QUOTE(Jaunystė @ 2005 08 31, 16:09)
Ramunyte, na nezinau, as irgi ten gimdziau irgi cezaris buvo, jokiu priekaistu ligonines personalui neturiu
kiek pastebiu, tau svarbi ramybe, sokinejimas aplinkui, tokiu atveju reikia ne i VGN vaziuoti, o gimdyti baltijos amerikos klinikoje, ar kur nors panasiai..
Kai gimdai valstybineje geresnio aptarnavimo nei sulaukiau tiketis tikrai negaliu ir negalejau.. taip duris tranko, bet vaikiukai tik gime tokiu garsu negirdi, bent jau mano maze ne karto neatsibudo, o maistas toks, kad nebutu sunku tustintis po operaciju, gimdymu, kad nepustu pilvo..

Kai gimdai valstybineje geresnio aptarnavimo nei sulaukiau tiketis tikrai negaliu ir negalejau.. taip duris tranko, bet vaikiukai tik gime tokiu garsu negirdi, bent jau mano maze ne karto neatsibudo, o maistas toks, kad nebutu sunku tustintis po operaciju, gimdymu, kad nepustu pilvo..
Mergina, su tokiu poziuriu... zodziu maza... kol mes taikstysimes ir tikesimes, kad mums prishiks ant galvos, o kai prishiks maziau nei tikejomes, dekosime ir sokinesime is dziaugsmo - nieks ir nesikeis. Ir piktintis reikia ir garsiai sakyti. Gal tada ir bus tikimybe, kad kazkas pasikeis.
Mano vaikas buvo nerealiai ramus. Buciau galejusi ramiai miegoti visa nakti. Bet kaimynes vaikas reke visa nakti. Pavykdavo uzmigti tik paryciais. Ir man duru netrankymas nuo 6 val ryto butu labai pravertes. Ar man reikejo padekoti, kad nepriejo ir ant galvos salto vandens neuzpyle?