientai pastoviai eina. kalba juk ne apie tai eina - apie pasekmes. jei ji tiek daug pazengusi, tai turetu matyti, kas pas ja ateina su kokiom problemom ir tuos atsijoti. kaip suprantu, kazkokia atranka vyksta, tik neaisku kokiu principu. bet kuriuo atveju, linkiu besilankancioms pas ja, kad stogas nenuvaziuotu wink.gif

Verslas visuomet yra verslas. Ir nėra ko pavydėti gabiems verslininkams... O kiekvieno stogas yra jo paties asmeninis reikalas. Seniai praėjo laikai, kai už tave turėjo atsakyti mokykla, komjaunimo organizacija, partija, o ne tu pats... ax.gif
Atsakyti
o kas cia pavydi? tik dziaugtis reikia del to, kaip zmones sukasi. cia, zinoma kiekvienas pagal isgales. bet juokauji tu astrokai - tas pats kas gatveje gavusiam kuoka per galva ir netekusiam pinigines pasakyti - a ko ten ejai? galejai namie kojines dziauti ir aplamai praejo tie laikai...... smile.gif
Atsakyti
Seminaro kaina 370 ar 380 nebeatsimenu tiksliai , bet tikrai ne 300 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 13:08)
o kas cia pavydi? tik dziaugtis reikia del to, kaip zmones sukasi. cia, zinoma kiekvienas pagal isgales. bet juokauji tu astrokai - tas pats kas gatveje gavusiam kuoka per galva ir netekusiam pinigines pasakyti - a ko ten ejai? galejai namie kojines dziauti ir aplamai praejo tie laikai......  smile.gif

Kai žmogus nepavydi, jis nesidomi, kokiu būdu kitas žmogus pinigus uždirba mirksiukas.gif
Taip, juokauju aš aštrokai, nes niekas niekada neįvyksta be priežasties... Kuoka per galvą irgi gauni kažkodėl tu, o ne tavo kaimynė mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man viendoai visiskai kokia ta Jolanta yra, tiesioh is telefoninio pokalbio pairode pikta tokia... o tai man idomu kam ta data reikalinga , neklausiu ar jos praso visada ar ne smile.gif tieisog idomu , kam ja uzsiraso, ar tai tiesiog atrankos dalis smile.gif))
Papildyta:
Jinai, kaip dvasiniame lyge tikrai daug pasiekusi moteris, bet tuo paciuir gerai issireklamavusi.. yra daug tokiu zmoniu ,kurie nesireklamuoja ir yra paprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 23, 14:37)
Kai žmogus nepavydi, jis nesidomi, kokiu būdu kitas žmogus pinigus uždirba  mirksiukas.gif
Taip, juokauju aš aštrokai, nes niekas niekada neįvyksta be priežasties... Kuoka per galvą irgi gauni kažkodėl tu, o ne tavo kaimynė  mirksiukas.gif

jei pletoti tavo filosofija, aplamai apie nieka negalima kalbeti. Juk anot taves iseina, kad kai zmogus nepavydi, jis aplamai nesidomi, kaip kitas zmogus egiasi smile.gif o pavydeti galima daug ko - pinigai pats banaliausias, leksciausias dalykas, kurio galima pavydeti (po kuno formu). juk daznai pavydi meiles, laimes, sveikatos, seimos, sekmes smile.gif

na jei jau pradejome kalbeti apie uzdarbi - kaip manai, kas yra uzdarbis ir su kuo jis 'valgomas'? smile.gif jei pradesti tavo minti apie priezasti ir kuoka, tai zmogelius, kurie saziningai uzdirba peilio ir kasteto pagalba tustindami svetimas pinigines ir parodydami pakliuvusiems po ranka, kad tam yra svari priezastis, reikia gerbti, o ne versti ziureti i dangu pro langelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 14:03)

na jei jau pradejome kalbeti apie uzdarbi - kaip manai, kas yra uzdarbis ir su kuo jis 'valgomas'? smile.gif jei pradesti tavo minti apie priezasti ir kuoka, tai zmogelius, kurie saziningai uzdirba peilio ir kasteto pagalba tustindami svetimas pinigines ir parodydami pakliuvusiems po ranka, kad tam yra svari priezastis, reikia gerbti, o ne versti ziureti i dangu pro langelius biggrin.gif

Čia jau tavo interpretacija. Man išties neįdomu, kas kaip pinigus uždirba.
Atsakyti