Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

NA va buvau seminare smile.gif labai patiko smile.gif ir N. V. Volmer taip pat
labai daug atsidaves savo darbui ir ismanatis zmogus, tokiu kaip ji vienetai smile.gif
eisiu i antra pakopa smile.gif ax.gif
Atsakyti
taip ir turėjo būti biggrin.gif pirmiausia žmones reik priviliot gražiuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 20, 07:05)
NA va buvau seminare smile.gif labai patiko smile.gif ir N. V. Volmer taip pat
labai daug atsidaves savo darbui ir ismanatis zmogus, tokiu kaip ji vienetai smile.gif
eisiu i antra pakopa smile.gif  ax.gif

Bulvių maišu neišvadino? bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na ne
kazkaip dar prisiminiau , kad jus sakete kad taip vadina ji
bet ne labai etiska, ir taktiska moteris smile.gif
ir nuosirdi smile.gif
gal pasiseke grupei musu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 20, 22:17)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na ne
kazkaip dar prisiminiau , kad jus sakete kad taip vadina ji
bet ne labai etiska, ir taktiska moteris smile.gif
ir nuosirdi smile.gif
gal pasiseke grupei musu smile.gif

Matyt, ta koja buvo iš lovos išlipus smile.gif
Atsakyti
pastebejau , kad tik buvo piktesne paskutine diena... gal nupvargis..
kazkaip nezinau , kas man nutiko bet labai pykinti praejo po paskutinio kvepavimo ties anachatos ir visudhhos cakromis... gal perikvepavau per daug ?ar jos pradejo valytis ?
jum taip nebuvo niekad ?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
selena, jums turbut pasiseke, nes I pakopoje ji megdavo padaryti tvarka ir atausti zioplius, kurie nieko nemoka ir nesistengia ir nelabai suvokia ko susirinko.
Aisku daugiausiai pastangu budavo dedama tam, kad itikinti, jog cia taip ypatinga viskas ir toookie dalykai, kad nori nenori pradedi tiketi savo netobulumu ir jos ypatingumu ir kad tokiu lietuvoje vienetai, o gal ir visame pasaulyje, kad turime galimybe vos ne is sventojo mokytis.
Tiesiogiai taip nesako, bet pasamoneje isiraso butent taip. gal dabar daug kas pasikeite...

Veliau supratau, kad visa tai (tik be sureiksminimo) yra daug kur, deja, tuo metu, man reikejo persirgti "ypatingo dvasingumo, toookiu dalyku ir ypatingo mokytojo liga."

metus laiko saziningai pasirgau, net klube lankiausi. Ir tada buciau galvojusi, kad taip kaip as dabar kalbantis zmogus kalba "nuo proto", negerbia toookio mokytojo ir kitame gyvenime jam bus sunku gauti gera dvasini mokytoja... (is to galima spresti kas mane ten laike - kokios baimes, kaltes, pareigos jausmas...)

kiekvienam savi mokytojai. Tame paciame zmoguje mes galime rasti ir drauga ir mokytoja ir eilini pasiputeli ir mylimaji ir juodari ir dar simtus personazu. nebutinai tai musu veidrodis, nes ir mes esame vieniems mokiniai, kitiems tevai, o tretiems kvailiai.
Wolmer man buvo mokytoja, o dabar atrodo gudruole ir puiki oratore. Kitiems ji dvasine vedle, tai gerai, nes as tikiu, kad tame paciame zmoguje mes galime rasti priestaringus dalykus.
As tikiu, kad wolmer daug kam is tiesu labai gera mokytoja.
Atsakyti
tiesa, jei as abejoju wolmer kaip dvasiniu mokytoju, tai nereiskia, kad abejoju ja kaip astrologe.
Ji tikrai labai labai labai gera astrologe. Cia as jos nuomone tikrai gerbiu ir pasitikiu.
Atsakyti
man nelabai patiko jos nuotaiku kaita, nes paskutine diena ji buvo tikrai blogos nuotaikos ir tai jautesi , beto dar nepatiko visokie pamokymai didaktiski kaip reikia elgtis mums ir pan. as viskas suprantu , bet gal kazkaip kitaip galim apateikti ne su tokiaintonacija
nors siaip man jio patiko, matosi kad labai daug ismano jinai ...
bet vat kaip ir sakiau man po seminaro paskutinio pasidare bloga, per kvepavimo prakika... net ir dabar pagalvojusi pykina...
aisku as suprantu dvasiniai dalykai nejuokas ir pradejus juos praktikuoti isjudinau savyje susikaupusius dumblus...
aciu tau mikito uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
Pasikartosiu. blush2.gif

Labai gerbiu N.V.Wolmer ir žaviuosi tuo, ką Ji daro. Esu laiminga, kad teko Ją sutikti. 4u.gif
Atsakyti
na matai kekvienam skirtingai smile.gif as irgi dziaugiuosi kad buvau seminare pas ja smile.gif
Atsakyti