Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršta grįžti namo...

Jei neperspejes pamirsta grizti namo, tai galima kita karta pamirsti perspeti, kad spynas duru pakeitei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 01:43)
Jei neperspejes pamirsta grizti namo, tai galima kita karta pamirsti perspeti, kad spynas duru pakeitei  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif neblogai butu
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 00:43)
Jei neperspejes pamirsta grizti namo, tai galima kita karta pamirsti perspeti, kad spynas duru pakeitei  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif neblogai cia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ėėė - jei bent kartą pamirščiau grįžti namo - jaučiu - tiesiog nebeturėčiau tų namųsmile.gif
Atsakyti
kazkada ir mes turejom 'a la' draugeli,kuris pamirsdavo,kad jam namo reikia.Nu ne kaip atrodydavo.Iskeliaudavo is savo namu penktadienio pavakary ir po keliu draugu grizdavo sekmadieni doh.gif kaip jo zmona su tuo gyvendavo,man kazkokia mistika ax.gif
Mano nuomone,bet kokios stadijos,miegoti reikia grizti i namus ax.gif
Atsakyti
kai prisimintu,kad reik gryzt namo,namie butu uraganas(pikta zmona) lotuliukas.gif
Atsakyti
su sia problema vargdavau su buvusiu.o jau pasiteisinimai uzknisdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueday @ 2011 07 19, 22:28)
kazkada ir mes turejom 'a la' draugeli,kuris pamirsdavo,kad jam namo reikia.Nu ne kaip atrodydavo.Iskeliaudavo is savo namu penktadienio pavakary ir po keliu draugu grizdavo sekmadieni  doh.gif  kaip jo zmona su tuo gyvendavo,man kazkokia mistika  ax.gif
Mano nuomone,bet kokios stadijos,miegoti reikia grizti i namus  ax.gif

Matyt j ozmona sau savaitgaliais irgi mergaitiskas "atostogas" pasiimdavo.
Oka visai nieko modeliukas seimos - 5 dienas kartu, per dvi pailsi vienas nuo kito, ivairiapuses patirties pasisemia, ir vel 5 dienas kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 31, 19:25)
Matyt j ozmona sau savaitgaliais irgi mergaitiskas "atostogas" pasiimdavo.
Oka visai nieko modeliukas seimos - 5 dienas kartu, per dvi pailsi vienas nuo kito, ivairiapuses patirties pasisemia, ir vel 5 dienas kartu  biggrin.gif

Na jei abu tenkina toks gyvenimas,tai kodel gi ne.Kiek zinau jai tokios vyrelio keliones nepatiko,bet,l tik jai zinomu priezasciu ,su tuo susitaike ax.gif
Atsakyti
nesuvokiu tokio dalyko kaip kartą pamiršo grįžt namo, jei jau pamiršo gal reik tada primint kad tai ne jo namai
Atsakyti
"Pamiršta grįžti namo..." Tuomet gali jau ir nebegryžti, nes aš pamirščiu kas jis toks per vienas doh.gif
Atsakyti
Vyrui irgi tokie dalykai uzeina tik gerai,kad retai. Buna du kartus per metus,o buna i pora metu tik karta.Iseina i darba,o po darbo kas pasiulo alaus isgerti tipo atsigauti po sunkios darbo dienos tai kaip ''atsigauna'' tai visa vakara ragelio nekelia,i sms zinutes neatraso,o jei jam gryzus ka pasakai,tai ojojoj koks nepatenkintas buna doh.gif vienu zodziu labai protelis pasimaiso,prikalba tokiu slyksciu dalyku,kad ilgai pamirsti neina schmoll.gif Tai jau geriau jo nejudinti,leisti issimiegoti.Ryta atsikeles jauciasi labai kaltas aisku,sako kai esu girtas galiu betko prisneketi.
Atsakyti