Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

vaižgante, gytare jukš jukš dygliakiaulės.

selena, kai bus bloga, kartok: dygliakiaulės jukš jukš!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kaip suprast Karma ? man atrodo del asanu , kad ju nedariau...nzn net kas tokie jie ax.gif dbr zn jau
Atsakyti
as tau gi sakiau, esi svari. ir neklausyk tu ligoniu. jos demonu nelaisvej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 04, 20:29)
nesu kvėpavus pries tai , aplamai naujoke esu ... pritariu , kad persikvėpavau ir su ciakras pavariau , o ka daryt dbr nebezinau...

Na, nematau aš pas Tave to didelio blogumo- jei būtų tikrai labai blogai, į kompo pusę net nepasižiūrėtum mirksiukas.gif , o dabar sėdi pusdienį ir barškini, kaip Tau bloga. Nusiramink, pasakyk sau, kad viskas išsisprendžia geriausiu būdu, kad tai buvo pamoka, kurią pati sau pasiruošei ir pagalvok, ką gali išsipešti sau naudingo iš tos situacijos. Tarkim, jau skaitydama Tavo džiūgavimus, kad eisi į seminarą pagalvojau, kad pakvaišusi mergina, nes iš anksto triūbina ant visos Lietuvos. Ar bent pagalvoji, kad yra tokių žmonių, kurie norėtų, bet negali ten ateiti? Ar tai tau nieko nesako? Toliau. Rašei, kad eidama norėjai, kad "būtų geriau". Išsiskleisk bent sau tą pasakymą ir tiksliai įsivardink, ką reiškia tas "geriau". Niekas nevyksta šiaip sau.
Man tik keista, kad kvėpavot iš karto taip intensyviai, nors ji pati visada perspėja, kad kvėpuoti pamažu, pradėti nuo kelių minučių g.gif O asanų darymas nelabai turėtų įtakos. Jos praktiškai neveikia, jei daromos ne bemintėj būsenoj.

Dar pasmalsausiu- užsiminei, kad Volmer akys keistos ar pan. Ką turi omeny? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 05 gegužės 2009 - 07:38
turėjo omeny žemesniųjų jėgų užvaldyto žmogaus žvilgsnį. jis paprastai labai atstūmiantis būna.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 10:05)
turėjo omeny žemesniųjų jėgų užvaldyto žmogaus žvilgsnį. jis paprastai labai atstūmiantis būna.

O čia jau skonio reikalas smile.gif šiaip norėčiau selenos atsakymo.
Atsakyti
hlaza - zerkalo dushy. o del vampyru siulyciau nesiparinti - ir aplamai nesuprantu, nueina i seminariuka zmones, po to prisigalvoja visokiu nesamoniu - maziau galvoti reikia, sveikata geresne bus, plaukai maziau slinks ir nesivaidens jokie vampyrai. wink.gif
Atsakyti
be rėmų, aš teisėtai seleną atstovauju, ji dar jauna, kartais reikia už ją užstot.
o tu, beje, nebūsi kartais pati volmer?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 09:01)
be rėmų, aš teisėtai seleną atstovauju, ji dar jauna, kartais reikia už ją užstot.

Ne, tai aš Wolmer lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 11:01)

uuui, rozmarinai, dėkui tau už toookį komplimentą lotuliukas.gif Nemanau, kad Volmer skaitytų mūsų pliauškalus, ji turi įdomesnių užsiėmimų biggrin.gif
Ai, tada sorry, nežinojau, kad tu- selenos advokatė. 4u.gif Tik aš ant jos nepuolu, kam čia užstot? Pasmalsavau, nes mane tai tikrai sudomino.
Atsakyti
vaižgante, tu eilinė namų šeimininkė.

o pliauškalus skaito dar ne tokie ypatingieji. volmer, budraityte, kelertiene eilines prekybininkes, pardavinejancios nekokybiska produkcija. uzsuka ir cia bent jau pletku apie save pasirinkt.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 11:22)

o pliauškalus skaito dar ne tokie ypatingieji. volmer, budraityte, kelertiene eilines prekybininkes, pardavinejancios nekokybiska produkcija. uzsuka ir cia bent jau pletku apie save pasirinkt.

Skaito, sakai? g.gif Tegu skaito, čia laisva šalis.

Nijole Volmer, jei skaitai- tada tau linkėjimai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
skaito skaito irnesakyk.gif
Atsakyti