QUOTE(Selena7 @ 2009 05 04, 20:29)
nesu kvėpavus pries tai , aplamai naujoke esu ... pritariu , kad persikvėpavau ir su ciakras pavariau , o ka daryt dbr nebezinau...
Na, nematau aš pas Tave to didelio blogumo- jei būtų tikrai labai blogai, į kompo pusę net nepasižiūrėtum

, o dabar sėdi pusdienį ir barškini, kaip Tau bloga. Nusiramink, pasakyk sau, kad viskas išsisprendžia geriausiu būdu, kad tai buvo pamoka, kurią pati sau pasiruošei ir pagalvok, ką gali išsipešti sau naudingo iš tos situacijos. Tarkim, jau skaitydama Tavo džiūgavimus, kad eisi į seminarą pagalvojau, kad pakvaišusi mergina, nes iš anksto triūbina ant visos Lietuvos. Ar bent pagalvoji, kad yra tokių žmonių, kurie norėtų, bet negali ten ateiti? Ar tai tau nieko nesako? Toliau. Rašei, kad eidama norėjai, kad "būtų geriau". Išsiskleisk bent sau tą pasakymą ir tiksliai įsivardink, ką reiškia tas "geriau". Niekas nevyksta šiaip sau.
Man tik keista, kad kvėpavot iš karto taip intensyviai, nors ji pati visada perspėja, kad kvėpuoti pamažu, pradėti nuo kelių minučių

O asanų darymas nelabai turėtų įtakos. Jos praktiškai neveikia, jei daromos ne bemintėj būsenoj.
Dar pasmalsausiu- užsiminei, kad Volmer akys keistos ar pan. Ką turi omeny?