noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie Varda Pija. Kam nors pasakome kad musu dukryte Pija, Tai daugumos atsivepia apatine lupa.. Nesuprantu kodel.. Ar vardas toks negrazus ar......
Siaip tai ir as sau negadinu nuotaikos del tokiu menkniekiu. Jau sis vardelis buvo prilipes per visa nestuma ir kai gime dukryte, tai kitu vardu vadint nesiverte nei liezuvis Vyras dar bande vadint Ula, bet man niekaip nepavyko.
O gal tiems žmonėms nepatinka, kai iš vyriško vardo daromas moteriškas. Aš tai dėl to neturiu griežtos nuomonės, bet, pvz., mano vyras yra gana kategoriškas šiuo klausimu. Nors kitų žmonių vaikų jis neaptarinėja, bet saviškių nė už ką nevadins moteriškais vyriškų vardų atitikmenimis, ar atvirkščiai. Jo manymu, tai tas pats, kas dukrą vadinti sūne, o sūnų - dukrum.
Sveikos mamytes, tai pirmas mano bandymas ka nors parasyti , tikiuosi viskas pavyks . Mes siuo metu turetumem buti priskiriami prie seimynos padidejimo planuotoju, tai as visus man patikusius vardus tiesiog uzsirasau i uzrasu knygele (nezinau ar pasinaudosim ar ne, nes, liaudiskai snekant, vienas Dievas zino kaip protas surasys). Bet sita varda butinai itrauksim i savo sarasiuka. As visom keturiom uz kuo idomesnius, skambesnius vardus. Linksmu visiem svenciu!!!