Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršta grįžti namo...

Mano buves vyras irgi iseidavo i bara su draugais ir grizdavo paryciui...as laukdavau, verkdavau, prasydavau neiti,bet nepadejo...zinojau, kad jis ne su kitoms moterim..bet negalejau pakelti minties kad jis ne su manim, valkiojasi nezinia kur. paskui pradejo meluot, kad jis pas draugus nakvoja, o paaiskejo, kad turi kita...nezinau, man tokie vyrai pasitikejimo nekelia. ypac jeigu nutinka karta per menesi....nesi juk sesiolikmetis, o vedes vyras, tai ir elgtis reikia kaip pridera
Papildyta:
nezinau, jeigu tai nutiko viena 2 kartus gali suprast, atleist-pasigere ir negrizo.bet jeigu tai buna nuolat kad ir karta per 3 menesius, tai jau man nepatiktu. negerbia zmonos, aisku, jam gerai, jis grizta namo kada nori, pameta gelyciu ir taip toliau. labai patogu
Atsakyti
Skaitineju ka jus rasote ir kazkaip pagalvojau apie saviski(vyra)isvaziavo pas tevus treciadienio vakara vis zada grysti ir dar nera,biuletenis dabar mano vyrui tai pagalvoju lai ir sedi pas savo mamyte pas kuria nuvaziuoja i 2-3metus karteli,aisku kai as nebendrauju su anytele tai ji ten apiemane visokias nesamones prisneka ir pudrina smegenis mano vyriskiui,,,,
Labai supykusi esu.....niekada netikejau kad maniskis gali nuvaziaves pas motina visa savaite sedeti,juk jie irgi nemegsta viens kito edasi ir smeicia viens kita----jauciu buteliukas ir susilde santykius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 02 28, 15:53)
Skaitineju ka jus rasote ir kazkaip pagalvojau apie saviski(vyra)isvaziavo pas tevus treciadienio vakara vis zada grysti ir dar nera,biuletenis dabar mano vyrui tai pagalvoju lai ir sedi pas savo mamyte pas kuria nuvaziuoja i 2-3metus karteli,aisku kai as nebendrauju su anytele tai ji ten apiemane visokias nesamones prisneka ir pudrina smegenis mano vyriskiui,,,,
Labai supykusi esu.....niekada netikejau kad maniskis gali nuvaziaves pas motina visa savaite sedeti,juk jie irgi nemegsta viens kito edasi ir smeicia viens kita----jauciu buteliukas ir susilde santykius doh.gif

Nepyk,gal tau atostogas kada nors noresis pasiimti? Atsigriebsi smile.gif Geriau patyleti ir nesikišti į jo santykius su tevais.Ju nelabai pakeisi,o toleruoti pasimokinti neblogai...Ne geresni ir mes busim,toks jau gyvenimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 23, 20:32)
nezinau, jeigu tai nutiko viena 2 kartus gali suprast, atleist-pasigere ir negrizo.bet jeigu tai buna nuolat kad ir karta per 3 menesius, tai jau man nepatiktu. negerbia zmonos, aisku, jam gerai, jis grizta namo kada nori, pameta gelyciu ir taip toliau. labai patogu

as nesuprasciau ne vieno karto schmoll.gif schmoll.gif
tam yra namai schmoll.gif schmoll.gif
o jei reikia tiek prisiliuobti, kad jau nezinai kur jie doh.gif doh.gif tai kaip ten sakoma? nemoki gert - negerk?
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 02 23, 21:28)
Gyvenime,aišku,visko pasitaiko,gali ir pavėluot ir negrįžt,bet tam yra telefonas,galima paskambinti ir pasakyti,kad kita pusė nesinervuotų ir neprisigalvotų velnias žino ko rolleyes.gif Bent mūsų šeimoj tokių dalykų dar nebuvo rolleyes.gif

Telefonas isikroves...Jus numeri nepamenate...draugai neturi numerio Jusu mylimojo...kas tada? smile.gif negalit isvaziuot..taxi nevaro...kas tada smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 03, 18:13)
Telefonas isikroves...Jus numeri nepamenate...draugai neturi numerio Jusu mylimojo...kas tada? smile.gif negalit isvaziuot..taxi nevaro...kas tada smile.gif tongue.gif

nieko o kas ?? negryzta vyras namo ir tiek
Atsakyti
biggrin.gif jokio šlaistymosi po svetimus kampus . taškas .
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 03 26, 14:24)
Nu idomiai cia  blink.gif O as va supratau, kad kaip tik labai geras vyras jis yra. Ir nepamirsta jis grizti namo, pamirsta taureles i rankas neimt  tongue.gif O kad nevaziuoja isgeres, tai tik sveikintina!
Toks ispudis susidaro, kad jei jau vedes, tai draugus galima pamirst ir visur su zmona tampytis reikia?  g.gif O kur asmeniniai poreikiai? Be to, li-na rase, kad tai atsitinka gan retai.

Pilnai pritariu smile.gif reikia tik dziaugtis, kad nevairuoja isgeres. Ir maziau zmonai panikuot reikia, kvailai skamba. Ta laika sau isnaudot geriau, su draugem islekt kur, o ne namie sienom lipt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 05, 15:54)
Pilnai pritariu smile.gif reikia tik dziaugtis, kad nevairuoja isgeres. Ir maziau zmonai panikuot reikia, kvailai skamba. Ta laika sau isnaudot geriau, su draugem islekt kur, o ne namie sienom lipt smile.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif
Jeigu is anksto susitariat, kad nakti praleisit ne namie (koks bernvakaris/mergvakaris), tai viskas gal ciki: vaikams, jei ju turite, surandate aukle (nepaliksit gi vienu), is anksto susitariat su draugem po klubus palakstyti (neskambinsi gi draugei 12 nakties kviesti prasiblaskyti), pasiplanuoji, kur galetumet nueiti ir t.t. (nors man vistiek nepatiktu tokie naktiniai prasiblaskymai atskirai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RHA: 05 gegužės 2009 - 15:43
jei gali vaziuok kartu,jei negali tai jau laiaks butu susitaikyt su tuo
Atsakyti
Pamiršo grįžti namo g.gif o į wc nepamiršta nueiti? biggrin.gif
Atsakyti
Reikia į mobilaus telefono priminimus įrašyti: Nepamiršti grįžti namo (ir dar adresą nurodyti) lotuliukas.gif
Atsakyti