Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(NerLin @ 2008 02 01, 00:17)
Radau tokį seną straipsniuką, kuriame mokoma kaip pasidaryti ekstravagantišką vakarinį makiažą. Žinoma, jis vestuvėms gal ir netiks, bet yra šiek tiek informacijos kaip klijuojamos blakstienos. Gal pravers  g.gif .

http://www.delfi.lt/...php?id=11001554

Gal ir kaip dudnduke pasirodysiu, bet tokio makiazo as ir noriu vestuvems, noriu "kates akiu". Tik zinoma be blizguciu ir raudonu blakstienu doh.gif
Papildyta:
Vat va sitaip noreciau atrodyti blush2.gif
Atsakyti
NerLin aciu labai, geras straipsnis thumbup.gif ir siaip makiazas grazus, pvz i kluba visai tinka smile.gif smile.gif
Atsakyti
merginos jei norit prisiauginti blakstienas , o vestuvem jos tikrai labai grazei atrodo tai kiek zinau priaugina egidijos nagu studija , ir femina bona . pas egidija kiek zinau 250 lt , o feminoj bonoj buvo po 45 lt , as buvau prisiauginusi tai visa menesi atnesiojau , bet akys labai israiskingos ir labai grazei atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2008 02 01, 07:48)
Gal ir kaip dudnduke pasirodysiu, bet tokio makiazo as ir noriu vestuvems, noriu "kates akiu". Tik zinoma be blizguciu ir raudonu blakstienu  doh.gif
Papildyta:
Vat va sitaip noreciau atrodyti  blush2.gif

Katės akys ir man patinka thumbup.gif .

QUOTE(Milasa @ 2008 02 01, 11:09)
NerLin aciu labai, geras straipsnis  thumbup.gif  ir siaip makiazas grazus, pvz i kluba visai tinka  smile.gif  smile.gif

Nėr už ką ax.gif . Šis makiažas ir man patiko thumbup.gif .
Archyve pasiknaisiojus, galima dar keletą pamokėlių rasti. Gaila, kad nebetęsiamos tokios naudingos temos verysad.gif .

Linkiu būti pačioms pačiausioms mirksiukas.gif .

Atsakyti
O gal kas is mergaiciu zinote kuriame Klaipedos salone priaugina blakstienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 02 01, 22:42)
O gal kas is mergaiciu zinote kuriame Klaipedos salone priaugina blakstienas blush2.gif

Aidos studijoje priaugina, bet kainos ten doh.gif
Aš pirmadienį priiauginau, bet ne ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 02 01, 23:42)

Salone Viva
Atsakyti
O gal galit pakuzdeti kur Siauliuose galeciau prisiauginti blakstienas?Ir kokia kainyte butu?
Atsakyti
As buvau prisiauginusi sventems, t.y. kaledom ir naujiems pasipuosti ax.gif
Atrodo akys tiesiog fantastiskai clap.gif clap.gif clap.gif
Vestuvems siulyciau visoms nuotakoms prisiauginti, akys tokios israiskingos grazios atrodo thumbup.gif
Pas mus mazam miesteli tai viena blakstiena 2 litai, o ju reikia panasiai is viso apie 80 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 28, 15:30)
As buvau prisiauginusi sventems, t.y. kaledom ir naujiems pasipuosti  ax.gif
Atrodo akys tiesiog fantastiskai  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Vestuvems siulyciau visoms nuotakoms prisiauginti, akys tokios israiskingos grazios atrodo  thumbup.gif
Pas mus mazam miesteli tai viena blakstiena 2 litai, o ju reikia panasiai is viso apie 80  smile.gif

o jo buna keliu ilgiu tos blakstienos, sakyk jos nesivelia, nes as noriu irgi prisiauginti tai mane prigasdino,kad jos veliasi ju net dazyti negalima, nes nuimant tusa gali susivelti. Tu jau kaip turi patirties pasipasakok kaip su jom reikia elgtis?
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 28, 12:30)
As buvau prisiauginusi sventems, t.y. kaledom ir naujiems pasipuosti  ax.gif
Atrodo akys tiesiog fantastiskai  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Vestuvems siulyciau visoms nuotakoms prisiauginti, akys tokios israiskingos grazios atrodo  thumbup.gif
Pas mus mazam miesteli tai viena blakstiena 2 litai, o ju reikia panasiai is viso apie 80  smile.gif

O tai gal tiesiog tu prisiklijavai jas ? Nes kiek zinau yra fiksuota kaina pilnos akies ir kapu, veliau papildymas. As niekad neskaiciuoju kai priaugineju, nes trugdo darbui ir pametu skaiciu, bet manau 50 vienai akiai tai drasiai iseina ir daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 02 28, 18:26)
o jo buna keliu ilgiu tos blakstienos, sakyk jos nesivelia, nes as noriu irgi prisiauginti tai mane prigasdino,kad jos veliasi ju net dazyti negalima, nes nuimant tusa gali susivelti. Tu jau kaip turi patirties pasipasakok kaip su jom reikia elgtis?

aha jos buna keliu ilgiu. Nezinau man tai nesivele aiskku jas turi labiau priziureti nei savasias naturialias ax.gif as daziau jas ir su tusu ir kasdien vakarais valydavau, aisku atsargiai smile.gif turejau atskiras sukytes joms susisukuoti, na nezinau nebuv jokio vargo o buvo labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 02 29, 10:55)
O tai gal tiesiog tu prisiklijavai jas ? Nes kiek zinau yra fiksuota kaina pilnos akies ir kapu, veliau papildymas. As niekad neskaiciuoju kai priaugineju, nes trugdo darbui ir pametu skaiciu, bet manau 50 vienai akiai tai drasiai iseina ir daugiau  g.gif

Ne neprisiklijavau o prisiauginau, ir papildymus dariaus.
Atsakyti