Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Jaunystė @ 2005 08 31, 16:09)
Ramunyte, na nezinau, as irgi ten gimdziau irgi cezaris buvo, jokiu priekaistu ligonines personalui neturiu schmoll.gif kiek pastebiu, tau svarbi ramybe, sokinejimas aplinkui, tokiu atveju reikia ne i VGN vaziuoti, o gimdyti baltijos amerikos klinikoje, ar kur nors panasiai..
Kai gimdai valstybineje geresnio aptarnavimo nei sulaukiau tiketis tikrai negaliu ir negalejau.. taip duris tranko, bet vaikiukai tik gime tokiu garsu negirdi, bent jau mano maze ne karto neatsibudo, o maistas toks, kad nebutu sunku tustintis po operaciju, gimdymu, kad nepustu pilvo..

Mergina, su tokiu poziuriu... zodziu maza... kol mes taikstysimes ir tikesimes, kad mums prishiks ant galvos, o kai prishiks maziau nei tikejomes, dekosime ir sokinesime is dziaugsmo - nieks ir nesikeis. Ir piktintis reikia ir garsiai sakyti. Gal tada ir bus tikimybe, kad kazkas pasikeis.

Mano vaikas buvo nerealiai ramus. Buciau galejusi ramiai miegoti visa nakti. Bet kaimynes vaikas reke visa nakti. Pavykdavo uzmigti tik paryciais. Ir man duru netrankymas nuo 6 val ryto butu labai pravertes. Ar man reikejo padekoti, kad nepriejo ir ant galvos salto vandens neuzpyle?
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 09 09, 20:27)
Turiu itarima, kad ir as pas ta pacia pakliuvau. Norejo pakeisti vasitus, kurie kabejo permesti is priekio. O as tuo metu atsiremus i stala stovejau, nusisukus i siena, nes baisus saremiai uzejo. Ji mane griebia ir suka i save. Per skausmus bandau sakyti, kad palauktu, kol praeis, juk kelios minutes, bet ta nesupranta - savo daro. Vos prasneket galiu, tai paemiau ir ranka stumiau i sali. Kad pradejo saukti: tu cia manes nestumdyk, as ir iseiti galiu...

parasykite sitos anesteziologes pavarde....nenoriu pas ja pakliuti
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 09 10, 01:14)
parasykite sitos anesteziologes pavarde....nenoriu pas ja pakliuti

Deja... niekuo padeti negaliu. Pakliuvau pas ja kaip pas planine. Nesitariau. Gan jauna ir maloniai atordanti. Sviesiu lygiu plauku, jei neklystu (senokai buvo). Na bet plauku spalva juk siais laikais nepozymis...
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 09 12, 13:24)
Deja... niekuo padeti negaliu. Pakliuvau pas ja kaip pas planine. Nesitariau. Gan jauna ir maloniai atordanti. Sviesiu lygiu plauku, jei neklystu (senokai buvo). Na bet plauku spalva juk siais laikais nepozymis...

va va, atrode tai taip, o pavardes nezinome. sad.gif oi kaip gerai butu issiaiskinti. nepatingeciau paskalbti i juodu gyd sarasus ir visais kitaip paviesinti ta bjaurybe gun_rifle.gif linkiu niekam pas ja nepakliuti.

beja, o kita anesteziolode yra - aukso zmogus. kai gimdziau, tik ja ir girdejau, beja kai po to dare vel narkoze (ar kaip ten vadinasi, nes buvo vel valymas, as ja akimis isikabinus buvau), mano drauge ta pati pasakojo.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2005 09 13, 06:52)
beja, o kita anesteziolode yra - aukso zmogus. kai gimdziau, tik ja ir girdejau, beja kai po to dare vel narkoze (ar kaip ten vadinasi, nes buvo vel valymas, as ja akimis isikabinus buvau), mano drauge ta pati pasakojo.

O galėtum tą kitą apibūdint?
Atsakyti
QUOTE(Kaja @ 2005 09 13, 09:48)
O galėtum tą kitą apibūdint?

As irgi gimdziau VGN, balandzio gale. Akusere Jolanta (pavard.neatsimenu), palyginti su kitom - jauna. Labai maloni ir draugiska, patarciau pas ja gimdyti dar ir bajeriu per pati ikarsti paskalde. Ir gyd. kuri po visko siuvo Violeta, tokia stambi, irgi labai maloni.Tik va po gimdymo pries isleidziant namo per apziura pakliuvau pas tokia akiniuota karve, gaila neprisimenu pavardes, ji sugebejo man siules suplesyt, tai gal menesi kankinausi.
Atsakyti
QUOTE(Gabrija @ 2005 09 16, 13:25)
As irgi gimdziau VGN, balandzio gale. Akusere Jolanta (pavard.neatsimenu), palyginti su kitom - jauna. Labai maloni ir draugiska, patarciau pas ja gimdyti dar ir bajeriu per pati ikarsti paskalde. Ir gyd. kuri po visko siuvo Violeta, tokia stambi, irgi labai maloni.Tik va po gimdymo pries isleidziant namo per apziura pakliuvau pas tokia akiniuota karve, gaila neprisimenu pavardes, ji sugebejo man siules suplesyt, tai gal menesi kankinausi.

aš gimdžiau pas Ingridą, o Jolanta po to atėjo - ką jūs super gimdymas buvo, linksmas ir malonus. esu jom abiem labai dėkinga, po gimdymo irgi vis ateidavo, pašnekėdavo, papasakodavo ką juokingo. tiesa - nieko nemokėjau niekam, ir neįsivaizduoju, kas galėjop būti geriau jei ir sumokėčiau - vyras tik tortuką ir geros kavos po to atvežė. gal ir banalu, bet vakare nieko geresnio nesugalvojom mirksiukas.gif . o ir vėliau personalas super - ta prasme nieko bletno - nei labai padėjo, nei durim trankė, pakankamai maloniai šnekėjo ir aiškino. viskas normaliai. o dėl maisto....aš buvau tokia alkana, kad suėdžiau (tikra šio žodžio prasme ) ir manų košę, kurios nemėgstu ir nevalgau kokį 10 metų ir visa kita man buvo laaaaabi skanu laugh.gif atvažiavot gimdyti, o ne į kurortą, koks skirtumas ką valgysit 2 dienas per visą savo gyvenimą, savrbu duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte @ 2005 09 28, 14:53)
Po ilgos pauzės nutariau parašyti ir aš. Nors gimdžiau jau daugiau nei prieš metus, širdis pilna prisiminimų, nes pragulėjau VGN beveik 2 mėn doh.gif . Teko susidurti su krūva gydytojų g.gif . Gal kam nors padės mano nuomonė. Nuostabūs prisiminimai apie ginekologę ir Vincevičiūtę Jeržemskienę, anesteziologę Rimą (nepamenu pavardės) ir vaikų gyd. Vidugirį thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tikrai daugiau nenorėčiau susidurti su ginekologe Perepelica ir vaikų gyd. Uscila schmoll.gif  sad.gif  cry.gif .
p.s.: gal kada susikaupsiu ir parašysiu visą savo gimdymo istoriją, bet dar skauda
...

mes irgi lankemes VGN- gyd Vidugiris is tikruju superinis--- drinks_cheers.gif, gimdem su akusere Bozena ---nuostabus zmogus- patys geriausi atsiliepimai, papuolem atisitiktinai per jos budejima- bet kita karta jei gimdychiau- norechiau kad ji salia butu. O ir daktaryte musu zuper---- gyd . Zaneta Kasilovskiene.....kadangi per visa nestuke.gif lankemes - tai ir per gimdyma ji buvo- nesigailiu, nes rupinosi ir priziurejo is tikruju iki paskutines dienos..... malonu net wub.gif wub.gif
O uz nakti tai jooo- 50 Lt.... daugoka siaip, bet pirmom naktim tetukas ziauriai reikalingas.... blush2.gif
Atsakyti
Na, as turejau gimdyti pas Razuma, tariausi, ir su Bozena lyg tai tariausi, bet isejo taip, kad Razumas "pabego" o bozena net nebuvo atejus... blink.gif tai apie Razuma taip ir susidariau nuomone, nors is pradziu jis visai nieko pasirode. Tai man taip isejo, kad susitarus gimdziau prie budincios ir akuseres ir gydytojos ir isejo viskas liuks, akusere - Asta Petrauskiene - super, jauna ir tiek su manim kantrybes turet thumbup.gif , mat prabuvau as ten 17 val. ir ji visa ta laika mane priziurejo, o gimdyma prieme atejus budet gydytoja Zaneta Kisilovskaja irgi jauna irgi super. Be galo esu joms abiems dekinga 4u.gif Nors ir nesitariau, atsidekojom vistiek.
O del bijojimo - patariu nueit palankyt Semetos kursus nesciosioms, visa baime isgaruoja ax.gif net jei nebijai gimdymo gale gali pasimest, o ka kalbet jei bijai. Su baime reik butinai susidorot biggrin.gif

Sekmes!
Atsakyti
pasikartosiu dar karteli ax.gif

labai nepakenciu skausmo fear.gif , noriu epiduro

o kaip su anesteziologais tenai?
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2006 01 15, 12:07)

labai nepakenciu skausmo fear.gif , noriu epiduro

o kaip su anesteziologais tenai?

Su anesteziologais viskas ten ok, jei tik norėsi, bus tau tas epidūras, kiek aš žinau, tai VGN yra viena iš tų ligoninių, kur patys medikai linkę siūlyti epidūrą gimdyvėms, jiems matyt maloniau su ramiom ir neklykiančiom gimdyvėm dirbti bigsmile.gif Na šiaip jei tariesi su kokiu nors gydytoju gimdyti, tai iš karto gali ir susitarti, kad jeigu tu norėsi ir bus reikalinga, darytų tau epidūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif kai buvau nestuke.gif, lankaiusi antalanio poliklinokoj pas gyd Nenerokova,išties gera gydytoja.Tad galvojau gimdyti antakalnyje.Nusprendžiau nueiti ir apsižiūrėti kur mano mergytė išvys pasaulį tongue.gif Ir ką jūs manot?Mane palaikė durnele, tipo ko aš čia vaikštau, kai prispirs reikalas tada viską ir pamatysiu.Apakau ohmy.gif .Kaip taip galima?Iš karto supratau, kad čia daugiau nebegrįšiu. Tada teta rekomendavo VGN ir juose dirbančią Boženą. Tai nuostabus žmogus.Jei ne ji, tikrai būčiau nepagimdžiusi blush2.gif po gimdymo praėjus keletui dienų, susirgau gimdos uždegimu,vėl kreipiausi pas Boženą. Ji su mielu noru man padėjo, dar ir vaistų davė.Apie ją tik šilti prisiminimai, ko negalėčiau pasakyti apie naujagimių skyriaus personalą. O apie tą palatą gaila nieko nežinojau.Būčiau nė nesuabejojusi ir joje likusi su visa šeima. doh.gif . Pirmą naktį po gimdymo prašiau personalo, kad leistų vyrui likti,bet reik mokėt 50 lt ir miegotų toli nuo mūsų. Nusprendėm nemokėti,nes kartu vistiek nebūtumėm. Tada atėjo viena sesutė ir pasiūlė dykai ant kušetės kolidoriuje pernakvoti, vis arčiau.Vyras sutiko.Taip ir praleidome pirmąją naktį VGN.
Atsakyti