Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

as gal ir buciau uz ciulptuka,nes vaikas ramesnis butu ji ciulpdamas smile.gif ,bet mano mergyte pati jau nusprendusi,kad jo nereikia.Bandziau duoti,o ji spjauna biggrin.gif ir tiek,net nezino ka su juo daryti .Susiraukia ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
man tai juokingos tos mamos katros sako oi as tai pries ciulptukas = evil blogis bigsmile.gif tai dziaukites kad jusu vaikas to nereikalauja ir neima bet kai kurios mamos negali uzmigdyti vaikelio tai ka geriau kad vaikas rektu iki pamelinavimo arba valgytu piena kol apsivemtu ? ir dar juokinga sako oi maciau 2 metuku vaika su zinduku ir kas cia tokio? va jei pamatysi 7 metu kuris jau eina i pirma klase va tada galesit juoktis , dieve vaikeliui du metukai tai jau nebeduokim zinduko mat jis tipo kaip zombis ;]]]]]]] atsikvosekit biski tai dar ir zaislus atimkit lagamina i rankas ikiskit ir i darba issiuskit visi uzauga vieni su kiti be zinduko bet dar nei vieno nemaciau suaugusio su zinduku ar nuo jo nukarusiu zandikauliu iki keliu , as pats uzaugau su rusisku gumos gabalu burnoje ( taribiniais laikais kitokiu nebuvo ;] ) ir nei man zandikaulis nuluzo nei as zombis tapau bet va mamai ir teciui maziau nervu buvo ir lengviau miegojau , cia nesakau kad reikia kisti zinduka kai vaikas nori bendrauti praso demesio o tu sedi su drauge kava geri - tada aisku nesamone

sorry uz klaidas ir nervus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TadasR @ 2007 01 25, 18:24)
ir dar juokinga sako oi maciau 2 metuku vaika su zinduku ir kas cia tokio? va jei pamatysi 7 metu kuris jau eina i pirma klase va tada galesit juoktis  ,

Oj, kokie mes pikti hihihi.gif

Nu vat šią vasarą teko būt pajūry ir matyt 3,5 metų vaiką su sauskelnėm ir "soske". Viskas būtų dzin, bet gyvenom šalia dvi dienas ir nė karto nemačiau vaiko be čiulptuko, nors praktiškai visą laiką tiek mes, tiek jie praleidom lauke. Mano asmenine nuomone tai yra nenormalu.
Atsakyti
As esu UZ.Aisku jei vaikas nenori,tai ir neikisi.Savo mazylei daviau,nes buvo nerami.O jei jis dabar reikalingiausias miegant. smile.gif
Atsakyti
As pavyzdziui pritariu TaduiR drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes tai naudojam nes musu lelius tik gimes buvo neramus tai mes nieko kito neturem ka daryt kaip tik pasiulit soskute
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 01 25, 18:21)
As pavyzdziui pritariu TaduiR  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa
Atsakyti
Aš ir už soskes vaikai ramesni būna, manasis neima nei soskės nei geria iš buteliuko, speneliai nukandžioti jam užeina noras vien pažysti ir nusiraminti tai mums padėtų ir soskė bet ją nuo pat gimimo spjauna lauk ax.gif
Atsakyti
as jau noreciau atpratint nuo zinduko, nes jau pakankamai dideles esam 1,2m.Dabar zinduka stengiuosi duoti tik pries miega..aisku kartais pamirstu paslepti, tai ziurek jau eina su soske doh.gif Bet as UZ zindukus. Ramesnis vaikas buna...o jei neima zinduko, tai irgi saunu, nereiks atpratint vaiko thumbup.gif
Atsakyti
mes draugaujam su ciulptuku , kai mazute zirzli - padeda nurimti , uzmigti . bet naudojam tik reikalui esant tongue.gif , o jei vaikuciui nereikia sio daikciuko , tai ir gerai !
kaip kam patogiau 4u.gif
Atsakyti
Kai tik gime sunus, sakem tikrai neduosim ciulptuko.
Bet kai nuo trecios paros pradejo rekt, neleisdavo miegot naktim - neistverem.
Jis pas mus taip pat nemegejas silikono biggrin.gif uzmiges ciulptuka pats isspjauna, bet be jo uzmigdyti beveik niekada nepavyksta.
Tad manau kiekvienu atveju skirtingai.
Kai labai suabejoju jo nauda ar zala, pasiziuriu i veidrodi, rodos zandikauliai neisnire, o juk su ciulptuku augau, tad gal ir mano vaikui nekenks... g.gif

Atsakyti
nematau nieko blogo ciulptuke, tik viskam sveikas saikas. mes bandysim 10 menesiu jau po truputi atprasti nuo ciulptuko, o dabar jis mus labai gelbsti, ypac nakti kai vaikas neramus. as ir nepateisinu tokio vaizdo, kai trimetis vis dar su ciulptuku. per ilgas ciulpimas kenkia ir dantims ir sukandimui ir T.T.
Atsakyti