QUOTE(sniegena2 @ 2004 12 15, 18:25)
GUDRESNI? Fui net supykau

Tai ką mano vaikas bukas dėl to, kad ima soskę? Ir išvis kas geriau, ar kai vaikas nuolat žinda krūtį ir atpylinėja, ar čiulpia soskę ir dairosi aplink?
Miela sniegena
Taip, kai kurie vaikai neprisiima mamos pakaitalu. Na ir kaip juos pavadinti? Kvailesniais? O kodel prie kruties ne vieno vaiko nereikia pratinti (jei tik is pradziu negavo pakaitalo), o prie soskes - dazna mama skundziasi, kad reikia pripratinti?
Atpylineje vaikai ne del to, kad soskiu neturi. Kai vaikas nori tiesiog zisti, jis taip ir daro, o kai nori valgyti - tiesiog valgo. Ir krutis tam ir skirta. Mano speneliai nezmoniskai jautrus, skausmingi, nes yra susiaiureje pieno latakai speneliuose, per pirmas 2 savaites 2 kartus apturejau temperaturas 40 C, gydziausi nugrauztus spenelius, taciau ne nekilo mintis dukrai siulyti paciulpti ka nors kita

O zisdama kruti ji puikiai gali pasidairyti aplinkui - ka sekmingai ir daro.
Beje, sunui daviau ciulptuka - del tos pacios priezasties - tiek daug zinda kruti, kad as nebegaliuuuu.... Atpratinau nuo jo kai buvo 5 men. ir padariau viena isvada - ciupltuko reikia tevams, o ne vaikui. Tai is mano asmenines patirties.
Sekmingo pratinimo, malonaus laiko praleidimo, kol vaikas uzsiemes... Ne vienai neuzdraudziu, ne is vienos vaiko neketinu soskes atimti.
Man patiko teciai vienoje stovykoje. Pamate vaika su soske pasake: "Toks mazas ir jau su ciulptuku"

Ironiski teciai.