Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

Pia (Pija) - labai grazus vardas. Vienas is mano favoritu. wub.gif
Atsakyti
As irgi kaip ir Kapse megstu savo reta varda 4u.gif
O mano vaiku vardai ir gi reti, nesu nei vieno bendravardzio sutikusi..o Pija vardas thumbup.gif Gal ir mano sekantis vaikutis jai bus mergyte bus siuo vardu wub.gif
Atsakyti
Labai smagu girderi, kad yra kitaip mastanciu. wub.gif biggrin.gif
Beto, mes galvojom ir apie BEATRICE.
Butent, kad ir as manau, jog retas vardas stiprina zogaus pasitikejima savimi. Juk tu busi vienas is nedaugelio.. wub.gif
Atsakyti
[QUOTE]
Prieš pavadindami vaiką vardu, kuriuo jis bus šaukiamas visą gyvenimą, turėtumėm paisyti ne tik savo norų. Galbūt reikėtų pasidomėti iš kur tas vardas kilęs ir ką jisai reiškia. Neužtenka vien gražaus skambesio, kad ateity nereikėtų išgirsti priekaištų iš savo atžalų.

Pavadinus net ir tradiciniu vardu galima prigalvoti ivairiausiu pravardziu, tad nemanau, kad reiktu bijoti "skambiu" vardu... ir kitu nuomones
O ir paprasta varda turintis vaikas gali kada pasakyt: Kodel mane pavadinot taip...nes vien tik kieme ju n, o klasej m ....??

Nebukim susikausciusi tauta ir ziurinti smerkianciai net i varda..
Atsakyti
Cia labai graziu vardu isgirdau cool.gif Apie Pijos varda nuomone jau isreiskiau mirksiukas.gif
Beatrice tikrai labai grazus vardas, tik kad dabar jau darosi daznokas
Suzavejo mane Kimiko vaiku vardai! Abu tikrai thumbup.gif
Hugas siek tiek girdetas is knygeliu "Hugas", bei "Hufas ir Jozefina", bei aktoriaus Hugh Grant, o Sajos varda isgirdau pirma karta smile.gif
Atsakyti
Aciu monie ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Pija-tai tikrai grazus vardas, bet Pijušė tai hmmmm.... schmoll.gif
Atsakyti
Kiek zinau "Pia" yra is lotynu kalbos ir reiskia "pamaldi".

Esu tikrai girdejusi vyriska varda Pijushas. Cia greiciausiai sulenkintas ir vel sulietuvintas lotynisko vardo varojantas: Pius - Piusz - Pijushas. Kadangi dauguma europietishku vardu pas mus anksciau ejo per Lenkija, tai ir ju tarimas savotiskai ishkraipytas.

As savo dukrytes Pijushe tikriausiai nevadinciau, bet kaip sakydavo mano amzinatilsi mociute :" Kaip gera daikta pavadinsi, taip nepagadinsi." smile.gif

O Pija yra labai grazus vardas ir tashkas! tongue.gif
Atsakyti
Pija - normalus vardas, tik aisku, kas supranta bent ka nors... pavyzdziui mes zadam mergyte pavadint Vilte, o vienas draugas pasake, kad skamba kaip vilke unsure.gif nu, ka as zinau, man tai grazu, o jums? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2005 03 09, 13:32)
Pija - normalus vardas, tik aisku, kas supranta bent ka nors... pavyzdziui mes zadam mergyte pavadint Vilte, o vienas draugas pasake, kad skamba kaip vilke unsure.gif nu, ka as zinau, man tai grazu, o jums? doh.gif

Man VILTĖ grazus vardas. Mano drauge kaip mergyte pavadino VILTĖJA.
Atsakyti
Ir butent, kad pries duodama varda issiaiskinau ka jis reiskia.
O kaip kai kas rase tai reiksme - pamaldi
Atsakyti
Kimiko, nera uz ka, juk tiesa sakau smile.gif
O del Viltes tai kai pirma karta isgirdau, man taip pat pasigirdo vilke, bet tuomet man viso labo buvo perkeri metukai smile.gif

Be to, nekreipkit demesio, ka kiti mano. Pavyzdziui as savo busimiems vaikuciams toookiu vardeliu prigalvojus (labai vardais domiuosi), kad visos tetules bobules is klumpiu isvirs biggrin.gif cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monie: 09 kovo 2005 - 20:23