Sveikos,na nors as pati visa gyvenima gyvenau visagine ir gimdziau visagine,bet prisiminimai siurpoki,personalas,bei palatos supper

bet va papuoliau as kai kazkokia is vilniaus budejo,turejot girdet per ja moteris pagimde masinoj,nes ji atsisake daryt cezari ir issiunte jai vln,rode per zinias,tai as ta pacia nakty gimdziau liepos9

ryte man pradejokazkas begti bet taip po mazu ir tik kai atsistodavau,ar kazka pakeldavau,tj galvojau kad nelaikau sisiuko

vakare gryzo vyras nuvaziavom i kaima,nueinu i vc ir suklykiu is siaubo zaliosisskyros

nuvaziuoju i visagino prrimamaji o tenvilnianska patikrinus pareiskiakad man makcies uzdegimas israso zvakuciu ir issiuncia namo

nakagi apie 20val,man jau pradeda maust pilva bet ignoruoju,poto 22val eina stipryn,23:45val nueinu i vc ir sakau vyrui viskas vezk mane greiciau man eina su krauju,is ignalinos i visagina mane atveze per 15min nrs atstumas 60km,ta vel patikrina o per du pirstus atsivere

tada prasikankinau iki 6ryto su saremiais,sako na va pilnas atsidarymas gimdysim,susiruose vandenis nuleist ir tik tada susiprotejokad man vandenys jau nuo praeitos paros ryto nutekeje,visi issigando liepe pradet stumt,aisku kirpo bet viskas baigesi gerai...

akuserytes galetu but ir labiau apmokytos nes viena man kateteri pastate tik is 28karto,visas rankas subade

,na bet vikas jau preityje ir antra leliuka gimdysiu visagine,nes tik ten yra visi naujusiaparatai kritinems situacijoms,o ir personalas ten malonus