Įkraunama...
Įkraunama...

Pija

man vardas pija asocijuojasi su "pijavke" (nu sprigtas toks biggrin.gif )

nesupykite, čia gi aš iš savo taško žiūriu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pija man grazus vardas. Bet vardas Atene tai net nedeciau savo dukrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2005 03 09, 21:48)
Pija man grazus vardas. Bet vardas Atene tai net nedeciau savo dukrai  schmoll.gif

Atene man - vienas graziausiu vardu, tik kad jau daznokas sad.gif
Atsakyti
MAN PIJA TIKRAI thumbup.gif IR ASOCIJUOJASI SU POPIEZIUMI PIJU II LABAI PATIKO IR BEATRICE, BET VYRAS NESUTIKO MERGAITEI JO DETI doh.gif SAKE JEI BUS DAR TAI IR DEK KOKI NORI
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2004 12 13, 12:26)
noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie Varda Pija. Kam nors pasakome kad musu dukryte Pija, Tai daugumos atsivepia apatine lupa.. blink.gif  Nesuprantu kodel.. g.gif  Ar vardas toks negrazus ar......

Mano vyrui tai su pinavija asocijuojasi blink.gif - originalu rolleyes.gif (o man tai savotiskai, kazkaip savo vaikui tai niekad neduociau, o apie kito zmogaus tai nieko bloga nepagalvociau, bet kazkaip gi vaikui su tuo vardu reiks visa gyvenima but, nu atsiprasau, kad man nelabai grazus, gi cia skonio reikalas, bent jau geriau uz koki hiper populiaru varda tai jau tikrai)
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2005 03 09, 17:02)
Ir butent, kad pries duodama varda issiaiskinau ka jis reiskia.
O kaip kai kas rase tai reiksme - pamaldi

Man labiau patinka kita sio vardo reiksme - "doras"
Musu sunaus vardas Pijus. Si varda dar vaikysteje isgirdau ir visada zinojau - jei turesiu berniuka, bus Pijus. Meiliai vadiname Pijuku, Pijuliu. Labai patinka ir mergaitiskas variantas - Pija, kaip kazkas minejo daznas vardas Skandinavijoje.
Mano vardas toks gana retas - Egidija (visi iprate girdeti tik Egidjaus vardas), pazistu gal tik pora merginu Egidiju. Savo vardu esu labai patenkinta ir dziaugiuos, kad aplink nevaiksto simtas taip pat pavadintu.

Nekreipk demesio ka kiti mano, visiems vistiek juk neitiksi. Juk nepavadinai savo mergytes kokia nors ten Kvanka ar Kregzdute smile.gif Labai grazus vardas PIJA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampani: 13 kovo 2005 - 17:36
pija- tikrai grazus vardas, labai svelnus ir moteriskas ir negirdetas (bent lietuvoje). siaip tai man tokie vardai yra priimtini:)
bet dabar vardai: dviskiemeniai su galune "ja", kaip :meja, mija ir t.t. ima vis labiau populereti musu gimtojoje salyje unsure.gif
Atsakyti
Nu kai perskaičiau temą, galvoju joooo vardas kožkoks ne į temą, bet paskui sau porą kartų ištariau ir galvoju, kad visgi gražu, išties smile.gif
Atsakyti
kai aš laukiausi galvoje sukosi dija,bet pija ir nieko .bet gavosi emilija nes reikėjo derinti prie eriko
Atsakyti
man taip pijos vardas labaaaaaaj grazus wub.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai labai primena Latviska, ar Lenkiska, ar kokios kalbos zodi piva. Tai tik viena raide skiriasi. Tas zodis reiskia alu....
Atsakyti