Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

Pavyzdžiui mums čiulptuko dieną jau nebereikia, vakare prieš užmiegant, o naktį dukrytė jį tiesiog išspjauna IR NEMATAU AŠ ČIA NIEKO BLOGO g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes prie čiulptuko pripratinom tik 4 mėnesių. 15 mėnesį dukrytė pati atsisakė čiulptuko. Tiesiog nebenorėjo ir tiek.
Atsakyti
aš už smile.gif , tik ne per ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Man ciulptukas vienintelis issigelbejimas thumbup.gif be jo turbut nemiegociau kartu su mazyliu nei diena nei nakti doh.gif
Atsakyti
mes augam be ciulptuko smile.gif labai tuo dziaugiuosi...bet jei lelyte butu labai buvusi nerami ir ciulptukas butu issigelbejimas, buciau davus ax.gif
Atsakyti
as ir pirmam daviau ciulptuka ir antram nematau nieko cia blogo aisku su saiku ir nepetrilgai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi miegoti mėgstam su čiulptuku, kol pats neiškrenta biggrin.gif aš visgi už ax.gif
Atsakyti
Nieko neturiu pries ciulptukus...uzmiega kartu, bet po kiek laiko isspjauna...diena retai kada isidedam, daniausiai pries miega tik... bigsmile.gif
Atsakyti
Vyresnelem ciulptuko nereikejo, jos paprasciausiai jo neimdavo, o va bernuzelis be ciulptuko negali. Ir dar kol radau tinkama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 23 vasario 2007 - 16:35
Tureti savo nuomone yra gerai, taciau jos aklai laikytis ir neatsizvelgti i aplinkybes - tai jau fanatizmas.

Kol laukiausi, nebuvau pries ciulptukus, bet "patyrusios" mamos man ikale i galva, kad tas daiktas yra labai blogai. Taigi, ir as buvau nusistaciusi (ir vyra ikalbejau) vaikui soskes neduoti. Ir ka, gime musu mazyle. Pas ja buvo LABAI stipriai isreikstas zindymo refleksas. Visa pirma menesi, tikraja to zodzio prasme, vaikas kabejo ant papuko. As nieko negalejau daryti, nes kai tik vaikas pajusdavo, kad burnyteje nieko nera, tuoj pradedavo verkti. I lauka iseiti buvo neimanoma. Vaikas gime rugsejo gale, taigi orai tuomet jau veso. Po menesio su vyru pasitarem ir nusprendem, visgi, nupirkti ta ciulptuka, kad bent jau lauke salto oro neprikvepuotu berekdama ir plauciu uzdegimo nepasigautu. Su soske mano maze draugauja iki siol (jai 5 men.). Nepasakyciau, kad labai jau butinas daiktas, daugiau ji su ja zaidzia, bet, reikalui esant, pries miega ramina. Ir turiu pabrezti, kad nuo to laiko, kai vaikas karts nuo karto paciulpia ta daikteli, vaikas pasidare ramus ir labai gerai miega, ypac lauke. O ir as neturiu pastoviai kaisioti savo papuko.

Taigi, isankstine nuomone yra gerai, bet reikalui esant, siulyciau mamytems ta nuomone pakoreguoti.

ps. kai kita vaikeli auginsiu, vel gi, neskubesiu pirkti to ciulptuko, bet reikalui esant, nebebusiu tokia kategoriska.
Atsakyti
QUOTE(juravy @ 2007 02 23, 18:02)
Tureti savo nuomone yra gerai, taciau jos aklai laikytis ir neatsizvelgti i aplinkybes - tai jau fanatizmas.

Kol laukiausi, nebuvau pries ciulptukus, bet "patyrusios" mamos man ikale i galva, kad tas daiktas yra labai blogai. Taigi, ir as buvau nusistaciusi (ir vyra ikalbejau) vaikui soskes neduoti. Ir ka, gime musu mazyle. Pas ja buvo LABAI stipriai isreikstas zindymo refleksas. Visa pirma menesi, tikraja to zodzio prasme, vaikas kabejo ant papuko. As nieko negalejau daryti, nes kai tik vaikas pajusdavo, kad burnyteje nieko nera, tuoj pradedavo verkti. I lauka iseiti buvo neimanoma. Vaikas gime rugsejo gale, taigi orai tuomet jau veso. Po menesio su vyru pasitarem ir nusprendem, visgi, nupirkti ta ciulptuka, kad bent jau lauke salto oro neprikvepuotu berekdama ir plauciu uzdegimo nepasigautu. Su soske mano maze draugauja iki siol (jai 5 men.). Nepasakyciau, kad labai jau butinas daiktas, daugiau ji su ja zaidzia, bet, reikalui esant, pries miega ramina. Ir turiu pabrezti, kad nuo to laiko, kai vaikas karts nuo karto paciulpia ta daikteli, vaikas pasidare ramus ir labai gerai miega, ypac lauke. O ir as neturiu pastoviai kaisioti savo papuko.

Taigi, isankstine nuomone yra gerai, bet reikalui esant, siulyciau mamytems ta nuomone pakoreguoti.

ps. kai kita vaikeli auginsiu, vel gi, neskubesiu pirkti to ciulptuko, bet reikalui esant, nebebusiu tokia kategoriska.

Labai teisingai pasisakei apie kategoriskuma,nes kiekviena situaciaja skirtinga drinks_cheers.gif maniske tik su soske uzmiega,bet siaip jos dienos metu visiskai nenori schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ciulptuka daviau nuo menesio kazkur, gal net pilnai menesio nebuvo. Jai 2.gif reikia pries vakarini miegeli, ir taip kartais. Bet nera butiniausias dalykas tai jau tikrai
Atsakyti