Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(darnemamyte @ 2007 09 17, 12:31)
Na man tai per 2 val padare.O mano pacios tai labai trumpos blakstienos ir daug ju uzdejo. g.gif

O kur dareisi?
Atsakyti
as tai dariausi Kaune Savanoriu pr. grozio salone MISTIKA cia kur prie tarp geliu yra,pas kosmetologe Henrika. ax.gif va kjau daugiau nei menesis dar nepildziau ir esu labai patenkinta,tikrai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 09 21, 13:44)
as tai dariausi Kaune Savanoriu pr. grozio salone MISTIKA cia kur prie tarp geliu yra,pas kosmetologe Henrika. ax.gif va kjau daugiau nei menesis dar nepildziau ir esu labai patenkinta,tikrai nesigailiu.

kiek kainuoja?? blush2.gif mirksiukas.gif gal nuotraukyte?? 4u.gif
Atsakyti
mano kolege prisiauginus blakstienas.man tai gryna tragedija.ji jau ilgai jas nesioja,savu blakstienu beveik visai nelike,po papildymo net ne kaip atrodo,nes jau tikru blakstienu nelabai neturi ner uz ko klijuot jas.kazkoks nesusipratimas schmoll.gif ,geriau tam kartui kuoksteliu isimest.
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 09 21, 16:52)
kiek kainuoja??  blush2.gif  mirksiukas.gif gal nuotraukyte??  4u.gif

Viska jau rasiau sitoj temoj ir tos foto jau yra,tad netingek pasiskaityt pora puslapiuku atgal mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dauraa @ 2007 09 21, 20:25)
mano kolege prisiauginus blakstienas.man tai gryna tragedija.ji jau ilgai jas nesioja,savu blakstienu beveik visai nelike,po papildymo net ne kaip atrodo,nes jau tikru blakstienu nelabai neturi ner uz ko klijuot jas.kazkoks nesusipratimas schmoll.gif ,geriau tam kartui kuoksteliu isimest.

Na man tai dar niekas nera pasakes ,kad negrazu,visos ir drauges sako,kad graziai labai atrodo,o siaip tai cia kiekvieno asmeniine nuomone ,as pasidariau ir patenkinta,o kaip jus ten apie tas savo koleges kalbat kai pacios netureje tai man istikruju nelabai ir idomu ir truputuka juokinga ax.gif bet as jau nebeeisiu i sita tema,kazkaip pabodo,nori patart,o cia visos raso net ne is savo patirties ,apmaudu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man tai dar niekas nera pasakes ,kad negrazu,visos ir drauges sako,kad graziai labai atrodo,o siaip tai cia kiekvieno asmeniine nuomone ,as pasidariau ir patenkinta,o kaip jus ten apie tas savo koleges kalbat kai pacios netureje tai man istikruju nelabai ir idomu ir truputuka juokinga ax.gif bet as jau nebeeisiu i sita tema,kazkaip pabodo,nori patart,o cia visos raso net ne is savo patirties ,apmaudu lotuliukas.gif

Tai va, ir as ta pastebejau, kd raso is nuogirdu unsure.gif Juk viskas priklauso nuo darbo, medziagu kokybes ir jusu paciu prieziuros rolleyes.gif
As tuo uzsiimu (blakst priauginimu). Reikia mylet ta darba, kd grazus rezultatas ir kokybe butu ax.gif Tarp kitko, Vilniuje salonuose kainos 200-300lt, korekcija 100lt. O as namuciuose, tad ir kaina kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 19 gruodžio 2007 - 09:37
As irgi sestadieni tureciau buti nai nai nail.gif biskiuka baisu, bet kola pati nepabandysiu tol ir nesuzinosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 19 gruodžio 2007 - 11:46
QUOTE(lowetears @ 2007 12 19, 13:46)
As irgi sestadieni tureciau buti nai nai  nail.gif biskiuka baisu, bet kola pati nepabandysiu tol ir nesuzinosiu  ax.gif

Vat ir esu laaaaabai grazi yahoo.gif flirt.gif brunette.gif nail.gif
Papildyta:
QUOTE(lowetears @ 2007 12 23, 14:27)
Vat ir esu laaaaabai grazi  yahoo.gif  flirt.gif  brunette.gif  nail.gif

Mano berniuuukas lb patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2007 12 23, 13:29)
Vat ir esu laaaaabai grazi  yahoo.gif  flirt.gif  brunette.gif  nail.gif
Papildyta:

Mano berniuuukas lb patenkintas  thumbup.gif

prasom parodyti, kiek kainavo, kur dareisi ir kaip sekesi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 12 23, 18:04)
prasom parodyti, kiek kainavo, kur dareisi ir kaip sekesi 4u.gif  blush2.gif

parodysiu kai grisiu namucio wink.gif o tai bus kogero ketvirtadieni 4u.gif kainavo 90 Lt truko apie 2,5 h kontaktus galiu parasyti i AZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 25 gruodžio 2007 - 19:02
QUOTE(darnemamyte @ 2007 09 21, 10:44)

JAU NEDIRBU SAVANORIUOSE biggrin.gif
Atsakyti
merginos patarkit kur gali priklijuoti blakstienas Vilniuje ,kokiame salone 4u.gif ir kokios kainos?
Atsakyti