Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

nenoriuy skaityt, nei kvepuoti ... pykina sakau ... gal praeis tada ..
na okis bandysiu smile.gif bet abejoju ar ji atrasys man
Atsakyti
is kur toks pesimizmas? jei pykina, tai geras patarimas - istustinti skrandi, kaip daroma esant paxmielui. bet kurio atveju tokios praktikos, inicijuojancios pokycius - stresas organizmui, organizmas bijo to streso ir atitinkamai reaguoja fiziniame ir protiniame lygmenyje, o tu stebiesi. paklausk saves, ko tau reikia is tu praktiku ir sedek po 2-3 valandas per diena ziopsodama i siena ir negalvodama apie nieka, kol negausi atsakymo. kai zinosi, ko tau reikia, galesi uzduoti kita klausma - ka daryti toliau smile.gif tik vienas niuanasas - sedek tiesia nugara neatsiremusi i nieka, kitaip uzmigsi ir susapnuosi vampyra smile.gif
Atsakyti
kodel vampyra ? mastau.gif

na as suprantu del pykinimu tai , kad stresas... bet del silpnumo nesuprantu
nebereikia man jau nieko is situ praktiku ir seminaru.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 14:31)
p.s. berėme, nu ir kaip nežilti dar daugiau???? kai pataikei su kulnim į gilų pūlinį. mielai tokią liniuotę užsidėčiau, tik kad mano gyvenime (sunkus tu vampyrų gyvenimas) vyrai ilgiau vienos nakties neužsibūna. tai kokia čia liniuotė būtų? a? kartu jau vieną valandą? kartu jau dvi? trys, keturios. ir vėl šuds gavosi....lotuliukas.gif

O iš kur žinai, kad jos tikrai suliesėjo? Tokiu atveju užsidėk liniuotę: "ką tik suvalgiau kepsnį, picą, 2 porcijas pyrago ir ledų desertą su brendžiu" g.gif kad žiltų tos, kurios liesos rolleyes.gif Arba liniuotė ištekėjusioms paerzinti: "Esu laisva kaip žuvėdra jau 8 metus" biggrin.gif

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 14:36)
be rėmų, aš tave atpažinau  mastau.gif tu A-M . kodėl slapstaisi? nemėgstu tokių dalykų  aggressive.gif

Iš ko? bigsmile.gif

QUOTE(xxl @ 2009 05 05, 16:02)
tik vienas niuanasas - sedek tiesia nugara neatsiremusi i nieka, kitaip uzmigsi ir susapnuosi vampyra smile.gif

Dar blogiau: susapnuosi, kad dalyvauji antros pakopos seminare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 05 gegužės 2009 - 14:10
Dar blogiau: susapnuosi, kad dalyvauji antros pakopos seminare 

visai nejuokinga
ok nebeklausiu nieko , nes cia vien pasityciot jums ir viskas !!!

Atsakyti
atkreipiau dėmesį į mano mėgiamą posakį tavo paraše, į tai, kad pažįstų tik vieną žmogų, kuris galėtų būtent dėl manęs forume užsiregistruot, avataro, kalbos manieros, o jei rimtai, tai vienas iš archontų buvo atjojęs, norėjo mus sukiršinti, nes žinojo, kad supratus supyksiu, tai jis vat man ir pasakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 05 gegužės 2009 - 14:23
selena, niekas is taves nesitycioja. ziurek i viska paprasciau smile.gif
Atsakyti
tai as ir ziuriu i viska paprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 05, 14:41)
... o per paskutini kvepavima jis tikrai stiprus buvo vos nepasivemiau ten, nors ir negrazu sakyti bet labai supyko , ir net dbr pykina pamascius apie kvepavimus ir t.t.

QUOTE(Selena7 @ 2009 05 05, 15:38)
nenoriuy skaityt, nei kvepuoti ... pykina sakau ... gal praeis tada ...

Pykinimas rodo, jog esi sukaupusi daug neigiamų emocijų. Kam jas laikai?
Atsakyti
gal jūs visos fanatikės pagaliau apsispręskit, nes tavo dvi koleges vakar inirtingai tvirtino, kad pykinimas rodo ateities baimę lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus demokratija, siulau balsuoti
Atsakyti
Gytarė, na nera neigiamu emociju smile.gif

Bejo jus visos tegiat kad ten negalejo buti vampyro seminarsitu tarpe , tik kazin kodel alikusi kelias praktikas kas susije su vapyrizmu energetiniu jauciuosi zymiai geriau? bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif g.gif
Atsakyti