Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

4u.gif geru kvepalų 4u.gif
Atsakyti
Laukiu tokių dovanų kurios man patiktų thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi su MB jau sau pasidovanojom anksti dovaną - kavos aparatą, tai norėčiau, kad koks Senis šaltis padovanotų stiklinių capučino kavai gerti, bet ne aukstu, o platesnių, nes aukštos pas mus netilps po aparatu lotuliukas.gif , ir dar norėčiau exspreso kavos puodelių, dar tortinę lėkštę ir dar kupono į Druskininkų vandens parką, va lotuliukas.gif o daugiau, kaip ir nežinau ko smile.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad taip norėsiu gauti pinigų po egle blush2.gif . Bet beprotiškas noras sutaupyti geroms vasaros atostogoms daro savo tongue.gif
Atsakyti
nieko nelaukiu blink.gif nebent kokio optimizmo ąsotėlį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 gruodžio 2009 - 14:24
O as noriu gauti naujausia P.Coelho knyga, kazkodel nuojauta kuzda kad tikrai ja gausiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 11 16, 03:41)
Labuka visiems ;]

Ooo..na siaip, noreciau X5`o BMW`o  biggrin.gif  newyear.gif bet,kadangi melyna padange.. biggrin.gif tai mane visai tenkintu kokia nors, paprasciausiai miela silta dovanele ;]  clap_1.gif  000054.gif

lotuliukas.gif jauciu prie BMW'u siais metais eile susidarys, bet gaila, kaledu senio elniai nudus betempdami, taigi apsiribosiu labai nematerialia dovana, labai labai noreciau, kad mano isrinktos dovanos nudziugintu mano artimuosius, labai labai smagu matyti ju laimingus veidus, o ypac laukiu akimirkos kai vyras gaus savo svajoniu dovana ax.gif
Atsakyti
as NORIU ATOSTOGU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 12 21, 14:36)
lotuliukas.gif jauciu prie BMW'u siais metais eile susidarys, bet gaila, kaledu senio elniai nudus betempdami, taigi apsiribosiu labai nematerialia dovana, labai labai noreciau, kad mano isrinktos dovanos nudziugintu mano artimuosius, labai labai smagu matyti ju laimingus veidus, o ypac laukiu akimirkos kai vyras gaus savo svajoniu dovana ax.gif

O kokia vyro svajonių dovana? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvepalu, knygos biggrin.gif santa2.gif
Atsakyti
O as priedo prie dovanos paprasiau 10 tikru komplimentu graziai surasytu, kas ir kodel patinka. Labai laukiu kada galesiu paskaityti bigsmile.gif O materiali dovana jau nebesvarbi, kai gausiu tokia dovana. MB pasakiau, kad ji man bus brangesne uz deimantus ar auksa.
Atsakyti
Kadangi tik šį rudenį įsikėlėm į savo namučius ir dorai neapsiskaičiavom malkų kūrenimui, tai sutarėm su mb, kad dovanų viens kitam nepirksim, o nusipirksim mašiną malkų biggrin.gif , kad visiem šilta būtų namučiuos sėdėt wub.gif ax.gif O iš kitų laukiu staigmenų, nors šiais metais labai noriu geros piniginės ir atostogų, apie kurias galu tik pasvajot verysad.gif
Atsakyti