QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 13:57)
mano galva, tai pasišiaušei tu, selena tik atgal davė (mano mokykla, pirmūnė

)
beje, atsakant į temą, o kaip giriasi tie, kurie kažką nusiperka, arba kai kurios net liniuotes uzsidejusios su zenklu kiek svorio numete? a? tai kaip man jaustis tai skaitant? kaip nežilti?
bet jeigu rimtai, tai čia be rėmų bando nuo wolmer nuimt kaltę sakydama, kad neva SM sėdintys ir pavydintys tave nusiurbė. meluoti yra gėda ir negarbė!!! panele pagyvenusi slaptoji agente.
Kaip nežilti? Nežinau. Užsidėk ir tu tokią pačią liniuotę su širdelėm

ir balandžiais bei užrašu "mes kartu jau 50 dienų"- žils kitos sykiu su tavim, vis šiokia tokia paguoda
be rėmų nieko nebando nuimti nuo nieko. Nesuklyskit dėl mano perduotų linkėjimų, aš kaip kokia medinė- perduodu pasinaudodama proga be tarpininkų

. Neesu jos advokatė. O "jauniems vaikams'' reikia tėvų sutikimo, norint pakliūti į jos seminarus.
Aš esu užtikusi tik vieną dvasinę vadovę (jei taip galima pavadinti), kuri sako, kad Dievo ir dvasingumo už pinigus nenusipirksi. Visi kiti daro iš to biznį. Gerai tai ar ne, ne man spręsti. Renkasi tie, kas renkasi, kiti eina kaip avių banda.
selena, nelabai norėčiau tikėti, kad čakros taip lengvai ėmė ir atsidarė, tai nėra taip paprasta. be to, tai turėtų vykti esant bemintėj būsenoj, kitaip jos greit vėl užsidarys. Ir be to, o kam tau reikia tų atsidariusių čakrų?

Ką galima veikti su jomis?
Kodėl pykina? Matyt, pačios pasąmonė stengiasi apsaugoti nuo panašių seminarų ateity. Ne viskas yra dvasingumas, ką tokiu piešia. Nukritusi sausa medžio šaka po kojom gali tau suteikti daugiau informacijos, nei storiausi rankraščiai. viskas savo laiku ir savo vietoj. Gyvenk ir džiaukis saule už lango, ko dar trūksta?