Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

Vardas neiprastas, bet grazus wink.gif O ka kiti galvoja, tai koks skirtumas, nekreipkit demesio. Yra daug neiprastesniu vardu nei sis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2004 12 13, 12:26)
noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie Varda Pija. Kam nors pasakome kad musu dukryte Pija, Tai daugumos atsivepia apatine lupa.. blink.gif  Nesuprantu kodel.. g.gif  Ar vardas toks negrazus ar......

Labai gražus vardelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano dukros vardas irgi ne visiems patinka, bet negadinu sau dėl to nuotaikos, visiem neįtiksi dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagel: 14 gruodžio 2004 - 22:36
Siaip tai ir as sau negadinu nuotaikos del tokiu menkniekiu. Jau sis vardelis buvo prilipes per visa nestuma ir kai gime dukryte, tai kitu vardu vadint nesiverte nei liezuvis tongue.gif wub.gif Vyras dar bande vadint Ula, bet man niekaip nepavyko. doh.gif
Atsakyti
O gal tiems žmonėms nepatinka, kai iš vyriško vardo daromas moteriškas. Aš tai dėl to neturiu griežtos nuomonės, bet, pvz., mano vyras yra gana kategoriškas šiuo klausimu. Nors kitų žmonių vaikų jis neaptarinėja, bet saviškių nė už ką nevadins moteriškais vyriškų vardų atitikmenimis, ar atvirkščiai. Jo manymu, tai tas pats, kas dukrą vadinti sūne, o sūnų - dukrum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 15 gruodžio 2004 - 17:02
Svarbiausia, kad nepavadinai kloaka, apendicitu, anusu ir t.t. megalol.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Labai gražus vardelis. Jei turėčiau dukrytę, gal net būtų vienas iš svarstytinų variantų thumb_yello.gif
Atsakyti
Oi mamytes- labai pamalonit.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2004 12 15, 21:06)
Oi mamytes- labai pamalonit....  wub.gif  wub.gif

Atsakyti
Nei kiek nesokiruoja g.gif Retas idomus vardas thumbup.gif
Atsakyti
normalus tas vardas...idomu ka ten sokiruoja? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, tai pirmas mano bandymas ka nors parasyti , tikiuosi viskas pavyks wink.gif .
Mes siuo metu turetumem buti priskiriami prie seimynos padidejimo planuotoju, tai as visus man patikusius vardus tiesiog uzsirasau i uzrasu knygele (nezinau ar pasinaudosim ar ne, nes, liaudiskai snekant, vienas Dievas zino kaip protas surasys). Bet sita varda butinai itrauksim i savo sarasiuka. As visom keturiom uz kuo idomesnius, skambesnius vardus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linksmu visiem svenciu!!! newyear.gif
Atsakyti