Noreciau bilietu i kokinors spektakli,senei nebuvom iseje

As "uzsiprasiau" stovo receptu knygai

Pasakyti ko noriu sunkoka.
Dazniausiai esu nudziuginama,nustebinama. Tai didziausios ir brangiausios tokios dovanos man buna
Siais metais noreciau gal orginaliu chanel kvepalu
Dazniausiai esu nudziuginama,nustebinama. Tai didziausios ir brangiausios tokios dovanos man buna

QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 06, 23:36)
Pasakyti ko noriu sunkoka.
Siais metais noreciau gal orginaliu chanel kvepalu 

Pritariu

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 07, 08:37)
Pritariu
Siemet ir as noreciau kokiu kvepalu ar rinkinio, dar kokio cekio apatiniam trikotazui ir daug skaniu saldainiu
Gaila mano Kaledu senelis nesilanko cia tai ir nepamatys ko man reiketu... Nors jis visada zino, kad nupirkes saldainiu niekada pro sali neprasaus...
As kaip mazas vaikas, saldainiu man visada negana 

mane tai, matyt, įsiutintų padovanojęs saldainių

Mano vienas is paprastensiu noru Chanel knyga. Idomu, ar kas nors susiprotes?

QUOTE(bemsiuke @ 2011 12 04, 19:21)
noriu auksiniu auskaru, bo jau senieji labai nusibodo, bet jauciu gausiu akumuliatoriu masinai nauja 

Cha cha, as ziuriu, tikrai vyrai ne visada susipranta, ko nori moterys. As irgi noreciau papuosalu, kvepalu, o gaunu kokius priedus kompui

As visiems siulau ir rekomenduoju buti realistais ir elgtis kaip daro zmones JAV. Bet cia berekomenduodamas lietuviskas svetaines suopermamoj vos nelikau isbanintas. Nors kas cia blogo, kai atrandio kazka vertingo ir nori pasidalinti su tais kas ieko geru budu.
Spendimas: pageidavimu sarasai
(sudedi i sarasus daiktus kuriu tau reikia, arba kurie siaip tau grazus ir duodi artimiesiems pasizvalgyt kad susidarytu nuomone apie tavo skoni ir poreikius. Ir nebegausi atsuktuvo tada kai tau kvepalu reikia)
Kur rasti: administratore uzdraude reklamuot ta svetaine. Bet ieskopjimas viskme pasaulyje vyksta paprastai: eini i http://www.google.lt ir rasai pageidavimu sarasai
ir rasi svetainiu kurios pades susikurti "wishlista"
(sudedi i sarasus daiktus kuriu tau reikia, arba kurie siaip tau grazus ir duodi artimiesiems pasizvalgyt kad susidarytu nuomone apie tavo skoni ir poreikius. Ir nebegausi atsuktuvo tada kai tau kvepalu reikia)
Kur rasti: administratore uzdraude reklamuot ta svetaine. Bet ieskopjimas viskme pasaulyje vyksta paprastai: eini i http://www.google.lt ir rasai pageidavimu sarasai
ir rasi svetainiu kurios pades susikurti "wishlista"
Labai norėčiau e-skaityklės,tikiuosi skaito mane Senelis šaltis ;-)
QUOTE(mints @ 2011 12 08, 15:56)
As visiems siulau ir rekomenduoju buti realistais ir elgtis kaip daro zmones JAV. Bet cia berekomenduodamas lietuviskas svetaines suopermamoj vos nelikau isbanintas. Nors kas cia blogo, kai atrandio kazka vertingo ir nori pasidalinti su tais kas ieko geru budu.

UK sitas metodas irgi labai populiarus ne tik per Kaledas, bet ir vestuves, gimtadienius ir t.t.
As esu uz toki varianta praktiska ir neliksi nusivyles gaves nereikalinga dovana + artimiesiems atkrenta galvos skausmas ka nupirkti.....
O dabar i tema

as laukiu keleto knygu ir kvepalu "Miss Dior Cherie"