sveikos, mamytes,
labai suprantu, kad norisi gimdyti kuo supratingesnej ir profesionalesnej aplinkoj. Man VGN rekomendavo pazistama, kuri ten atliko praktika. Nenusivyliau

, gimdyciau ir antra vaikeli ten pat. Susitariau su gyd.
M. Jerzemskiene, lankiausi pries gimdyma pas ja pora men., likus iki gimdymo porai savaiciu, susipazinau su
Bozena, kuri aprode patalpas ir viska l. konkreciai paaiskino, kad, uzejus saremiams skambinti pirmiausia jai, o ji, kada ir kur bebutu, atvaziuos. Nusiraminau ir laukiau tos dienos, laukiau, laukiau, bet saremiu vis nebuvo. Zodziu pernesiojau beveik pora savaiciu, pakilo kraujospudis ir atsiduriau..patologiniam, pas savo gyd. M. Jerzemskiene, kuri mane priziurejo nuo antradienio iki ketvirtadienio, o p.t....isvaziavo i kursus. Manau nieko is jusu nenustebinau, nes beveik visuose pasakojimuose taip nutinka, M. Jerzemskiene pasiplauna. Likau Bozenos prieziuroj, kuri nuramino, kad gyd. M.Jerzemskiene sutare su kt. gydytoja, pasirodo su gyd.
A. Meskaite. Taigi, penktadieni ryte, prasidejo mano ruosimas gimdymui. Bozena ta ryta buvo isvaziavusi i Kauna, taciau skambino ir ramino, kad 13 val. gris, taip ir buvo:). Mudu su vyriuku tuo metu jau buvome gimdykloje, man state laseline. Grizusi Bozena labai viskuo rupinosi, daznai i gimdykla uzsukdavo gydytoja Agne, zodziu jauciausi priziurima

.Gyd. patarus, simpatiskas ir linksmas anesteziologas padare nejautra ir pagimdziau tikrai labai lengvai. Dar gimdykloje isvire slauge arbatos ir perveze i privacia palata, nes pries tai ji buvo uzimta. Ten visi trys: as, vyras ir sunelis, pabuvome iki pirmadienio ryto. Daznai uzsukdavo Bozena, nuprausdavo sunuka, man paaiskindavo viska kaip reikes priziureti namuose, gyd. Agne rupinosi mano sveikata. jei dar reikedavo pagalbos, paskambindavau budinciai akuseriei ir ji vaikeli nuplaudavo, aprengdavo, nes man dar galvele truputi sukosi

. Zodziu, viskas buvo l. gerai, aisku, mes isvaziuodami padekojome, nupirkome saldainiu deze, idejome i vokeli pinigu ir pasikviete Bozena, jai iteikeme(ji man paklausus apie tai, kiek reikai moketi uz anesteziologui, pasiule, kad mes pinigelius idetumem i voka, o jie jau pasidalins su gydytoja ir anesteziologu, mums dar patogiau buvo). Tikrai, nesigailiu, kad mokejome, nes puikiai jauciausi apsupta profesionaliu ir tikrai daug ir sunkiai dirbanciu zmoniu. Aciu jiems :)Tiesa, grizusi is kursu, aplanke ir gyd. M.Jerzemskiene .